2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Merhaba kızlar nasılsınız :dondurma: Artık çok sık giremiyorum foruma. Geçen hafta kadın doğum doktoruma gitmiştim kontrole. Bana rahim duvarımın ince olduğunu, emzirdiğim için inceldiğini, yakın zamanlarda regl olmayacağımı söyledi ama bugün 48 gün oldu doğuralı ben regl oldum o_O Şaşkınım açıkçası uzun bir süre beklemiyordum.

canım yine iyisin bir de büyüğün kıskanclık triplrri olsa yanmıştın benim küçük zatem kusuyor yavrum emdikten sonra cok hareket etmemeli ama ne mümkün ne zaman emzirsem büyük oğlan ya acıkır y çişi gelir ya bi oyuncak tuttrur o garibim memeden cekerim agla agla bi hal olur sonra da hop kusar tabi :KK43: sen şanslısın oglun belki sana yardım bile ediyordur
Cok zor ya Allah yardimcinz olsun, cogu uzman gorusune gore aradaki en ideal yas 3 diyorlar ama ben katilmiyorum eltim oyle yapti simdi kafayi yemek uzereydi, buyugun kiskancliklari o kadar cok ki ne yapacagini sasiriyor bu yuzden kucukle ilgilenemiyor ona uzuluyor, kucuk olmadan once ev isi bitince buyukle oyun oynardi simdi ev isibitince kucukle ilgileniyor buyu de kucuge karsi tepki olusiyor yani boyle bir karmasa durumu...ondan sonra ben de dogum yaptim onun buyuk kizi esime ve bana cok duskundu simdi benm kizimida cok kiskaniyor yani onun iki cocuguda cok etkilendi o yizden ben simdiki kizm okula baslasin oyle dusunecegm 2. Yi

kızz bizim saçlarımız baya var o fotoya gir bak sarı dıye bellı olmuyor hele arkaya dogru epey bak yukleyımm kel degılız sadece alnımız bıraz açık ama kapanıyo heheheh:). kulagımız da mınnak aslında o omzumda cok ırı cıkmıs mınnacık kulagı var kızımın
Maşallah canım yavruna sarışın olduğu için saçları belli olmuyor

Onlar kendilerine acisin :63: sen onun kokusunu icine cekince aldigin mutlulugu nerde bulabilirsin ki ? Allah olmayanlara da nasip etsin kimsenn kucagini bos birakmasin insallah..ne yalan soyleyim buyuyunce bu bebek kokusunu ozlerim diyorum o yizden acaba arayi acmadan 2. Yi mi yapsam dedim :halay: ama bu kizim okula baslasin oyle yapayim diyorum ikisine de zaman ayirabilmek adina
canım ben ikinci evladim için çok mücadele verdim yıllarca tedavi gördüm úc miyon ameliyatı bir aşılama bir tüp bebek arkasından da doğal yoldan gebelik ile oğluma kavuştum o yüzden milletin ne dediği umrumda değil hasretle beklenilen bir bebek kuzum
onu tüm sevgimle koklayarak büyütüyorum
sana tavsiyem ilkokula başlamadan önceki yıl bebişini kucağına almış ol bu sayede o okuldayken sende çocuğunla ilgilenebilirsin Birinci sınıfta ise ele avuca gelmiş kendini kanıtlamış olur yavrucak böylece yaş farkı da fazla olmaz ikisi arasında

Cok zor ya Allah yardimcinz olsun, cogu uzman gorusune gore aradaki en ideal yas 3 diyorlar ama ben katilmiyorum eltim oyle yapti simdi kafayi yemek uzereydi, buyugun kiskancliklari o kadar cok ki ne yapacagini sasiriyor bu yuzden kucukle ilgilenemiyor ona uzuluyor, kucuk olmadan once ev isi bitince buyukle oyun oynardi simdi ev isibitince kucukle ilgileniyor buyu de kucuge karsi tepki olusiyor yani boyle bir karmasa durumu...ondan sonra ben de dogum yaptim onun buyuk kizi esime ve bana cok duskundu simdi benm kizimida cok kiskaniyor yani onun iki cocuguda cok etkilendi o yizden ben simdiki kizm okula baslasin oyle dusunecegm 2. Yi
aynen ben de ideal 3 yaş deniyor diye biraz da yaşımdan ve eşimden dolayı erken düşündüm aynı eltinin durumundayım bakalım okul açılıp işe başlayınca ne yapıcam büyüyünce arkadas gibi olacaklarını söyleyenler var bakalım inşallah öyle olurlar

yok canım zaten acsa emziği bir iki cekiyor bakıyor süt yok basıyor yaygarayı :)

