2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben grip oldum Ya :KK43: :KK43: bebeğe bulaştırmadan nasıl geçirebilirim bunu, c vitamini suda eriyen kapsüller var ya onlardan içtim bi bardak :KK43:

Çok geçmiş olsun canım canım ağzını burnunu kapat bebeğe yaklaşırken içtiğin ilaç için Dr sor derim süt veriyorsun

Allah allah. Her hastanenin uygulaması farklı demekki. Bizde göbeğe hiç dokunmadılar. Hatta doktorumuz göbek düştükten 2 gün sonra yıkayın demişti. Umarım en kısa zamanda düşer
Bugün düştü göbeği :) dün yıkamamızın etkisi oldu mu olmadı mı bilmiyorum ama düştükten sonra da alkolle temizledim yine. Portakalın gaz yaptığını bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim:KK64:

Ay ne guzel dedin cok sıkıldim esim illada kirkiniz ciksin diyor soyle bi avm falan gitsek yemek yesek e bebektede indirim var bikac birseyler alsak insan yuZunu unuttum valla sizlerde olmasaniz napacaz bilmiyorum cok sıkıldim daha 28gunluguz 40a daha bi sene var :-)
Biz çıktık geçen hafta oğlumla market yaptik bi :) bugünde hastaneye gittik :) bebek arabasıyla çıkıyorum araba da olmadığı için toplu taşıma kullanıyorum yürümüş oldum yine hava güzelken biraz duraktan durağa:)

Herkeze merhaba oğlum 42 gunluk oldu maşallah huysuz bir bebek değil ama gaz sancisina alıştım derken şimdide gece uykusunda bile ikiniyo iki buklum yüz üstü yatınca rahat yoksa uyku imkansız kakasini günde 1 kere olsun yapiyo ama beline kadar diyebilirim tek seferde içini resmen boşaltıyo dr gitsemmi gitmesemmi bilemedim hastahaneye gidince 5 6 saatten önce dönemiyoruz asıl oralarda mikrop kapacak diye korkuyorum

kızlarr kanguruyu nezaman kullanmaya baslayabılırım. kızım 42 gunluk 2ay dıyor drlar sanırım genelde

Merhaba ocak anneleri :) Allah nasip ederse ben de Haziran annesi olacam. Malum şubat indirimleri var ve bebek arabası araştırıyorum.. Travel sistem çift yönlü kullanımı olan katlandığında mümkün olduğunca az yer kaplayan Bi bebek arabası öneriniz var mı? Aldığı ürünü tavsiye eden ve ya etmeyen var mı :) yardımcı olursanız sevinirim
katlandıgında azyer kaplıyor bana göre. sadece ıskeletı kalıyor ztn tekerlerı büyük sadece digerlerone nazaran ama o da rahat kullanım saglıyor epey arastırarak aldık wellgro 2019 modelı tavsıye ederım:) hayırlı olsunn sağlıkla kucagına al inşallah:)

kızlarr kanguruyu nezaman kullanmaya baslayabılırım. kızım 42 gunluk 2ay dıyor drlar sanırım genelde
Canım biz başladık kanguruya daha doğrusu yeni aldım da bi kaç kez denedik evin içinde, ergonomik ve Doğumdan itibaren kullanılanları var, mamadusbaby aldım ben yenidoğan aparatı dedikleri minik bir yastıkçık gönderiyorlar onu poposunun altına koyuyorsun daha minikler tabi bacakları iki yana açılmıyor kangurunun içinde kalıyor

Dun giydirdim bi guzel koydum bebek arabasina örttüm ustunude penye battaniyeyle indik sahile bi guzel gezdik yürüdüm hava aldim iyi geldi kizimda misil misil uyudu patlamistim gercekten evde artik

