Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Bende de basladi 😞 ilk kontrolde ilac yazdiracagim, kizimda doguma kadar surmustu sise sise gaviscon bitiriyordum 🫠 ne iyi gelir baska bilmiyorum bende
Ya hep derlerdi de böyle bir şey beklemiyordum. Aç karnına asitli ve acı şeyler yutmuşum gibi oldu. Ve şimdi sabah bulantıyla uyandım. Başka bir arkadaşıma da doktoru fındık ye demiş aklınızda bulunsun

Evet belirgin bi büyüme yok gerçekten. Göbek mi bebek mi acaba görünümü var şuan bende, ki bu bile cok yakın zamanda oluştu. Aslında mantıklı iç karnımız geniş diye bu kadar sancıyor olabilir. 2 gün öncenin fotosu bu yüklediğim
Hala kalem etek giyebiliyorsun canım maşallah 🥺🥰🥰 benimkiler iki üç aydır piyasada yoklar topuklulara da bakıp geçiyorum her sabah.

Herkese selamlar burayı okumak çok iyi oluyor benzer şeyleri yaşıyoruzz. Bu arada bu grupta en küçük bebiş benim mi acaba herkesin haftası çok güzel ilerlemiş göbişler öyle özendim ben de benim 17+4 bugün 😇 30 kasım beklenen tarih😌😂sağlıkla olsun da inş. Detaylı ultrasound celal bayar üni de yaptıracagım 29 temmuz bi çok kişiyi okudum sağlıkla güzel haberleri yazmışlar inş bizim de öyle olur. 🥰 yarın Dr kontrolüm var cinsiyeti inş netleşir bakalım merakla bekliyoruz. Sağlıklaa kolaylıkla alalım kucaklarımıza 🙂🙃😉
Bende canım bugün 17+5 im

Hala kalem etek giyebiliyorsun canım maşallah 🥺🥰🥰 benimkiler iki üç aydır piyasada yoklar topuklulara da bakıp geçiyorum her sabah.
Vallahi topuklu meselesi bende de yok ama gebelik için henüz yeni bi kıyafet almadım evdekiler hala oluyor. Karnım öyle aman aman büyümedi cünkü :anneadayı:
Şu bebek mi göbek mi evresi bitsin istiyorum ama gebiş gibi görüneyim artık tam anlamıyla yahuu
Senin ne durumda büyüdü mü göbüş

Kızlar benim kasık ağrım 3 gün çok şiddetli sürdü,sonra pat diye kesildi.Çok şükür kaşık ağrım yok ama böyle aniden kesilmesi de çok garibime gitti.1 hafta sonra kontrolüm var,sizin de böyle olduğu oluyor mu?Bebek bazen göbeğimin altında toplanıveriyor sanki,orası semsert oluyor

Kızlar benim kasık ağrım 3 gün çok şiddetli sürdü,sonra pat diye kesildi.Çok şükür kaşık ağrım yok ama böyle aniden kesilmesi de çok garibime gitti.1 hafta sonra kontrolüm var,sizin de böyle olduğu oluyor mu?Bebek bazen göbeğimin altında toplanıveriyor sanki,orası semsert oluyor
benim 21 haftaya kadar ağrım hiç olmadı yeni başladı bi gün kasık bi gün göbeğimin sağı bi gün üst kısımda ağrı batma eski rahatım kalmadı artık 🥹 sertlik de oluyo çok ama karnım açken daha yumuşak genelde

Vallahi topuklu meselesi bende de yok ama gebelik için henüz yeni bi kıyafet almadım evdekiler hala oluyor. Karnım öyle aman aman büyümedi cünkü :anneadayı:
Şu bebek mi göbek mi evresi bitsin istiyorum ama gebiş gibi görüneyim artık tam anlamıyla yahuu
Senin ne durumda büyüdü mü göbüş
Benim şu son bir iki haftada çıktı göbek, baya bir süredir kıyafetler çok sıkıyor elbiseleri giyebiliyorum ama etek ve pantolonlar 😳 sabah tartıldım +6 kg

benim 21 haftaya kadar ağrım hiç olmadı yeni başladı bi gün kasık bi gün göbeğimin sağı bi gün üst kısımda ağrı batma eski rahatım kalmadı artık 🥹 sertlik de oluyo çok ama karnım açken daha yumuşak genelde

Benim de 17.hafta başında batmalı,sızlamalı,sancılı bir 3 gün filan kasık ağrım oldu sonra durdu aniden.Hareketleri de çok az hissettiğimden bazen tedirginlik oluyor.Büyüme atağı geçiyordur canım,ondan ağrıların oluyordur.Sertlik bende de var,ne yersem sertleşiyor sabahları yumuşak ama.Bazen yağ sürünce sertliğime iyi geliyor

Benim şu son bir iki haftada çıktı göbek, baya bir süredir kıyafetler çok sıkıyor elbiseleri giyebiliyorum ama etek ve pantolonlar 😳 sabah tartıldım +6 kg
ben 55le gebe kalıp ilk 4 ayda 50 kiloya düştüm. şu son 1 ayda iştahım açıldı ve +4le başlangıç kiloma geri döndüm. ama inanki hiiiç umrumda değil isterse +20 kilo olsun. bebeklerimiz sağlıkla büyüsün doğsun da. +6 da gayet güzel karnında yavrunu taşıyorsun sefan olsun:KK200::nazar:

ben 55le gebe kalıp ilk 4 ayda 50 kiloya düştüm. şu son 1 ayda iştahım açıldı ve +4le başlangıç kiloma geri döndüm. ama inanki hiiiç umrumda değil isterse +20 kilo olsun. bebeklerimiz sağlıkla büyüsün doğsun da. +6 da gayet güzel karnında yavrunu taşıyorsun sefan olsun:KK200::nazar:
Doğru diyosun tabi ki canım ☺️ göbeğe ne süreceğimi hala bulamadım hindistan cevizi yağı kaşıntı yaptı bende

Evet bende de oluyor geçiyor

Peki ağrılardan sonra göbeğinde bi büyüme gözlemledin mi? benim çok ağrı olduğu zamanlarda göbüş ufak ufak büyümüş oluyor.
Ağrılarım da hep var bu arada gece dönemiyorum bile yatakta

Back
X