• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
aman dogumdan sonrasına cıktı ya kalanı cokda muhım degıl bızım durum kor ıstedı bı goz allah verdı ıkı goz oldu resmen :KK70: üstümden oyle bı yuk kalktıkı anlatamam sana yanıı :KK70: basvuruyu 2 3 gun once yapmıs olsa belkı ocaga denk gelecektı tam dogum zamanına , ozamanda bıze 2 3 gun once yapsaydınız 3.celpe yetısırdı demıslerdı cok uzulmustuk keske daha once yapsaydık diye bıde saglık ocagında doktor bulamadık raporu hemen alamadık fln gecıkmıstı , gıder gelırdın dıye nasıp ıste herseyde bı hayır var gercekten Rabbım buyuk bu guzel gunde bızı boyle sevındırdı :)
Hadi gözünüz aydın ya valla çok seviniyorum bedelli yapanlara ne güzel rahatlık yani ben bir sene bekledim eşimi o kadar zordu ki o beklemek etrafımdaki herkese diyordum sakın gitmeyin askere diye eşime bile kızıyorum ne vardı koşa koşa gittin gitmeseydin bedelli yapardın işte şimdi ömrümden ömür gitti 12 ay :cry:

4 yaşında kızım var haliyle beklenti içinde ev işleri az yapmaya özen gösteriyorum ama en çok zorlayan kısmı bebek kıyafetleriyle uğraştığım dönemdi ilki sezeryan olduğu için 4 ocak ta doğumu kararlaştırdık biz yani 46 gün kaldı =)
En azindan belli kafanda o da iyi bisey :) belki 4 ocakta birlikte dogururuz :))

çok sağol canım benim, hadi senin de gözün aydın canım, dinlenelim artık evde ya dimi :KK66:

kız bende de oluyo, bi tarafa toplanıyor taş gibi oluyor ama uzun sürmüyor , sancımıymış onlar :))
Oyle diyolar baksana..bende itikliyo diye tabir ediyordum :) ilk bebek olunca bilmiyoruz ki nasil bisey :anneadayı:

Kızlar ben de dün gece inanılmaz derecede kasılma yaşadım. Sabaha kadar uyumadım ve kızım bütün gece sol tarafıma toplandı durdu. Doktoruma randevum haftaya Cuma birkaç gün daha gözlemleyip erken mi gitsem acaba diyorum. Bana erken doğumu düşündürecek bir durum görmüyorum şuan demişti 1 hafta önce. Suyun güzel rahim ağzın kapalı demişti. Böyle dese bile durum bi anda değişebilir mi ?
Onu bende bilmiyorum ama yengem kontrole gitmişti 37+2 deydi gündüz doktor demişki daha sizin kızın gelmeye niyeti yok 10 gun sonra görüşürüz deyip yollamış yengemi ve yengem o akşam Doğum yaptı :KK48:

Biz geldiiikk ❤❤ 2086g olmusuz :) masallah ve cok sukur hersey yolunda ve gayet iyiyiz :)) calisabilir raporumuzu da aldik artik insallah bakalim nereye kadar caliscaz :)
oy masaAllah annesı ne guzel bakmıssın bebısıne Allahım hayırlı saglıklı evlat eylesın amıııııın:)

Gününün belli olması Harika bişiy bence ne güzel bebeğine kavuşacağın günü sayıyorsun :) şuan benim kafam o kadar karışık ki Doğum nasıl başlayacak ne hissedeceğim sezeryen mi olacak normal mi olacak bu belirsizlik :KK43:
İlkinde öyleydi canım bir heyecan bir heyecan daha 7 aylıkken herşeyi hazırdı yok kızlar erken yok bilmem ne doğmadı yavtum 39+5 te sezeryan oldum ne bi sancı ne bi kasılma birde yan durdu doğana dek kasığım üstünde kanala bile giresi yojtu oğlum 7 aylıkken doğdu doğacak hrp aşağı da =) hepsi farklı bu evlatların Rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi

