Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Getirme aklina buseferdeAy bu fenaymış bak
şimdi bi daha nasip olursa bu benim aklıma gelir![]()
Cok gecmis olsun kuzum nasil anladiniz peki alerji oldugunu birde kolik bebek nasil olyor bizimkisi uyuyor ama uyandimi hic durmuyor ayakta gezdirirsek susuyor diger gibi mizirdiyor kucaga almadikMi o mizirdama cigliga kadar gidiyorKızlar selamlr nasılsınız? Kk ya neler olmuş böyle değişmiş site :) Herkes iyidir umarım çok uzun zamandır foruma bakamıyorum çünkü kızımda süt alerjisi varmış bir de kolikmiş gerçekten çok zordayım relactaz ve biogia ayrıca kimyon suyu kullandık ettik işe yaramıyor. Kendime ayıracak beş dakikam yok bu yüzden sizlerin sohbetlerini de çok özledim
Kurtlanana kadar bekle canim kurtlanmaya yakin temizlersinAllah için bir deyin tecrübeli anneler. Düzenimiz ne zaman oturur?
Kızım gündüz de uyusun istiyorum. 40 dolunca olur yazmıştı biri. Doldu, değişiklik yok.
3 ay dolunca düzen oturur diye okudum bir yerde. Doğru mu?
Temizlik için şirket bir arkadaş göndermiş hiç beğenmedim işini. İşimi ne zaman kendim yapacam ben ya![]()
Selam kizlarCok gecmis olsun kuzum nasil anladiniz peki alerji oldugunu birde kolik bebek nasil olyor bizimkisi uyuyor ama uyandimi hic durmuyor ayakta gezdirirsek susuyor diger gibi mizirdiyor kucaga almadikMi o mizirdama cigliga kadar gidiyor
Bizim 5. Gun 11 di en üst 14 e cıktı 2 gun arayla kan alip bakiyodular kilo alimi da yoktu 15. Gün 11 di dr düşmeye başlayınca artık yükselmez dedi 1. Ay kontrolünde gözlerde çok az kalmıştı en son göz geçermiş zaten 40 mızda hiç kalmamistiDenemekte fayda var canım
Ihlamuru şimdi yaptım canım içeceğim bebeğime bulaşacak diye korkuyorum. Valla kilo kaybı ve bacak erimesi konusunda çok üzüldüm diyetisyen araştıracağım.
Evet canım bizde de uzamış sarılık var bugün 38 günlüğüz. 4 gün 11 di 9. Gün 13 e çıktı bol bol emzir dedi. 3 hastalıkken kontrole gittik kilo alımı iyiydi. Vücudunda bitmiş gibi ama kafası vegözünde hala vardı sarılık. 1,5 aylıkken gel geçmemişse kan alıp enzimlere bakıcaz dedi. Kafası ve gözündeki baya azaldı gibi yada ben öyle görmek istiyorum bitsin istiyorum artık @Sevimlipanduf @Fobiassoztrk @ze_zo da da uzamış sarılık var. Haftaya kontrolümüz var umarım geçer gider çok yoruldum iki saatte bir emzirmekten. Sizin değer kaç canım
Allaha sukur krizlik kadar kotu degil ama şöyle uyandigi zaman ille kucaga gelecek hophop ziplatacan gezecen yada omzuna yatiracan ozaman bizden iyisi yok ama koltuga yatir yada oturarak kucakla nafile karni tokken almiyor acken aliyor bizim sipada simdi sut icsin almaz aradan yarimsaat kirkbes dk gecmesi gerek cnm sen bebis nasil uyaninca napiyor cok merak ediyorum bizimkimi boyle sadceSelam kizlar
Emzik veriyor musun emzikle belki sakinlesir aglama krizlerinde
Ben nereye ne yazdım valla karıştı zaten sayfayida zor buldum bugünBizim 5. Gun 11 di en üst 14 e cıktı 2 gun arayla kan alip bakiyodular kilo alimi da yoktu 15. Gün 11 di dr düşmeye başlayınca artık yükselmez dedi 1. Ay kontrolünde gözlerde çok az kalmıştı en son göz geçermiş zaten 40 mızda hiç kalmamisti
