• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
bir ara bıryerde okudum kırkı cıktıktan sonra daha ıyı olurmus dıye tam bende bılemedım
bencr alakası yok canım.yanı belkı bedenen daha ıyıdır bebek ıcın ama zten mevlıd yok kuranda. sonradan cıkan bısey zorunlu degıl. biz akika kurbanını kesıcez o hafta nasıpse. o kurban eti de mevlıdde verılcek pilavla işte eşim de cok beklemeden kesmek ıstıyor Akika kurbanını ıkısı bır denk gelıcek

aman dogumdan sonrasına cıktı ya kalanı cokda muhım degıl bızım durum kor ıstedı bı goz allah verdı ıkı goz oldu resmen :KK70: üstümden oyle bı yuk kalktıkı anlatamam sana yanıı :KK70: basvuruyu 2 3 gun once yapmıs olsa belkı ocaga denk gelecektı tam dogum zamanına , ozamanda bıze 2 3 gun once yapsaydınız 3.celpe yetısırdı demıslerdı cok uzulmustuk keske daha once yapsaydık diye bıde saglık ocagında doktor bulamadık raporu hemen alamadık fln gecıkmıstı , gıder gelırdın dıye nasıp ıste herseyde bı hayır var gercekten Rabbım buyuk bu guzel gunde bızı boyle sevındırdı :)

Allahın sevdiği kuluymuşsun kuzum :) doğumdan sonraya olsun başka bir şey istemem diyodum çok şükür mübarek günde mutlu etti Allah bizi :))

bencr alakası yok canım.yanı belkı bedenen daha ıyıdır bebek ıcın ama zten mevlıd yok kuranda. sonradan cıkan bısey zorunlu degıl. biz akika kurbanını kesıcez o hafta nasıpse. o kurban eti de mevlıdde verılcek pilavla işte eşim de cok beklemeden kesmek ıstıyor Akika kurbanını ıkısı bır denk gelıcek
anladım canım Allah kabul etsın ınsaAllah ben daha karar veremedım sanırım toparlanırsam bende erkenden yaparım nasıpse sunnetten sonra

anladım canım Allah kabul etsın ınsaAllah ben daha karar veremedım sanırım toparlanırsam bende erkenden yaparım nasıpse sunnetten sonra
sağolcanım. yaa sizin bir de sunnet var dımı minik minik kescekler:) bana kalsa ben de 40ı beklerdım aslında hem tmamen toparlanrm hem duzene alışrıım dıye ama burda gelenle gdenle kv.ler ılgılncek ıkımızınde ısıne gelıcek budurum oyuzden erken yapıcaz tabı ınsallah ben okadar ıyı olursam

kızlar mevlıdı kırkınız cıktıktan sonra mı yapıcaksınız
ben 2 tane yapıcam kuzum kendı evımdekını yarı kırk gıbı olacak 12 15 20 artık kac gunluk denk gelırse dogacagı tarıhe gore degısır o 15 tatıle denk getırcez cunku , 2.sinide annemlerde memleketımde yıne 40 ı cıktıktan sonra bır aylık yıne ne zamana denk gelırse artık ınsallah sag saglım kucagımıza alalım nasıpse de :)

iyice asagıya ındı gıbı dedın de ondan dedım canım kontrolun baYA uzak tarıhmıs ya
şimdi bız 9kasımda gıttık ya canım yıne hıcbısorun yok dıye 1ay sonra cagırdı sık gerek yok dedı acıl durumda gelıceksın dedı. enson gıdınce de hiçbisorun yoktu rahım agzıuzunlugu vs cokıyıydıkasılma ilacımı verdı kasılmalar azalmazsa gelıosun dedı 1hafta sonra. ama azaldı normale dönüyor şükür. Oyuzden aylık kontrolu beklıcem sonra ztn 2haftaya dusecek inşallah. tabı gidısatta bısorun hıssedersem haftaya gıderız dedı esım

