- 30 Mart 2016
- 435
- 696
- 53
- 39
Ayni fikirdeyimO anin heyecaniyla da fark etmemis olabilir misin ben bakilmistir die dusunuyorum canim ❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayni fikirdeyimO anin heyecaniyla da fark etmemis olabilir misin ben bakilmistir die dusunuyorum canim ❤
BirdeAyni fikirdeyimPapatyalardaguzel çünkü çıktığımda bircok seyi hatırlamıyordum eşim videoya almıştı ordan izledim
Evrak vermedi bana size verildi miBirdePapatyalardaguzel sonuçta dr bi rapor hazırlıyor ve bu bir anomali taramasi dr riske girmez heralde diye dusunuyorum yani belki sana açıklama yapmamıştır ama bi anomali olsa raporlardi
Ben 24. Haftaya kadar diye biliyorum ama yanlış bilgi vermeyeyim
O anin heyecaniyla da fark etmemis olabilir misin ben bakilmistir die dusunuyorum canim ❤
Hımm valla aklıma yatmadı bu iş sankim tekrar gidecemEl ayak parmaklar sayisi kulak yarik dudak burin vs ic organlar bobrek mide akciger kanin damarlardan akisi gecisi benden ona giden kan akis hizi sesi (ilerde olusabilvek yuksek tansiyon durumunu belli edermis) vs vs bakildi bende bide seninkilere ek
Evet ben dışarda özelde yaptırdım cd ve rapor verdi daha önce ki gebeligimde devlet hastahanesi ne gidiyordum ordada rapor veriyolardiEvrak vermedi bana size verildi mi
Rapor mutlaka verilir diye biliyorum. Ben de rapor cd ve foto vardi ama cd ve foto her yerde zaten yok yalniz rapor var diye biliyorum. Sana kim bakti kendi doktoruna gostermek icin rapor veriyolar die biliyorumEvrak vermedi bana size verildi mi
Canm benimde özeldi medical e gittim ama neyse artık farklı bi dr a gitmek farz olduEvet ben dışarda özelde yaptırdım cd ve rapor verdi daha önce ki gebeligimde devlet hastahanesi ne gidiyordum ordada rapor veriyolardi
Canım ozeldeki kendi dr um baktiRapor mutlaka verilir diye biliyorum. Ben de rapor cd ve foto vardi ama cd ve foto her yerde zaten yok yalniz rapor var diye biliyorum. Sana kim bakti kendi doktoruna gostermek icin rapor veriyolar die biliyorum
Benimde kafam karisti en azından gittiğin yeri bi ara sor istersen bana herhangi bi rapor vermediniz diyeV
Canm benimde özeldi medical e gittim ama neyse artık farklı bi dr a gitmek farz oldu
ben tüm vatandaşların zaten aynı hizmetı alması tarafındayım fakat herşeyde oldugu gb sağlık sektöründe de fark var. malesef yıllardır değişmeyen şeyin değişmeyeceğinin farkındayım. çoğu insan daha iyi hizmet almak için özeli tercih edıyor. devlete gittiğinizde bazen saatlerce bekliyorsunuz. bunun aksinin olması için daha binlerce doğum hastanesi yapılması gerekıyor fakat buna yönelik çok az çalışma var. ha çalışma yapsınlar herşey eşit olsun onda hemfikiriz ama şu durumda önce devletı degıstırsınler genişletsinler. bir hasta gittiğinde ordan oraya savrulmasın 10dkda halletsın sonra özeldeki ücretleri kaldırsınlar. Ozaman hiçbir sorun kalmaz:) Ben bir bedel ödeyerek aldığım hizmetin sınırlanmasından yana değilim. Malesef önce devlet düzelmezse biz özeli tercih edenlerin işi sıkıntıya girer. Önce devlet şartları özelleşsin sonra özel kalksın aksi halde özel devlet olanaklarına döner benım demek ıstedıgım buÖzel hastanelere teşvik uzun yıllardır uygulanıyor. Teşvik çalışmaları olmasaydı, sgk'nın karşıladığı hizmetler olmasaydı çoğu vatandaş zaten şu anki gibi özele gidemeyecekti. Zaten böyle böyle özel hastanelerin sayısında artış oldu. Yakın gelecekte devlet hastanesi diye bir şey kalmayacak. Kalırsa araştırmalar kalır, o da azalır. Şimdiki şehir hastaneleri bile bunun altyapısı bana kalırsa. Ayrıca tüm vatandaşlar neden aynı hizmeti almasın ki :)
