Biz de 24 gunlukken çıktık disari. Hastanede çocuk doktorunun onunde dikilirken bi suru hasta çocuk oluyor en azindan hava guzelken arabada yatiyor çocuk her yerleri ortulu oluyor anlamiyor bile nerde olduğunu

[/QUOTE
Şuan imrendim size. Bizim adamda hastane harici çıkartmıyor
Gercekten ya benim de gulesim geliyor çocuk 26 günlük oldu gunes vurunca gozlerine sari hala:) oo gece 3 saat demis benim doktor gece 2 gunduz 1 demisti 16 Gün once cuma günü belki o da arttirir. Yarim saatten fazla nerde zaten benimkinin emmesi...uygulama indirdim artik bebek bakimi diye kac dakika hangi gogsu ne zaman emmis fln zamam tutuluyor. Bizim ki genel olarak 5-6 dk emiyor birakiyor nerde yarim saat
Benimkinin yüzünde sarı canım yarın kontrol var bakalım ne çıkacak sonuç. Canım emerken yutkunuyorsa sıkıntı yok gibi bizimki kafasına göre emiyor bazen 20 dk bazen 40 dk bazen 10 dk önceden hiç bırakmıyordu şimdi kendi bırakıyor memeyi. Atlatacağız inşallah bir şekilde. Benim yeğenimde olmuştu sarılık hatta o baya sarıydı eski resimlerine falan baktım annesine sordum 20 günden sonra azaldı 40 günde de bitmişti dedi. İnşallah bizimkilerde geçer. Kendi kendine uyanıyor ya artık içim daha rahat. Gece yine uyanmıyor tabi

uygulama adı nedir benim hiç aklıma gelmemişti :) rabbim hepimize şifa versin.