2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Dün akşamdan beri emdiklerinin hiç biri içinde 1 saat kalmadı hepsini fıkır fıkır ağzından burnundan çıkardı çocuk o kadar üzülüyorum ki içim gidiyor oyle gördükçe üzüntüden diyorum emzirmeyeceğim diye dayanamıyorum :KK43: bilmiyorum ki kuzum kalıyor mu yarıyor mu acaba bana büyümüyor gibi geliyor o da ayrı hala özene bezene aldığım tulumlarını bile giydiremiyorum hepsi büyük geliyor 3 aylık bedenleri bebeğim 49 günlük
Büyüyordur tabii ki sen her gün gördüğün için farketmiyorsundur belki sonuçta aç kalsa anlardın açlıktan da ağlardı zaten minyon doğmuştu değil mi yanlış hatırlamıyorsam..sen emzirmeye devam et bence yine mamaya da başlarsın doktor gerekli görürse

S Sevimlipanduf kusmayla ilgili mesajını gördüm alıntı yapamadım.
Reflusu olabilir mi acaba,?
Oğlumda varmış doktor muayene etti reflusu var bebeğinin dedi. Her bebekte olur bazılarında ilaç gerektirir dedi. Maflor damla verdi bir ay kullanacağız.
Maflor gaz damlasi olarak vermisti bize doktor ama size refluden dolayimi verdi

Büyüyordur tabii ki sen her gün gördüğün için farketmiyorsundur belki sonuçta aç kalsa anlardın açlıktan da ağlardı zaten minyon doğmuştu değil mi yanlış hatırlamıyorsam..sen emzirmeye devam et bence yine mamaya da başlarsın doktor gerekli görürse
Evet canım erken doğdu 35 haftalık 2450 ile hastaneden çıktık aylık kontrolde 1 kilo almıştı, aç değildir ama hep kustuğu için midesinde bişiy kalıyormudur

Dün akşamdan beri emdiklerinin hiç biri içinde 1 saat kalmadı hepsini fıkır fıkır ağzından burnundan çıkardı çocuk o kadar üzülüyorum ki içim gidiyor oyle gördükçe üzüntüden diyorum emzirmeyeceğim diye dayanamıyorum :KK43: bilmiyorum ki kuzum kalıyor mu yarıyor mu acaba bana büyümüyor gibi geliyor o da ayrı hala özene bezene aldığım tulumlarını bile giydiremiyorum hepsi büyük geliyor 3 aylık bedenleri bebeğim 49 günlük
Boyu kac cm dogdu suan kac cnm ben bukadar ciddi oldunu bilmiyordum susn cok uzuldum :-(

Erkek bebekler gazli olur dedikleri kadar varmis bizimki aglamayi yeni ogreniyor galiba mizirdiyor aglamaya firsat vermiyorum gezdikmi susuyor :-) anasi gibi gezecek :-)
Tek bebek olsa canım gezdiririm bide kızım var anne karnında dursaydı keşke çok ağlıyor dedi bugün

Evet canım erken doğdu 35 haftalık 2450 ile hastaneden çıktık aylık kontrolde 1 kilo almıştı, aç değildir ama hep kustuğu için midesinde bişiy kalıyormudur
Kaka yapıyorsa kalıyordur bence ama sen yine doktora bi göster :KK64:

Ben hiç acıkmıyordum zorla yemek yediriyorlar. Emdirmiyorum ama sürekli sağıyorum tamamen boşalana kadar. Bu günlerde bi kaç kez açlık hissettim. Sonradan fark ettm ki acıkma nedenim süt artıran çaylar tokluk hissi yapıyor. 1 ayda 14 kg verdim.
Ben cok açim:D
Sarmıyor ama canım karın bölgem yumuşak maalesef
ayy benimde ne zaman gecicek

Fazla giremiyorum kizlar nasilsiniz yarin benim akrabalarim cocuk gormeye gelecek 3 kisiler oglene yemekli kabul ettim evime ilk kez gelecek babanemin bacisi teyzemiz kisir diyodum ama ben kv ilk kez geliyolarmis agir yemek yapalim dedi kendisi tamam dedi herseyi kendisi yapacak esimde hazir pasta alim dedi yok dedim onceden sigara boregi sarip atmistim dondurucuya cayin yanina da tatli yapacagim bizde adettir lokum ve biskuvi verilir birde sigara boregi tamamdir annemde geldi simdi ikisi bir yapicaklar insallah misafir olunca yarfim edenin olmazsa zor oluyor rabbim herkesin yardimcisi olsun

Evet yaa .benimkide 2 3 kez guldu..gozu acik yakalarsam konusuyorum :) annem gulmez daha diyo ama eminim :anne: cok mantikli bakiyo..:KK48:
Bebekler ilk zamanlar gördüklerini seçemez diyorlar ama bence yalan. Benim kızım resmen gözlerimin içine bakıyor, televizyon açıksa dikkatini çekiyor televizyona bakıyor, önünde bir cisim oynattığımda takip ediyor. Yeni nesil bebekleri midir nedir doğuştan cin gibiler maşAllah :))

Back
X