Kızımda 30 dan sonra iki haftada 36 dan sonra bir haftada gitmiştim bu neyin nesi anlamadım ya gel doğur git beni uğraştırma diyor zannımca
Benim doktorum riskli gebelik doktoru :) başından beri bı sıkıntı sorun olmadığı için 3 hafta demiştir diye düşünüyorum. Benimde işime geliyor şu anlık işim ilçede olunca doktora gitmek gelmek zor oluyor biraz bana :)

kızlar benim de karnım çok düştü bebek gıtgıde asagı mı ınıyor acaba agırlastıkca normalde de başaşağı dönmesi kafasının daha agır olmasından kaynaklıymış diye okumuştum
Cagira cagira getiriceksin kizi :) bu arada kuzenimin esi 33 haftada dogum yapmisti..suyu geldi oncesinde sanci vs yoktu.. ne kuveze girdi. Ne bir sknti oldu..hep masallah diye anlatirim..yani olmasin tabide..illada erken olunca problem olmuyo evham yapmayn diye solim dedim.

canım anlattıklarını gözümde canlandırdım gayet düzenli olmuştur eminimm çok mantjklı hareket etmişsin. gardroba sıgıyorlar gercekten aksam dedm ıcımden oda almasam demek sıgacak yer acılabılır yanı nrkadr olsa da cok gorunmuyor kıyafetleri. Beşiği koydun ve yandınn ben de 2aydır beşiğe bakarak uyanıyorum uyku setini yıkamıstım cibinliği de takılı ama ustunu örttum ben guzelce besıgın sadece tekrsr cıbınlıgı yukayacam sence uyku setını tekrar yıkamama gerek var mı. hıc bıyerden toz almamıs tertemız hala
Yok canım gerek yok bence yıkamana sadece hava güzel olduğunda bi gun havalandır yeniden yeterli, aynen uyanır uyanmaz yüzümde saftirik bir sırıtma ile uyanıyorum beşiği görünce hala inanamıyorum sonlara geldik çok şükür bin şükür tabiki erken gelmesinler vakitlerini beklesinler ama şimdi doğsalar bile yaşamsal bir sıkıntıları olmayacak :)

Cagira cagira getiriceksin kizi :) bu arada kuzenimin esi 33 haftada dogum yapmisti..suyu geldi oncesinde sanci vs yoktu.. ne kuveze girdi. Ne bir sknti oldu..hep masallah diye anlatirim..yani olmasin tabide..illada erken olunca problem olmuyo evham yapmayn diye solim dedim.
ay evet etrafımda hep erken olur senın beklemezsın vs dedıler bana da işledi resmenn. evet evet kızlar bana cuma günü dr.um da söyledı suan dogsa da bı sıkıntı olmaz ama gerek yok önlemimizi alalım bıraz daha büyüsün dedi çok şükür ondan da duyunca rahatlamıstım stressız bekleyelım son gunlerımızde S Sevimlipanduf

Benim doktorum riskli gebelik doktoru :) başından beri bı sıkıntı sorun olmadığı için 3 hafta demiştir diye düşünüyorum. Benimde işime geliyor şu anlık işim ilçede olunca doktora gitmek gelmek zor oluyor biraz bana :)
Sende mi konyadaydın yanlış mı hatırlıyorum canım

Kızlar bu adet sancısı gibi olan sancı ne anlama geliyodu? Evdeyken yakalanırsam sorun olmuyo da dışarda ayaktaysam etim kopacak gibi oluyor. Eve kendimi zor atıyorum uzanınca geçiyor. Az önce markette oldu yine acıdan kıvrandım zor yürüdüm ama şimdi geçti

Kızlar bu adet sancısı gibi olan sancı ne anlama geliyodu? Evdeyken yakalanırsam sorun olmuyo da dışarda ayaktaysam etim kopacak gibi oluyor. Eve kendimi zor atıyorum uzanınca geçiyor. Az önce markette oldu yine acıdan kıvrandım zor yürüdüm ama şimdi geçti

Canim yoruluyor oldugundan dolayi olabilir. eger dinlenince geciyorsa sorun yok demektir. Eger mesela butun gun siddeti artarak hissedersen doktorunu araman gerekebilir.

Canim yoruluyor oldugundan dolayi olabilir. eger dinlenince geciyorsa sorun yok demektir. Eger mesela butun gun siddeti artarak hissedersen doktorunu araman gerekebilir.

Evet dinlenince hemen geçiyor. Şiddetlenirse doktora haber vereyim o zaman canım sağol

Back
X