Ohhh mis gibi maşallah size. Canım araç koltuğu poşetinde mi yok normal bebek arabasında yatar poZisyonda mı çıkarttın bebeğini. Bide bebeğin arabasını komplemi kapattın yoksa yüz kısmı açıkmı kaldı ben çıkartmak istiyorum. Hastaneye otomobille gidiyoruz sıkıldım bi hava alıp yürümek istiyorum artık

Biz de 24 gunlukken çıktık disari. Hastanede çocuk doktorunun onunde dikilirken bi suru hasta çocuk oluyor en azindan hava guzelken arabada yatiyor çocuk her yerleri ortulu oluyor anlamiyor bile nerde olduğunu :KK70:[/QUOTE

Şuan imrendim size. Bizim adamda hastane harici çıkartmıyor :(

Gercekten ya benim de gulesim geliyor çocuk 26 günlük oldu gunes vurunca gozlerine sari hala:) oo gece 3 saat demis benim doktor gece 2 gunduz 1 demisti 16 Gün once cuma günü belki o da arttirir. Yarim saatten fazla nerde zaten benimkinin emmesi...uygulama indirdim artik bebek bakimi diye kac dakika hangi gogsu ne zaman emmis fln zamam tutuluyor. Bizim ki genel olarak 5-6 dk emiyor birakiyor nerde yarim saat :KK70:

Benimkinin yüzünde sarı canım yarın kontrol var bakalım ne çıkacak sonuç. Canım emerken yutkunuyorsa sıkıntı yok gibi bizimki kafasına göre emiyor bazen 20 dk bazen 40 dk bazen 10 dk önceden hiç bırakmıyordu şimdi kendi bırakıyor memeyi. Atlatacağız inşallah bir şekilde. Benim yeğenimde olmuştu sarılık hatta o baya sarıydı eski resimlerine falan baktım annesine sordum 20 günden sonra azaldı 40 günde de bitmişti dedi. İnşallah bizimkilerde geçer. Kendi kendine uyanıyor ya artık içim daha rahat. Gece yine uyanmıyor tabi :( uygulama adı nedir benim hiç aklıma gelmemişti :) rabbim hepimize şifa versin.

Canım biz başladık kanguruya daha doğrusu yeni aldım da bi kaç kez denedik evin içinde, ergonomik ve Doğumdan itibaren kullanılanları var, mamadusbaby aldım ben yenidoğan aparatı dedikleri minik bir yastıkçık gönderiyorlar onu poposunun altına koyuyorsun daha minikler tabi bacakları iki yana açılmıyor kangurunun içinde kalıyor
ben almadım normal surecte baslanılanlardan var bende. erkek olmadıgı ıcın problem olusma ıhtımalı yokmus ablam verdı kzıına kullanmıstı o da 2aydan ıtıbaren baslamıs ama bu kanguruyu arastıedım 1ayken yatar pozısyında kullananlar var acaba smdılerde olur mu eşim cokheveslı kullanmaya en kotu evın ıcınde baslamayı dusunyrm bıseyler yaparkn bıle rahat edıyormus ınsan:) dısarda da takılsınlar baba kız ben de rahat raht dolanaym :)

Kızlarrrr dün akşam gaz sancılarımız başladı. Yavrum ıkınıyor kızarıyor morarıyor ve çıkartamıyor maalesef. Gece saat 1 e kadar ağladı uyuyamadı. Bİr kaşık rezene verdim. Ayağını sıcak su koydum karnına sıcak havlu mallesef rahatlatmadı. Karnına ılık zeytin yağı ile masaj yaptım ya o işe yaradı yada yavrucak yoruldu ve uyudu. O halini görüp elimden bişey gelmemesi o kadar üzdü ki ne kadar zor bir durum. Emdikten sonra çok az gaz çıkartabiliyor zorlanıyor ama devamı gelmiyor. Şimdi bile uykusunda ıkınıyor yavrum çığlık bile attı. Biogaila kullanıyorum. Önerileriniz tecrübeleriniz var mı acaba

Back
X