- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Erkek bebekler gazli olur dedikleri kadar varmis bizimki aglamayi yeni ogreniyor galiba mizirdiyor aglamaya firsat vermiyorum gezdikmi susuyorOğlum o kadar çığlık atıyor ki duyan bu nasıl ağlama diyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek bebekler gazli olur dedikleri kadar varmis bizimki aglamayi yeni ogreniyor galiba mizirdiyor aglamaya firsat vermiyorum gezdikmi susuyorOğlum o kadar çığlık atıyor ki duyan bu nasıl ağlama diyor
Büyüyordur tabii ki sen her gün gördüğün için farketmiyorsundur belki sonuçta aç kalsa anlardın açlıktan da ağlardı zaten minyon doğmuştu değil mi yanlış hatırlamıyorsam..sen emzirmeye devam et bence yine mamaya da başlarsın doktor gerekli görürseDün akşamdan beri emdiklerinin hiç biri içinde 1 saat kalmadı hepsini fıkır fıkır ağzından burnundan çıkardı çocuk o kadar üzülüyorum ki içim gidiyor oyle gördükçe üzüntüden diyorum emzirmeyeceğim diye dayanamıyorumbilmiyorum ki kuzum kalıyor mu yarıyor mu acaba bana büyümüyor gibi geliyor o da ayrı hala özene bezene aldığım tulumlarını bile giydiremiyorum hepsi büyük geliyor 3 aylık bedenleri bebeğim 49 günlük
Maflor gaz damlasi olarak vermisti bize doktor ama size refluden dolayimi verdiS Sevimlipanduf kusmayla ilgili mesajını gördüm alıntı yapamadım.
Reflusu olabilir mi acaba,?
Oğlumda varmış doktor muayene etti reflusu var bebeğinin dedi. Her bebekte olur bazılarında ilaç gerektirir dedi. Maflor damla verdi bir ay kullanacağız.
Evet canım erken doğdu 35 haftalık 2450 ile hastaneden çıktık aylık kontrolde 1 kilo almıştı, aç değildir ama hep kustuğu için midesinde bişiy kalıyormudurBüyüyordur tabii ki sen her gün gördüğün için farketmiyorsundur belki sonuçta aç kalsa anlardın açlıktan da ağlardı zaten minyon doğmuştu değil mi yanlış hatırlamıyorsam..sen emzirmeye devam et bence yine mamaya da başlarsın doktor gerekli görürse
Boyu kac cm dogdu suan kac cnm ben bukadar ciddi oldunu bilmiyordum susn cok uzuldum :-(Dün akşamdan beri emdiklerinin hiç biri içinde 1 saat kalmadı hepsini fıkır fıkır ağzından burnundan çıkardı çocuk o kadar üzülüyorum ki içim gidiyor oyle gördükçe üzüntüden diyorum emzirmeyeceğim diye dayanamıyorumbilmiyorum ki kuzum kalıyor mu yarıyor mu acaba bana büyümüyor gibi geliyor o da ayrı hala özene bezene aldığım tulumlarını bile giydiremiyorum hepsi büyük geliyor 3 aylık bedenleri bebeğim 49 günlük
47 cm doğdu 51 cm olmuştu kontrolde, 2450 gr hastaneden çıkış kilomuz 1 ay sonunda 3400 olduBoyu kac cm dogdu suan kac cnm ben bukadar ciddi oldunu bilmiyordum susn cok uzuldum :-(
Tek bebek olsa canım gezdiririm bide kızım var anne karnında dursaydı keşke çok ağlıyor dedi bugünErkek bebekler gazli olur dedikleri kadar varmis bizimki aglamayi yeni ogreniyor galiba mizirdiyor aglamaya firsat vermiyorum gezdikmi susuyoranasi gibi gezecek
![]()
Kaka yapıyorsa kalıyordur bence ama sen yine doktora bi gösterEvet canım erken doğdu 35 haftalık 2450 ile hastaneden çıktık aylık kontrolde 1 kilo almıştı, aç değildir ama hep kustuğu için midesinde bişiy kalıyormudur
Ben cok açimBen hiç acıkmıyordum zorla yemek yediriyorlar. Emdirmiyorum ama sürekli sağıyorum tamamen boşalana kadar. Bu günlerde bi kaç kez açlık hissettim. Sonradan fark ettm ki acıkma nedenim süt artıran çaylar tokluk hissi yapıyor. 1 ayda 14 kg verdim.
ayy benimde ne zaman gecicekSarmıyor ama canım karın bölgem yumuşak maalesef
Cuma gününe randevu aldım Bugün hemen göstereceğim doktorumuza bi, günde ortalama 6-7 bez değiştiriyoruz 3 tanesi falan kakalı bez oluyorKaka yapıyorsa kalıyordur bence ama sen yine doktora bi göster![]()
cok guzel cnm kilosuda boyuda masallah prematureye gorede cok cok iyi gununde dogan benegin aldi kilo boyda mssallah47 cm doğdu 51 cm olmuştu kontrolde, 2450 gr hastaneden çıkış kilomuz 1 ay sonunda 3400 oldu
Bizimkide gri lacivert gibi... esimle benim renkli degil ama..bizim tarafta cok var sarisin mavi goz.
Yaaa bu grubun bebekleri çok tatlı maşAllah, hepinizin profil resmini yerimBen de kuzumu koyayım bari :)
Ben cok açim
ayy benimde ne zaman gecicek
Ayy kiyamam kiyamam kuzum nasilda anliyorTek bebek olsa canım gezdiririm bide kızım var anne karnında dursaydı keşke çok ağlıyor dedi bugün
canımmm kuzucıgu yerım ben o emzık emısıne kurbann maallah cokguzel prenses ❤❤❤❤Yaaa bu grubun bebekleri çok tatlı maşAllah, hepinizin profil resmini yerimBen de kuzumu koyayım bari :)
Çok teşekkür ederiz teyzesicanımmm kuzucıgu yerım ben o emzık emısıne kurbann maallah cokguzel prenses ❤❤❤❤
Evet yaa .benimkide 2 3 kez guldu..gozu acik yakalarsam konusuyorum :) annem gulmez daha diyo ama eminimBenim kız hep boncuk boncuk bakıyor, resmen takip ediyor insanın yüzüne falan bakıyor :)
Bebekler ilk zamanlar gördüklerini seçemez diyorlar ama bence yalan. Benim kızım resmen gözlerimin içine bakıyor, televizyon açıksa dikkatini çekiyor televizyona bakıyor, önünde bir cisim oynattığımda takip ediyor. Yeni nesil bebekleri midir nedir doğuştan cin gibiler maşAllah :))Evet yaa .benimkide 2 3 kez guldu..gozu acik yakalarsam konusuyorum :) annem gulmez daha diyo ama eminimcok mantikli bakiyo..
![]()