Ben dogdugu gun verdim emzigi.. cokta guzel emiyor.bizde etkilemedi.hala emzikte emiyor memede..acken emzikle oyalanmiyo bile.aradaki farki cok iyi biliyor :)

Emzik kurtarici sakin vermemeizlik yapma ver ben ilk oglumda veremedim almadi oyle zor gectiki hic olmayacak bi yerde agliyodu emmek istiyodu emziremiyodum hemen simdi kizima veriyorum emiyo rahatliyo en azindan gece super oluyo ver derim

Ben aventin silikon damaksiz olanı kullanıyorum olumsuz bir etkisini gormedim hatta kurtaricim diyebilirim
Çok sağolun kızlar içimi rahatlattiniz ❤️

Canım naptınız gittiniz mi kontrole?
Evet gittik kilo alımı iyi çok şükür.
Doktor beslenme reddi içim tekrar midesi geç boşalıyor biz ona ayak uyduramıyoruz dedi.
Saatten ziyade bebeğim talebine göre beslemeye çalış dedi.
Ve istemediğinde israr yok dedi.
Rota aşısı olduk.
Menenjiti 3.ayda yapacak. 3 aşı daha var hepsi bir ağır olur dedi. Menenjit aşısı çok yüksek olasılık ateş yapıyormuş.

Canım ben normal dualarla yıkadım kızımı ve kendimi.

Benimde kanamam bir hafta önce bitmişti. Dün ve bugün leke tarzı geldi anlamadım. Komple bitince mi gitmek gerek acaba canım

Maşallah fıstığaaa

Teşekkür ederim canım cevabın için meme ucuna neden baktı bilgin varmı

Maşallah yakışıklıya

Ayy hiç gidesim yok canım ya nedense bıktım hastanelerden

Geçmiş olsun canım. Başıma öyle bir durum gelmedi ama böbrek sorunları geçici diye okumuştum. Rabbim sağlık versin güzelliğe. Bende güvenmediğim doktor olursa ikinci bir görüş alırım her zaman. Naçizane tavsiye Acıbadem doktorlarının sitede mail adresleri oluyor testlerin sonuçlarını nları mail atarsan telefonla yada maille dönüş yapıyorlar. Ben hiç gitmediğim bir doktora mail attım sarılıkla ilgili sağolsun aradı ilgilendi. İsterseniz muayeneye getireyim dedim gerek yok dedi. Sende bir kaç doktor görüşü alabilirsin.

Ayy benimki de sezeryan canım. Hiç gidesim yok hele çatala hiç çıkasım yok :)) el mahkum gideceğim galiba.

Canım benim hastalığımda genetik olarak düşünüyorlar. İhmal etme tahlillerini. Bende Hamilelik öncesi perinatolog onayı alıp öyle hamile kaldım. Hamile kalır kalmaz doktoruma söyledim hemen iğneye ve hapa başladık. 9 ay kan sulandırıcı iğne ve hap kullandım. Şükür sıkıntı yaşamadım. 9 ay aynı perinatolog kontrol etti. Normal kadın doğuncaya gitmedim.
Bende biktim ama ara sira aklima gelmiyor degil ya bi sıkıntı versa diye burdada okuyorum rahim toparlanmadi diyen birseylerin sarktıgını sôyliyen var bakalim artik gidermiyiz

