2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
canım ama herkrsın bır değil benm amelıyat harıkaydı drmla eşimi bile çekiştirdik :) bebegmın cıkısını hıssettım acı yok hıs vardı ve ılk aglamasını duydum yanagıma dokundu ve sustu anında videomuz da var acıp acıp ızlıyor aglıyorum bunları yasmak da cokguzeldii. bide genel anestezide üşünüyor sanrm ben hıc üşüme vs yasamadım o etkı olmuyor spınalde
Evet sana katiliyorum benim ameliyatimda cok keyifliydi hem muhabbet ediyor guluyorduk hem de heycanla bebegimin cikmasini bekliyordum cok guzel bir duyguydu onun ilk sesini duymak, kokusunu hissetmek olsem unutamam sanirim :) bizm de ameliyathaneden fotolarimz var ilk cikis ani falan hepsini yedekledim telefonuma birsey olursa diye

Cnim şuan gecenin 5 ve hala benim oğlan bütün çabası ile agliyir.her gece acillerdeim inanirmisin araba bile oğlumun aglamasini kesmiyor.acildeki doktor götür görmez ağır kolik ni tane gaz damlası verdi inşa ise yarar çünkü dayanacak gücüm kalmadı.günde 1saat bile uyumuyirum. bebegim aglamaktan beni babasını ve kendini mahvetti.
Offf çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun inşaallah biran önce rahatlar yavrucak siz de rahat edersiniz.

Ya senin kyvdenin memesi karnına mi degiyorki beşiğe kadar uzuyor bu meme :işsiz::işsiz:
Resmen maydanoz olma durumu var kyvde de memeyi beşiğe uzatmak çığır açmış emzirmede benim meme yanımda uzanan bebeğime zor yetiyor çekiştiriyorum kaldı ki beşiğe uzakmak 😂🤣

Bu eski küçük tahta beşiklerdenmiş ama yine de kucağa almadan emzirmiş 😂

Evet sana katiliyorum benim ameliyatimda cok keyifliydi hem muhabbet ediyor guluyorduk hem de heycanla bebegimin cikmasini bekliyordum cok guzel bir duyguydu onun ilk sesini duymak, kokusunu hissetmek olsem unutamam sanirim :) bizm de ameliyathaneden fotolarimz var ilk cikis ani falan hepsini yedekledim telefonuma birsey olursa diye
evet canım doğum cekımı oldu bızde de çok duygulanıyorm baktıkcaa:)

Ne zaman kk ya bakayım desem mutlaka bir şey oluyor :) Hiç memnun kalmadık biz de dün nurse havyerse basladık inşallah işe yarar :) sen nasılsın miniğin nasıl oğluşların nasıl :)
Günde kaç defa veriyorsun canım bize doktor 6 kez dedi ama çok değil mi ya?
Hem zor oluyor vermek çıkarıyor diliyle geri

Ya 3 gun aksamlari oyle yapti sanirim aksama sutum yetmiyor :KK43: dun gece bir ogun mama verdim cok agladi sutumu sagdim ben o emmeyince 20 cc cikti normalde kizim en az 70 cc yer o da cok ac degilse...bugun sut arttiracak bir suru sey denedim insallah faydasi olur bu gece mama vermem
Bizim sipada dun cok huysuzdu uyumadi gece gunduz bugunde uyanmiyor hic icmedi dicek kadar az icti kac saat oldu hic boyle yapmazdi

Canım bebeğinin ilk ay kilo alımı nasıldı, bende sürekli doyuyor mudur diye düşünmekten kendimi alamıyorum yarım saat emse bile 10-15 dk ara verip bir daha memeyi versem gene emiyor ve çok şükür kusmuyor kussa hadi fazla geliyor bak kustu diyeceğim şimdi de doymuyor diye düşünüp akşam en son yatma öğününde sütümü sağıyorum ikisini de gözümle görecek biberonda ne kadar süt var ne kadar içiyor diye oyle veriyorum içim rahat etmiyor
Bizimkide bugun hic icmedi sayilir dun 24 saat uyumadi icin simdide deliksiz uyuyor kalkmadi agzina biberon veriyorum icmiyor okadar dalgin yatiyor :-(

aa doğru untmusum kbakma canım hala almadı mı memeyı peki birkerede ne kadar süt verıyorsun
60cc fazlasini icemiyor az icti icin sık iciyor oyle sut verim dort bes saat yok bizde birbucuk iki saate acikiyor bugun uyuyor buyuk ihtimalle aç dun uyumadi bugun gozunu acamiyor

60cc fazlasini icemiyor az icti icin sık iciyor oyle sut verim dort bes saat yok bizde birbucuk iki saate acikiyor bugun uyuyor buyuk ihtimalle aç dun uyumadi bugun gozunu acamiyor
sık sık ver canım zamanla cogalıcak senın kacgınluktı unuttum benm suan 71 günlük 150ml ıcermıs ortalama 2.bucuk aylık bebek ona bakmıstım ben. benmkıde uyumadıgı zamanlarda pek ac duramıyor mıdesı tamamen bosalmadan emıyor ben de bazen emzırmek ıstedıgımde emzırıyrm sen sık sık ver aldıkca kuzum

Ya 3 gun aksamlari oyle yapti sanirim aksama sutum yetmiyor :KK43: dun gece bir ogun mama verdim cok agladi sutumu sagdim ben o emmeyince 20 cc cikti normalde kizim en az 70 cc yer o da cok ac degilse...bugun sut arttiracak bir suru sey denedim insallah faydasi olur bu gece mama vermem
bizim de böyle olmustu gaz zamanlarında. Ama yagazdandı ya da uyutmadıgımdan. yani memeyi sıkınca sut gelıyorsa mama verme canım bence. ben de sütümü sağıp vermeye calıısyordm onu da almıyrdu tamamen kaka yapmaya calıstıgı ıcınmıs dr. demıştı memede genelde kaka yapar dye yapamynca sınırlenır dıye. ve yenıdogan bebek 2saatten fazla uyanık kalırsa uykusuzluktan yapıyor bunları. bızımkı 6da uyandı 8de uyuması lazımdı ama ben gece uykusunu 22.00den 21.00e cekmek için uyku saatını kacırdım bilerek. epey agladı uykusuzlktan 9da anca uyutabıldık bıdaha 9dan devam edıcem ona da dikkat edın 2saatten fazla uyanık kalmasın gazı yoksa

Back
X