Güya yardımcı aldım almaz olaydım. Babasının göğsünde uyur kızım ben de iş yaparım artık. Hala birşey yemedim ve çok uykum varKurtlanana kadar bekle canim kurtlanmaya yakin temizlersinasagidan yukaridan supurge sesi duydummu icim gidiyor bugun ev oyle bi darma dumandi zil caldi korktum acmaya acaba acmasammi diye dusundum allahtan eltimin esyasi burdaydi kapidan alip gitti mutfak ve yatakodasini temizliyebildim yarinda yapabildim kadar yaparim takma dicem ama takiliyor gece gunduz aklim iste yatakta bile rahat uyuyamiyorum
insan ackende siniri tepesinde oluyor benimde uykum okaadar cokki geceleri alarm sesinide duymuyorum cocugun sesinide alarmi kapatmisim haberim yok sinek sesine uyanan ben supurge sesi olmadan yatmiyoruz hicbirsey ne duyuyorum nede yaptiklarimdan haberim var bi uyaniyorum saatler gecmis sut sagip geri yatmisim cocuga vermedenGüya yardımcı aldım almaz olaydım. Babasının göğsünde uyur kızım ben de iş yaparım artık. Hala birşey yemedim ve çok uykum var![]()
Biizmkide oyle canim hele aninda uyuyor simdi bebekler zaten beklemek istemiyor uyanik kalmiyorlar heee kaliyorlarsada uyuyamadiklarindan gun gectikce biraz uyanik kalip oyalaniyorlarAllaha sukur krizlik kadar kotu degil ama şöyle uyandigi zaman ille kucaga gelecek hophop ziplatacan gezecen yada omzuna yatiracan ozaman bizden iyisi yok ama koltuga yatir yada oturarak kucakla nafile karni tokken almiyor acken aliyor bizim sipada simdi sut icsin almaz aradan yarimsaat kirkbes dk gecmesi gerek cnm sen bebis nasil uyaninca napiyor cok merak ediyorum bizimkimi boyle sadce
Sevindim ozaman kollarim koptu sol omzuma yatiyor sagıda begenmiyor aciyor artik ne olduysa 47 kilo birseyim zatenBiizmkide oyle canim hele aninda uyuyor simdi bebekler zaten beklemek istemiyor uyanik kalmiyorlar heee kaliyorlarsada uyuyamadiklarindan gun gectikce biraz uyanik kalip oyalaniyorlar
Getirme aklina buseferdeogelir ay o cok fena. Allahim cayir cayir kesecekler hissediyorsun bayan diyor cok zordu ameliyat bende korktugum kadar degilmis sezaryen dedim oda yarisinda uyandim diyince
gercekten cok zormus
Aynen ya kurtulamadıkben de mama verdim az önce ilk defa
sonunda mama verdim zaten asla dayanmazdı çünkübilmiyordum hiç aklıma gelmedi ama doktor 2-3 saat beklesen yeter dedi ben yine de 6 saat bekledim mamayı verince zaten ne olur ne olmaz diye.. Mr da radyasyon yokmuş zaten de tomografi ve röntgen radyasyonlu
Demekki olabiliyo.kime dediysem gecer dedi.
Sizede o yuzden sordum bizim gibi olan var mi diye![]()
Benim 3 aydan daha da uzundu başks faktörler de vardı o psikolojiyi kimse yaşamasınbunu arkadasım da yasamıstı ama kısa sürdü lohusalıktan dolayı o bıraz farklı sanırım benımseyememk genelde kısa sürer dıye duydum hep 3ay olucak ıns daha da alısır arkadasımjz
Canım çok geçmiş olsunKızlar selamlr nasılsınız? Kk ya neler olmuş böyle değişmiş site :) Herkes iyidir umarım çok uzun zamandır foruma bakamıyorum çünkü kızımda süt alerjisi varmış bir de kolikmiş gerçekten çok zordayım relactaz ve biogia ayrıca kimyon suyu kullandık ettik işe yaramıyor. Kendime ayıracak beş dakikam yok bu yüzden sizlerin sohbetlerini de çok özledim