canım ben ikinci evladim için çok mücadele verdim yıllarca tedavi gördüm úc miyon ameliyatı bir aşılama bir tüp bebek arkasından da doğal yoldan gebelik ile oğluma kavuştum o yüzden milletin ne dediği umrumda değil hasretle beklenilen bir bebek kuzum
sana tavsiyem ilkokula başlamadan önceki yıl bebişini kucağına almış ol bu sayede o okuldayken sende çocuğunla ilgilenebilirsin Birinci sınıfta ise ele avuca gelmiş kendini kanıtlamış olur yavrucak böylece yaş farkı da fazla olmaz ikisi arasında
çok haklısın canım ilk oglum istedikten 7 ay sonra oldu biz hemen panıkledik olmuyor mu diye , 2. daha gec olur diye düşündük ama Rabbim bu kez bekletmedi şükür millet anca konuşuyor bana ds dediler daha ilki küçüktü falan bekleseydin diye ben de 33 yasındayım yas ilerledikçe her şey zorlasıyor zor olabilir ama iyi ki varlar Allah eksikliklerini göstermesin millete laf olsun he de gec :)

çok haklısın canım ilk oglum istedikten 7 ay sonra oldu biz hemen panıkledik olmuyor mu diye , 2. daha gec olur diye düşündük ama Rabbim bu kez bekletmedi şükür millet anca konuşuyor bana ds dediler daha ilki küçüktü falan bekleseydin diye ben de 33 yasındayım yas ilerledikçe her şey zorlasıyor zor olabilir ama iyi ki varlar Allah eksikliklerini göstermesin millete laf olsun he de gec :)
Ya yas araliginida acsan rahatlik mi batti yasin geciyor diyorlar,diyorlarda diyorlar:confused:

Bizde de ayni belirtiler var sadece kaka yesil gecmek bilmedi benim israrimdan ötürü dr inek sutu alerjisinden şüphelendi ama testlerden daha çıkmaz daha küçük dedi bize bi mama verdi bunu dene diye ama o mamayida kullanamıyorum mama suda çözülmuyo biberona yapisiyo yikayinca bile cikmiyo şimdi kendim denemeyle çözmeye çalışıp bi alerji dr na gitmek istiyorum ve ben yumurtadan şüpheleniyorum çünkü çok fazla sut ürünü tüketebilen biri değilim zaten
Bize kan tahliline bakarak kaninda süt çıktı dedi bu farkli birsey mi bilmiyorum ama bize yapildi. Bizimde arada yeşil mukuslu oluyor sende bi cocuk gasrtoya götür istersen

Ne guzel Allah nasip etmis size saglikla buyusun kuzucuk insallah :) soylediginz mantikli yakin yas arasi zor olur baya

aynen ben de ideal 3 yaş deniyor diye biraz da yaşımdan ve eşimden dolayı erken düşündüm aynı eltinin durumundayım bakalım okul açılıp işe başlayınca ne yapıcam büyüyünce arkadas gibi olacaklarını söyleyenler var bakalım inşallah öyle olurlar
Siz de calisiyorsunz sanirim eltim.ev hanimi ona ragmen zorlandi, Allah yardimcinz olsun, ben de calisiyorum bu bebegmde ucretsiz izin alamadim ama insallah 2. Ye ucretsiz almayi dusunuyorum cunku gercekten cok zor hem calisip hem ev hem de cocuklar

Siz de calisiyorsunz sanirim eltim.ev hanimi ona ragmen zorlandi, Allah yardimcinz olsun, ben de calisiyorum bu bebegmde ucretsiz izin alamadim ama insallah 2. Ye ucretsiz almayi dusunuyorum cunku gercekten cok zor hem calisip hem ev hem de cocuklar
evet öğretmenim benim de niyetim 2. de ücretsiz izin almaktı ama o da olmadı ev borcu çıktı 25 martta iznim bitiyor raporlas bu dönemi geçirebilsem 9 aylık olur eylülde zaten büyük de kreşe başlar öyle böyle geçecek yani

Anne sütü sarılığı diye bir şey varmış doktorum ondan olabilir dedi bu durumda anne sütü bir gün ya da üç gün arasında kesilip yerine hazır mama ile besleniyormuş bu durumda üç gün içerisinde sarılık geçiyor üstüne tekrar emzirmeye devam ediyormuşuz

Back
X