- 11 Eylül 2014
- 1.173
- 795
- 323
Ben huggyberry kuzum dandelion modeli memnunum su ana dek
Büyüye biliyo mu canım şimdi öle bişey öğrendim de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben huggyberry kuzum dandelion modeli memnunum su ana dek
Ben şuan vermiyorum tabi ama biz üzülerek söylüyorum sekerli suyu kullandık sarılık döneminde sürekli uyuyup emmediğinde şekeri düşüp uyumaya devam ediyodu ve ememiyodu son çare olarak sekerli suya başvurduk emzirme egitmeni eşiliğinde oyle uyanık kalmasını sağlayıp emzirebiliyoduk sarililigi cok zor attıkLütfen bebeğine şekerli su tattırma.
Bende dun oyun halisi aldim piyanolu istiyordum ama piyanolarin tuslari cok sert geldi bana birazdaha basit müzikli ışıklı bisey aldim çokta sevdiBenim dediğim modelde piyanolu. Tini şove bende bakayım
Biz de öyleyiz. Şuan ayağımda. Özellikle çarşafa bayılıyor kendileri. O en zoru .Ayağımda durduğuna sukrediyorum ben :)ooo carsafta ayakta besikte arabada susmasi için her yerde salliyiruz
Canım biz başta ondan aldık sonra hiçbir işe yaramaıyor gb geldıbana serum fizyoloji alacaktım ablam hastanede çalışıyor O bayağı verdi bana sağ olsun almama gerek kalmadı. fıyatlılar baya cnkı serum fızyolojılerKizlar hani su eczanelerden kendimiz aldığımız serumlar var ya sisede veya posette siringaya cekip fiskirttigimiz :))
onu bebeklerede kullaniliyor mu bilgisi olan var mi dr a soran falan
bilmem mi ya icinde birkac tane var ucuk fiyatlarıCanım biz başta ondan aldık sonra hiçbir işe yaramaıyor gb geldıbana serum fizyoloji alacaktım ablam hastanede çalışıyor O bayağı verdi bana sağ olsun almama gerek kalmadı. fıyatlılar baya cnkı serum fızyolojıler
İnsallah kuzum gunluk kac cc iciyorsunuz hic saydin mi?Evet canım ya meme taze fırsat buldukça ağladıkça veriliyor da. Sagip vermek birde bebeğe içirmek çok zahmetli .birde emip ağzını çekiyor olsa da yine emzirmeye denemeklede çok vakit geçiyor. Çok yiprandim ben . Allah yardımcımız olsun
Kuzum sepet besik ama cocugu besigin neresine yatirirsam yatirim ille sola yatiyor uykudan kalkiyor sagda olursabenimki de öyleydi beşiği ters cevirdim sepet besikse deneyebilirsin
Ben kullanıyorum canım serum fizyolojikKizlar hani su eczanelerden kendimiz aldığımız serumlar var ya sisede veya posette siringaya cekip fiskirttigimiz :))
onu bebeklerede kullaniliyor mu bilgisi olan var mi dr a soran falan
hiç sorma cnim ya bide meme tutmuyor. bugün bile doktora götürdük bütün tetkikleri çok şükür normal çıktı .ama emmiyir! ve üç haftadır kilo alımı neredeyse hiç yok.Cnim boşver küsen alınan alınsın kimse bebeginden önemli değil.sonra çileyi anne bebek çekiyor.mesala ben artık hiç kimseye slm vermiyorum sırf bu yuzden.Benimkinde de var o. Sabirsiz herseyden sikilann surekli aglayan. 13 14saat uyumayan
Emzirme eğitmeni şekerli suya onay mı verdiBen şuan vermiyorum tabi ama biz üzülerek söylüyorum sekerli suyu kullandık sarılık döneminde sürekli uyuyup emmediğinde şekeri düşüp uyumaya devam ediyodu ve ememiyodu son çare olarak sekerli suya başvurduk emzirme egitmeni eşiliğinde oyle uyanık kalmasını sağlayıp emzirebiliyoduk sarililigi cok zor attık
Bende dun oyun halisi aldim piyanolu istiyordum ama piyanolarin tuslari cok sert geldi bana birazdaha basit müzikli ışıklı bisey aldim çokta sevdi
Evet canım mümessiller ablamlara bırakmış bayağı Ablam da Bana vermişti işte bittikçe ver dedim Şansıma işte:)bilmem mi ya icinde birkac tane var ucuk fiyatları
bir de acinca kullanamiyorsun falan
Bence de sıkılıyorlardırCanım markası nedir bide kullanmaya başladınızmı acabA. 0-12 ay diyor ya erken mi acaba diye düşündüm. Böyle boş boş da sıkılıyorlar gibi me geliyor![]()
3 günde kadar normal demişti bizim doktorKızlar benim oğlum 3 günde bir kaka yapıyor normalmi bir aylık kilo alımı 800 gr çıktı günde iki sefer mama veriyorum yaklaşık 60 cc toplamda geri kalanı anne sütü az besleniyor acaba nasıl anlıcam
oyalanır dımı ya alınca. bikç oyuncak var onları salladıgmda epey izliyor aguluyor ellerını kaldırıyorrÇıkardım ben oyun halısını bugün 2 aylık oldu eğleniyor bayağı