En azindan belli kafanda o da iyi bisey :) belki 4 ocakta birlikte dogururuz :))
Hadi hayırlısı inşallah sağlıklı olsunlarda dışarı çıkınca bakımı daha kolay geliyor bana yıka yıka emzir uyut pamuk gibi =)

Bi de benim bebeğin dolabı da yok sığmaz diye almadık kendi dolabımızda yer açtım 2 kapaklı kısmını ona ayırdık ama aralara raf falan yaptırmam gerekiyor, organizer sepetler aldım ama yetmedi daha alacağım, birine çıtçıtlı badilerini katlayıp koydum, birine alt pijamalarını koydum, birine alt üst pijama takımlarını koydum, bir sepetini alt değiştirme sepeti yaptım 6-7 adet bez, alt değiştirme örtüsü ıslak mendili pişik kremini koydum içine hepsi bir yerde olsun dedim, minik bir sepet de banyoya koydum içine şampuanı yıkama süngeri ve bebe yağı konulacak, Duzenli olmayı seviyorum ama dolabı olmadığı için onu şuraya bunu buraya sıkıştırdık sürekli yatak odama park beşiği de kurduk uyanır uyanmaz görmek çok güzel bişiy :) tulumlarını ve elbiselerinin tamamını askıya astım 22 tane askı yetmedi almam gerek ala ala eksikleri bitiremedim ya şey diyorum artık herhalde doğsa da ben hala Şu eksik bu eksik diyeceğim :))
canım anlattıklarını gözümde canlandırdım gayet düzenli olmuştur eminimm çok mantjklı hareket etmişsin. gardroba sıgıyorlar gercekten aksam dedm ıcımden oda almasam demek sıgacak yer acılabılır yanı nrkadr olsa da cok gorunmuyor kıyafetleri. Beşiği koydun ve yandınn ben de 2aydır beşiğe bakarak uyanıyorum uyku setini yıkamıstım cibinliği de takılı ama ustunu örttum ben guzelce besıgın sadece tekrsr cıbınlıgı yukayacam sence uyku setını tekrar yıkamama gerek var mı. hıc bıyerden toz almamıs tertemız hala

Hadi gözünüz aydın ya valla çok seviniyorum bedelli yapanlara ne güzel rahatlık yani ben bir sene bekledim eşimi o kadar zordu ki o beklemek etrafımdaki herkese diyordum sakın gitmeyin askere diye eşime bile kızıyorum ne vardı koşa koşa gittin gitmeseydin bedelli yapardın işte şimdi ömrümden ömür gitti 12 ay :cry:
ahahah nasıp ıste kuzum bu işler neysekı evlenmeden once yapmıs, biz bu trenı kacırsaydık bebısle beklıcektık bıde dusunseenee :D

kızlar mevlıdı kırkınız cıktıktan sonra mı yapıcaksınız
ben ıyı olursam 12,15gunlkken yapıcam canm cnku burasıı dehset kalabalık 1ay gelen gıden bıtmez dedı kv. hemen yapmamz lazm oyuzden. mevlıdle herkes aradan cıkar dıye

aynen geçmiştir kesinlikle :) canım benim doktorum da 3 hafta sonraya randevu verdi ama 3 hafta sonra doktorum hastaneden ayrılmış olcak yeni gelenle doktorla tanıştım o 2 hafta sonra gel dedi. duruma göre bakarım ben :)) benim bel ağrım başladı çok fazla onun dışında bi şikayetim yok çok şükür :KK200::nazar:
Kızımda 30 dan sonra iki haftada 36 dan sonra bir haftada gitmiştim bu neyin nesi anlamadım ya gel doğur git beni uğraştırma diyor zannımca

kızlar benim de karnım çok düştü bebek gıtgıde asagı mı ınıyor acaba agırlastıkca normalde de başaşağı dönmesi kafasının daha agır olmasından kaynaklıymış diye okumuştum

Back
X