2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar mama verenleri okudukça üzülüyorum. Sütü olmayan mecbur da diğerleri evham sanki. Biraz büyüdüklerinde elinde yemekle çocuk peşinde koşacaklar gibi geliyor. Ya da çocuk çok yemeğe alışıp obez olacak gibi.
Bence anne sütü alan bebek yeterli kilo aliyorsa mama verilmemeli. Acıkınca ister memeyi. Boşken meme bile emzirdigimde yine süt oluyor. Emdikçe gelir. Doymuyor diye üzülünce süt üzüntüden kesilir zaten. Biraz rahat olun lütfen . Anneler üzülmesin. Tadını çıkarsın bu sevimli zamanların :KK200:
Zannetmiyorumki kimse güle oynaya mama veriyo ben mama veriyorum ama ağlaya ağlaya sürekli emziriyorum sutum var sürekli emiyo ama yetmiyo kilo alamiyodu dr bile sanki oğluma hastalıklı muamelesi yaptı ona kalsa 120 ml 4 kez vermeliyim ama ben en fazla günde toplam 120 150 ml ml veriyorum minimuma indiriyorum versem canım yaniyo vermesem 2 aylik olmak üzereyiz 4 kiloyu yeni geçtik.ben vicdanen çok rahatsız oluyorum zorunda olsamda eğer evham yapıp yada keyfi verenler olacağını zannetmiyorum.offf biraz dertliyim bu konuda oyuzden yazdım

Son düzenleme:
Çok sağol. Evet emiyor. Ama bazen akşam 6 gibi doymuyor sinirleniyor emip bırakıyor ben de o zaman 30 cc mama veriyorum biraz tutsun da süt biriksin diye. Diğer zamanlarda emiyor. Emdikten sonra bazen sagiyorum akşam onu vereyim diye ama çok az çıkıyor 15-20 cc anca. Gece tek memeyi emince diğerini sagsam bı sonraki kalkisinda doyar mi acaba
Kuzum bi iki saate malesef gogusler dolmuyor gunduz evet ama gece ne oluyorsa o gogusler bosaliyor yani mamada zehir degil sadece mamayla buyuyen cocuklar var oyuzden mama verebilirsin ben oyle yapiyorum gece mama veriyorum

Dün 2 kere yaptı canım Bugün daha hiç yapamadı kıvranıyor yavrucak:KK43:
Kiz ben zeytinyagini kasikla verdigimde ne varsa midede kusuyor ayni sekilde damlayi ve dvitaminide bende careyi biberona 20 ml süt bes gazdamlasi ve birkasik zeytinyagi koyup verdim hem kusmadi hemde kaka sayisi artti ben inaniyorum uc besgundaha versem daha iyi olacak denemek istersen

Kizlar Ben kizimi emzirirken gogsumden sut fiskirarak geliyor. Kizimin bogazinda kaliyor, kiz tikaniyor surekli. Bunu onlemek icin ne yapabilirim?
Cocuk oturur pozisyonda emzirebilirsin canim basini koluna ayaklarinida bacaklarin arasina koyarak emin ol daha guzel emiyorlar denemek istersen

Kiz ben zeytinyagini kasikla verdigimde ne varsa midede kusuyor ayni sekilde damlayi ve dvitaminide bende careyi biberona 20 ml süt bes gazdamlasi ve birkasik zeytinyagi koyup verdim hem kusmadi hemde kaka sayisi artti ben inaniyorum uc besgundaha versem daha iyi olacak denemek istersen
Ben hiç biberon vermedim ki bilmiyorum, gaz damlasını falan kusmuyor benimki, zeytinyağını direk vermeye kokarım boğazına yapışır falan, kimyon demliyorum onun içine bir damla zeytinyağ katıyorum 2 çay kaşığı içiriyorum onu, gene şuan gaz kaka nöbetindeyim:))

