2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar hani su eczanelerden kendimiz aldığımız serumlar var ya sisede veya posette siringaya cekip fiskirttigimiz :))
onu bebeklerede kullaniliyor mu bilgisi olan var mi dr a soran falan

Lütfen bebeğine şekerli su tattırma.
Ben şuan vermiyorum tabi ama biz üzülerek söylüyorum sekerli suyu kullandık sarılık döneminde sürekli uyuyup emmediğinde şekeri düşüp uyumaya devam ediyodu ve ememiyodu son çare olarak sekerli suya başvurduk emzirme egitmeni eşiliğinde oyle uyanık kalmasını sağlayıp emzirebiliyoduk sarililigi cok zor attık

Kizlar hani su eczanelerden kendimiz aldığımız serumlar var ya sisede veya posette siringaya cekip fiskirttigimiz :))
onu bebeklerede kullaniliyor mu bilgisi olan var mi dr a soran falan
Canım biz başta ondan aldık sonra hiçbir işe yaramaıyor gb geldıbana serum fizyoloji alacaktım ablam hastanede çalışıyor O bayağı verdi bana sağ olsun almama gerek kalmadı. fıyatlılar baya cnkı serum fızyolojıler

Canım biz başta ondan aldık sonra hiçbir işe yaramaıyor gb geldıbana serum fizyoloji alacaktım ablam hastanede çalışıyor O bayağı verdi bana sağ olsun almama gerek kalmadı. fıyatlılar baya cnkı serum fızyolojıler
bilmem mi ya icinde birkac tane var ucuk fiyatları
bir de acinca kullanamiyorsun falan

Evet canım ya meme taze fırsat buldukça ağladıkça veriliyor da. Sagip vermek birde bebeğe içirmek çok zahmetli .birde emip ağzını çekiyor olsa da yine emzirmeye denemeklede çok vakit geçiyor. Çok yiprandim ben . Allah yardımcımız olsun
İnsallah kuzum gunluk kac cc iciyorsunuz hic saydin mi?

Benimkinde de var o. Sabirsiz herseyden sikilann surekli aglayan. 13 14saat uyumayan
hiç sorma cnim ya bide meme tutmuyor. bugün bile doktora götürdük bütün tetkikleri çok şükür normal çıktı .ama emmiyir! ve üç haftadır kilo alımı neredeyse hiç yok.Cnim boşver küsen alınan alınsın kimse bebeginden önemli değil.sonra çileyi anne bebek çekiyor.mesala ben artık hiç kimseye slm vermiyorum sırf bu yuzden.

Ben şuan vermiyorum tabi ama biz üzülerek söylüyorum sekerli suyu kullandık sarılık döneminde sürekli uyuyup emmediğinde şekeri düşüp uyumaya devam ediyodu ve ememiyodu son çare olarak sekerli suya başvurduk emzirme egitmeni eşiliğinde oyle uyanık kalmasını sağlayıp emzirebiliyoduk sarililigi cok zor attık
Emzirme eğitmeni şekerli suya onay mı verdi
Daha neler duyacağım
Mama niye yemedi

Bende dun oyun halisi aldim piyanolu istiyordum ama piyanolarin tuslari cok sert geldi bana birazdaha basit müzikli ışıklı bisey aldim çokta sevdi

Canım markası nedir bide kullanmaya başladınızmı acabA. 0-12 ay diyor ya erken mi acaba diye düşündüm. Böyle boş boş da sıkılıyorlar gibi me geliyor 😀

Canım markası nedir bide kullanmaya başladınızmı acabA. 0-12 ay diyor ya erken mi acaba diye düşündüm. Böyle boş boş da sıkılıyorlar gibi me geliyor 😀
Bence de sıkılıyorlardır 😁 bende bakıyorum bence bebeğin gelişimine göre kullanılabilir. Bizimkilerin günü aydıydı galiba. Benim kızım dönenceyi takip edebiliyor artık ama o da yatağında. Salonda boş boş yatıyor yavrum😊

Kızlar benim oğlum 3 günde bir kaka yapıyor normalmi bir aylık kilo alımı 800 gr çıktı günde iki sefer mama veriyorum yaklaşık 60 cc toplamda geri kalanı anne sütü az besleniyor acaba nasıl anlıcam

Kızlar benim oğlum 3 günde bir kaka yapıyor normalmi bir aylık kilo alımı 800 gr çıktı günde iki sefer mama veriyorum yaklaşık 60 cc toplamda geri kalanı anne sütü az besleniyor acaba nasıl anlıcam
3 günde kadar normal demişti bizim doktor

Back
X