2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
canım arkadasımla konustum kesınlıkle alerjı profesörune görunsun dedı. o profesöre gttı dıyetı o açmış. asıl çözümü onlar buluyormuş. dıyet vercekse de onun onerılernı dınlesın her de klasık dıyet deyıp gecıyormus. kaç ayı bosa stresle gectı buyuzden basta gtmedı profesore
Sagol canim universitedeki gastronun profesörü degil mi ona gitmem gerekiyor giderim canim 1 ayim dolsun gidecem inşallah

canım gazı olan bebekler uykuya gecıs esnasındauyanıyorlar :KK43: rem uykusu uykularının cogu uykuya nasıl dalacaklarını da tam olarak bılmıyorlar agrısından aglıyordur baslarda bızım de uzun degıldı pek uykular ınsallah ıkınma gaz vs gecer bıt an once şu 3ay gectı mı gerısı kolay derlrr gaz acısından. benım kızım da ıkınıyor emzırırken kaka yapmaknıcn ama uykusu daha baskın gelıyor tekrar uyuyor ağrısı sıddetlı olsa uyuyamazdı sanırım
masallah kızına canım erkekler daha gazlı galiba büyük oglumda 3 ay sürdü bunfa da uzamaz inşallah cok zor

Canim gunduzden karnina ve sirtina ilik bez koy ve bunlari sik sik degistr, ayaklarina sicak su torbasi koy ve her emzirmeden sonra mutlaka gazini cikar, bol rezene ve kimyon tuket ama bunlar cok fayda etmedi bende, sicak uygulama cok faydali oldu bizde
Dün akşam karnına sıcak havlu koydum gerçekten işe yaradı sanırım gece 2 kez kalktı sadece ve ıkınması yoktu kakasını da yapmıştı ağzından da emme sonrası rahatlıkla çıkardı gazını çok şükür rahat uyudu bu gece

Bizmkide gece uykusuna dalinca 5 saat uyanmaz rahat ama dun gece cokngec daldi uykuya cok sukir kizm beni zormalmiyor burda surekli aglayan uyumayan bebekleri gorunce sasriyorum :/
Benimkinin de gece uykusu iyi şükürler olsun Allaha. Hatta anormal mi diye sordum doktora. 40 ondan sonra 6_7 saat te uyur, merak etme normal dedi . Çocuktan çocuğa değişiyor demek ki. Biz şanslı olanlardanız

Bizmkide gece uykusuna dalinca 5 saat uyanmaz rahat ama dun gece cokngec daldi uykuya cok sukir kizm beni zormalmiyor burda surekli aglayan uyumayan bebekleri gorunce sasriyorum :/
Maşallah diyelim.. benimkide öyle 5 saati ilk bu gece gördük biz 3 saat 4 saat arası uyanır ama ağlamaz karnı doyunca geri uyur. Uyumayıp ağlayan bebeklere de annelerine de kıyamıyorum. Gün boyu koşturmaca zaten gece de dinlenemesem nasıl dayanırdım bilmiyorum.

bizimki de uykucu yaa 12ye dogru emzırıp tekrsr yatırdım bı baktım 6,42 emzirdim kendım uyandırıp normalde uyandırmıyorum ama 6saat fazla geldı dr normal dese de :) anca sağdım kalanları da yatıyorum tekrar masallah dıyelım uyusunlar. aksam engec 8 zaten gece uykularıymıs ben benımkını öne cekmeye calsııyorum 8den sonra asla ısıklı ortamda tutmayop emzırıp yatrmak gerek ınsallah o saate cekebılırım uykusunu
Ay masallah mavise..yeni gordum resmi :KK200::nazar:

Sagol canim universitedeki gastronun profesörü degil mi ona gitmem gerekiyor giderim canim 1 ayim dolsun gidecem inşallah
Canım ben söyledim gastronomiye gitmiş o farklı olabilir dedi Sen de süt çıkması denmemiş ona ama alerjidenmiş.
Dana etide yemicekmişssin sütünün azalmaması icin de
Rezene
Anason
Havuç
Dereotu
Tavuk mutlaka yesin dedi. ve stres yaparsan sutun azalır yapma kuzum Ben ona senin belirtilerini anlatmadan önce alerji profesörü demişti ve paketli hiçbir gıda tüketmemek ngerekiyrmuş

Günaydın kızlar, bebegimde yeşil kaka ve sonra kan noktacıklar görmüştüm. Kakasinda iltihap varmış ilk defa duydum. Bilginiz var mı hic?
Birde maflor damla yazmış zararlı bir ilaç değil hehralde

Son düzenleme:
kızım 2saate yakın uyanık kalırsa huysuzlasıyor bazen. Kur'an açtım kapadı gözleri emişiyoruz:) yorumlarda da epey olumlu dönüş var düzeltme: uydu 5dkda:)

şans sanırım bu ben gece uyuyamasaydım bayıılırdım sanırım tabı ıllakı uyumadıklarıanlar da olbilir ıns hep böyle gider de ama ilk gunler onemlydı benim için şükür kolay gecıyor. geçmeseydı de eşim dışında ekstra yardımcı kv altkatımda yalnız olanlara Alahım güç versın.

bişey vermedi canım daha kesinleşmedi bizim alerji 2. ayda tekrar kontrole gidicez o zaman ne diyecek bakalım
Ne gibi belirtileriniz var canım?
Kilo alimi emmesi nasıl,?
Doktor ne demişti ilk kontrolde.?
Kusur bakma yazdıysan da kaçırdım galiba

Günaydın kızlar, bebegimde yeşil kaka ve sonra kan noktacıklar görmüştüm. Kakasinda iltihap varmış ilk defa duydum. Bilginiz var mı hic?
Birde maflor damla yazmış zararlı bir ilaç değil hehralde
Maflor damlayi biz de kullanıyoruz yaklaşık 4 haftadir

Canım ben söyledim gastronomiye gitmiş o farklı olabilir dedi Sen de süt çıkması denmemiş ona ama alerjidenmiş.
Dana etide yemicekmişssin sütünün azalmaması icin de
Rezene
Anason
Havuç
Dereotu
Tavuk mutlaka yesin dedi. ve stres yaparsan sutun azalır yapma kuzum Ben ona senin belirtilerini anlatmadan önce alerji profesörü demişti ve paketli hiçbir gıda tüketmemek ngerekiyrmuş
kanda süt cıkması denmemiş yazcktm anne sütü alerjisi denmıs o da ınek stunden vs sennkı gb Fatma Ersin Elif Fatma Ersin Elif

biz nurse harvey's kullanıyorduk biogaiaya geçicez kullananlar memnun musunuz kızlar. gaz aglamalarımız epeydır yok ama bagırsakları daha duzene gırmemıstır tam olarak oyuzden damlaları kesmıcem dr da kes demedı

Back
X