Kuzum bi iki saate malesef gogusler dolmuyor gunduz evet ama gece ne oluyorsa o gogusler bosaliyor yani mamada zehir degil sadece mamayla buyuyen cocuklar var oyuzden mama verebilirsin ben oyle yapiyorum gece mama veriyorum
Ya ne güzel demişsin mama zehir değil benim etrafında 1 gün bile anne sutu almayan bebekler var ama ben mama vermek zorunda olduğum halde zehir gözüyle bakanlardanım sanırım mama vermemek için sürekli emzirmeye çalışıyorum oğlumda bende yıpranıyoruz ama mamaya hala iyi gözle bakmayı öğrenemedim

Benim annem 10 gün kaldı şimdi bazen uğruyor. Çocuklar okuldayken ufaklık uyursa ben de dinlenebiliyorum. Küçük abi emzirirken bana yapışıyor. Kafa kafaya emziriyorum. Tek kalmadıkları müddetçe sıkıntı yok.
Bebek çok vakit aldığı için büyükleri idare zor oluyor. Baba devreye giriyor. Iki çocuktan sa dört daha kolay. En azından abisine sen bak deme şansın var:)))
Maşallah sana ve kuzularina kaç yasindalar abiler

Kızlar yenidoğan aparatıyla kullandım şimdi kanguruyu, 3 yıldır takmamıştım. Oğlum şuan çok sevdi ve uyudu içinde.. ergonomik ben de çok rahatım. En azından ortalığı topladım o kucağımdayken. Momfortbaby markası, almak isteyen varsa bi göz atsın derim :KK66:
Bende geçen kanguruya koyarak iş yaptım artık o benim kurtarıcım

Kesinlikle katiliyorum. Mamaya bu kadar zehir gibi bakilinca hem uzuluyor hem sasiriyorum. Meme kanseri olup hic bir sekilde emziremeyen insanlar var bu ulkede. Bu tarz seyler yazildiginda ne kadar uzuluyorlardir kimbilir:/ ben aksine mama gibi bir sansimiz olduğu için seviniyorum. Çocuğun ac kalmasi daha mi iyi sonucta.

B bence91 kuzum bana da doktor maflor plus verdi. Arastirdim pek etkili degilmis gazda. Zaten yetmezse daha etkilisini veririm dedi ama kullanmiuorum ben de. Daha hic kullanmadim masajlar sicak bezler torbalar vs simdilik

İnşallah çözer canım ya, kayısı kaynatıp icicem günde iki posta bakim yarayackmi, carsambada doktora giderim mecbur ilerleme olursa daha kötü oluyorms

Ben bir kac gun once yasadim canim. Yeteri kadar su icmeyip kati seyler yedim. Bide bebek emziriyorum su mu kalmadi vucudumda. Hemoroid mi diyorlar oyle bir sey oldum. Bende gecmeseydi doktora giderdim ama bol su ve meyve, kayisi yedim bir kac gune gecti. Ins sendede faydali olur

Zannetmiyorumki kimse güle oynaya mama veriyo ben mama veriyorum ama ağlaya ağlaya sürekli emziriyorum sutum var sürekli emiyo ama yetmiyo kilo alamiyodu dr bile sanki oğluma hastalıklı muamelesi yaptı ona kalsa 120 ml 4 kez vermeliyim ama ben en fazla günde toplam 120 150 ml ml veriyorum minimuma indiriyorum versem canım yaniyo vermesem 2 aylik olmak üzereyiz 4 kiloyu yeni geçtik.ben vicdanen çok rahatsız oluyorum zorunda olsamda eğer evham yapıp yada keyfi verenler olacağını zannetmiyorum.offf biraz dertliyim bu konuda oyuzden yazdım
Mecbur kalan vermeli tabii. Burada okuduklarım keyfî verenlerin olduğunu düşündürdü. Bebeğine yetmiyorsa mutlaka mama verilmeli ama doktora sormadan değil. Inşallah bebeğin bir an önce toparlanır. Seni de sıkıntıdan kurtarır

Back
X