2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
El ayak parmaklar sayisi kulak yarik dudak burin vs ic organlar bobrek mide akciger kanin damarlardan akisi gecisi benden ona giden kan akis hizi sesi (ilerde olusabilvek yuksek tansiyon durumunu belli edermis) vs vs bakildi bende bide seninkilere ek
Hımm valla aklıma yatmadı bu iş sankim tekrar gidecem

Özel hastanelere teşvik uzun yıllardır uygulanıyor. Teşvik çalışmaları olmasaydı, sgk'nın karşıladığı hizmetler olmasaydı çoğu vatandaş zaten şu anki gibi özele gidemeyecekti. Zaten böyle böyle özel hastanelerin sayısında artış oldu. Yakın gelecekte devlet hastanesi diye bir şey kalmayacak. Kalırsa araştırmalar kalır, o da azalır. Şimdiki şehir hastaneleri bile bunun altyapısı bana kalırsa. Ayrıca tüm vatandaşlar neden aynı hizmeti almasın ki :)
ben tüm vatandaşların zaten aynı hizmetı alması tarafındayım fakat herşeyde oldugu gb sağlık sektöründe de fark var. malesef yıllardır değişmeyen şeyin değişmeyeceğinin farkındayım. çoğu insan daha iyi hizmet almak için özeli tercih edıyor. devlete gittiğinizde bazen saatlerce bekliyorsunuz. bunun aksinin olması için daha binlerce doğum hastanesi yapılması gerekıyor fakat buna yönelik çok az çalışma var. ha çalışma yapsınlar herşey eşit olsun onda hemfikiriz ama şu durumda önce devletı degıstırsınler genişletsinler. bir hasta gittiğinde ordan oraya savrulmasın 10dkda halletsın sonra özeldeki ücretleri kaldırsınlar. Ozaman hiçbir sorun kalmaz:) Ben bir bedel ödeyerek aldığım hizmetin sınırlanmasından yana değilim. Malesef önce devlet düzelmezse biz özeli tercih edenlerin işi sıkıntıya girer. Önce devlet şartları özelleşsin sonra özel kalksın aksi halde özel devlet olanaklarına döner benım demek ıstedıgım bu

Son düzenleyen: Moderatör:
Ozaman doktorun söylediğini baz al sende en temizi :))) bende çok yazamıyorum ama okuyorum genelde. Erkek olucak Allah ın izniyle bizim bebiş. Adınıda Ertuğrul koyacağız büyük ihtimal. Söz etmek bile çok güzel Allah ım hepimizi mutlu sona kavuştursun inşallah :anneadayı::dua:
Çok güzel canım ismi. Biz dr Alya koyacağız nasipse:) sağlıkla kucağımıza alalım hazırlıklar nasıl güzel değil mi biz de odasına başlayacagız geceleri uyku girmiyor heyecandan gözume ciciler de almaya basladık. kızım için kendım bıseyler yapıyorum kapısüsü lohusa seti vs hiçbişey bana bukadar zevk vermedı.:) ya bir de dün aksam kınadaydım ben bebegım okdr korktu kı cok guclu tekmeler attı saatlerce. dr.lar gürültü önermıyor hamılelere ama gel de çevreye anlat :( bişey olmaz degıl mı pazar da düğüne davetlıyım poff:işsiz:

• Beğen
Reactions: Otb
ben tüm vatandaşların zaten aynı hizmetı alması tarafındayım fakat herşeyde oldugu gb sağlık sektöründe de fark var. malesef yıllardır değişmeyen şeyin değişmeyeceğinin farkındayım. çoğu insan daha iyi hizmet almak için özeli tercih edıyor. devlete gittiğinizde bazen saatlerce bekliyorsunuz. bunun aksinin olması için daha binlerce doğum hastanesi yapılması gerekıyor fakat buna yönelik çok az çalışma var. ha çalışma yapsınlar herşey eşit olsun onda hemfikiriz ama şu durumda önce devletı degıstırsınler genişletsinler. bir hasta gittiğinde ordan oraya savrulmasın 10dkda halletsın sonra özeldeki ücretleri kaldırsınlar. Ozaman hiçbir sorun kalmaz:) Ben bir bedel ödeyerek aldığım hizmetin sınırlanmasından yana değilim. Malesef önce devlet düzelmezse biz özeli tercih edenlerin işi sıkıntıya girer. Önce devlet şartları özelleşsin sonra özel kalksın aksi halde özel devlet olanaklarına döner benım demek ıstedıgım bu

Söylediklerine katılıyorum. Zaten sağlık hizmeti, devletin vatandaşına karşılıksız vermesi gereken bir hizmet. Özelleri arttırmak ya da özeller üzerinde çalışma yapmak yerine devlet hastaneleri iyileştirilmeli.

Bi önceki yazımda özellere teşviği savunuyor gibi anlaşılmış olabilirim ama asla. Devlet hastaneleri çok iyi hale getirilseydi de keşke özellere muhtaç olmasaydık. Keşke olanakları iyi olsaydı da en iyi doktorlar özellere kaçmasaydı.

Çok güzel canım ismi. Biz dr Alya koyacağız nasipse:) sağlıkla kucağımıza alalım hazırlıklar nasıl güzel değil mi biz de odasına başlayacagız geceleri uyku girmiyor heyecandan gözume ciciler de almaya basladık. kızım için kendım bıseyler yapıyorum kapısüsü lohusa seti vs hiçbişey bana bukadar zevk vermedı.:) ya bir de dün aksam kınadaydım ben bebegım okdr korktu kı cok guclu tekmeler attı saatlerce. dr.lar gürültü önermıyor hamılelere ama gel de çevreye anlat :KK43: bişey olmaz degıl mı pazar da düğüne davetlıyım poff:işsiz:
Saol canım :)) İsmi gibi güzel bi ömrü olur inşallah Alya nızın ve tüm bebeklerin :) evet benm bir kaybımda var o yüZden birşeyler almaya korkuyorım yine aynı şey olur diye ama artık bende dayanamayıp bikaç parça şey aldım :) hayırlısıyla giydirmek nasip olsun hepimize. Bebeklerimiz artık seslere tepki veriyor korkulcak birşey yoktur bence canım. Benim görümcemin hamileliği düğünlerde geçti. 37 haftasında geçenlerde bile gitti:) sakıncalıdır belki ama çokta takma kafana herkes gidiyor sonuçta. Sen iyi düşün iyi olsun annesi :halay:

Back
X