Çok güzel canım ismi. Biz dr Alya koyacağız nasipse:) sağlıkla kucağımıza alalım hazırlıklar nasıl güzel değil mi biz de odasına başlayacagız geceleri uyku girmiyor heyecandan gözume ciciler de almaya basladık. kızım için kendım bıseyler yapıyorum kapısüsü lohusa seti vs hiçbişey bana bukadar zevk vermedı.:) ya bir de dün aksam kınadaydım ben bebegım okdr korktu kı cok guclu tekmeler attı saatlerce. dr.lar gürültü önermıyor hamılelere ama gel de çevreye anlatOzaman doktorun söylediğini baz al sende en temizi :))) bende çok yazamıyorum ama okuyorum genelde. Erkek olucak Allah ın izniyle bizim bebiş. Adınıda Ertuğrul koyacağız büyük ihtimal. Söz etmek bile çok güzel Allah ım hepimizi mutlu sona kavuştursun inşallah![]()
Kendi doktorun die rapor vermemis olabilir o zamanCanım ozeldeki kendi dr um bakti
18-24.haftalar da yapiliyor diyor ayrintiliyi yapan doktorlar ama istisna durumlarda yapilirmi sormak gerekV
Canm benimde özeldi medical e gittim ama neyse artık farklı bi dr a gitmek farz oldu
ben tüm vatandaşların zaten aynı hizmetı alması tarafındayım fakat herşeyde oldugu gb sağlık sektöründe de fark var. malesef yıllardır değişmeyen şeyin değişmeyeceğinin farkındayım. çoğu insan daha iyi hizmet almak için özeli tercih edıyor. devlete gittiğinizde bazen saatlerce bekliyorsunuz. bunun aksinin olması için daha binlerce doğum hastanesi yapılması gerekıyor fakat buna yönelik çok az çalışma var. ha çalışma yapsınlar herşey eşit olsun onda hemfikiriz ama şu durumda önce devletı degıstırsınler genişletsinler. bir hasta gittiğinde ordan oraya savrulmasın 10dkda halletsın sonra özeldeki ücretleri kaldırsınlar. Ozaman hiçbir sorun kalmaz:) Ben bir bedel ödeyerek aldığım hizmetin sınırlanmasından yana değilim. Malesef önce devlet düzelmezse biz özeli tercih edenlerin işi sıkıntıya girer. Önce devlet şartları özelleşsin sonra özel kalksın aksi halde özel devlet olanaklarına döner benım demek ıstedıgım bu
Saol canım :)) İsmi gibi güzel bi ömrü olur inşallah Alya nızın ve tüm bebeklerin :) evet benm bir kaybımda var o yüZden birşeyler almaya korkuyorım yine aynı şey olur diye ama artık bende dayanamayıp bikaç parça şey aldım :) hayırlısıyla giydirmek nasip olsun hepimize. Bebeklerimiz artık seslere tepki veriyor korkulcak birşey yoktur bence canım. Benim görümcemin hamileliği düğünlerde geçti. 37 haftasında geçenlerde bile gitti:) sakıncalıdır belki ama çokta takma kafana herkes gidiyor sonuçta. Sen iyi düşün iyi olsun annesiÇok güzel canım ismi. Biz dr Alya koyacağız nasipse:) sağlıkla kucağımıza alalım hazırlıklar nasıl güzel değil mi biz de odasına başlayacagız geceleri uyku girmiyor heyecandan gözume ciciler de almaya basladık. kızım için kendım bıseyler yapıyorum kapısüsü lohusa seti vs hiçbişey bana bukadar zevk vermedı.:) ya bir de dün aksam kınadaydım ben bebegım okdr korktu kı cok guclu tekmeler attı saatlerce. dr.lar gürültü önermıyor hamılelere ama gel de çevreye anlatbişey olmaz degıl mı pazar da düğüne davetlıyım poff
![]()
Dr da aklıma takıldı artık rapor da verse içim rahatlamaz. En iyisi uni hastanesine prof.a gitmekBenimde kafam karisti en azından gittiğin yeri bi ara sor istersen bana herhangi bi rapor vermediniz diye
Kendi doktorun die rapor vermemis olabilir o zaman
Benimki radyalogtu cunku ayri bi tip merkezimde
Eğer öyleyse bu hafta ici 23 haftanın içinde oluyoz çok gecikmiş olmayiz18-24.haftalar da yapiliyor diyor ayrintiliyi yapan doktorlar ama istisna durumlarda yapilirmi sormak gerek