• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Allah erkeklerin eline düşürmesin valla ne bizi ne yavrularımızı :) benciller tek kendileri için yaşasınlar çok sinirliyim zaten daha fazla konuşursam kötü olacak 😂
Goruyon mu bacim cocuk yikayip alt aliyorlsrmis bizimki iki is yapsa aksama kadar ben cok iyi bir kocYim soyleyim
Dimi diyor :-)

Dun aksam benimki de ayniydi. Ne meme ne emzik gaz olunca istemeyebilirlermis :KK43:

Benimkinde de var ya uzamis sarilik. Cumartesi günü 45 günlük oluyor. Testleri yapilacak anne sutu sariligi mi yoksa baska bir seyden mi kaynaklaniyor diye. Gece 2 saatte bir demisti doktorum bana artik ben uzatiyorum 2 buçuk 3 saate yazik çocuk 2 saatte uyanmiyor ki...1 aydir duzenli duzenli cokca emzirdim gene gozler sari artik bari huzuru kacmasin çocuğun:/

Hepsiburadadan siparis ettim canim.Eki Görüntüle 2237826

Ben ilk haftadan beri babynestinde yanina koyuyorum. Siyah beyaz goruyormus dediklerine gore dikkatini cekiyor bakiyor ole tabi keyifliyse. Uyarici kartlar diyorlar beyni aktiflestiriyormus denilene gore de bilemedim :)
Merhaba sarılık gectı mı ne yaptınız acaba. Biz de 29 günlük olduk hala gecmedi

sabah sabah büyük oğlanın yagmurlu javada bisikletle parkta gezicem tribiyle uğrasıyorum iyice coştu kafayı yedircek bana dünden beri 2 parol içtim kagam arrık dayanmıyor en yüksek tondan bagırarak aglıyo :(((

Benim kızın daha yeni yeni geçiyor diyebilirim 3 aylık olacağız hemen hemen, sarılığı neden atamadığına bakıyorlar benimki emdiği kilosunu ikiye katladığı halde atamadı, bu kez de diğer değerlere bakıyorlar tiroid, karaciğer, hemogram falan bunlara baktılar hatta 3. Kez topuk kanı da alındı yeniden, karın ultrasonu ile de baktılar, görünürde atamamasının hiç bir nedeni yok dediler, bir ay sonra tekrarlarız geçmezse dediler ama geçiyor sanırım farkediyorum yüzünden biraz, 9,5 çıkmıştı en son değerimiz

Benim kızın daha yeni yeni geçiyor diyebilirim 3 aylık olacağız hemen hemen, sarılığı neden atamadığına bakıyorlar benimki emdiği kilosunu ikiye katladığı halde atamadı, bu kez de diğer değerlere bakıyorlar tiroid, karaciğer, hemogram falan bunlara baktılar hatta 3. Kez topuk kanı da alındı yeniden, karın ultrasonu ile de baktılar, görünürde atamamasının hiç bir nedeni yok dediler, bir ay sonra tekrarlarız geçmezse dediler ama geçiyor sanırım farkediyorum yüzünden biraz, 9,5 çıkmıştı en son değerimiz
Gecmış olsun. Ne kadar uzamış kıyamam. Bizim 8.1çıktı.inş biran önce gecer

En son 15 gun once 6 ydi sarilik degeri. butun testleri yapildi bir sey cikmayinca anne sutu sariligi dendi bir daha takip edilmedi. Gozleri de beyazladi benim gordugum kadariyla yuzu tam olarak beyazlamadi sanki ama artik umursamiyorum :) Biz 2 ay 7 gunluguz de bayagi bayagi uzadi çünkü :D

O ne ki bizim bu sabah kontrolümüz vardı beyefendi uyanmaya tenezzül edip de gelmedi. Niye çünkü dün arkadaşlarına gidip pes oynamaktan erken dönüp de uyuyamadı haliyle kalkamamış. Bir de utanmadan döndüğümde soruyor nasılmış bebek diye. Dedim sen ne işe yararsın ya bi söyler misin. Sanki bekar sanki çocuğu yok da gece yarılarına kadar pes oynayıp uyuyor. Çıldırmama ramak kaldı kafam atıp atıp duruyor zor sabrediyorum o da şu bebeğimin hatrına.
Benimki de versiyonu merak etme ben alismisim galiba :)))

sabah sabah büyük oğlanın yagmurlu javada bisikletle parkta gezicem tribiyle uğrasıyorum iyice coştu kafayı yedircek bana dünden beri 2 parol içtim kagam arrık dayanmıyor en yüksek tondan bagırarak aglıyo :(((
Allah yardımcın olsun kuzum ya cidden sabır versin

Gecmış olsun. Ne kadar uzamış kıyamam. Bizim 8.1çıktı.inş biran önce gecer
Bizim de ilk bir haftalik kontrolde 10 du . Bir ay sonra 8 oldu. Bi 15 -20 gun sonra 6 oldu. Dusmeye gectiyse sıkıntı yapmayin demisti bana. Insan cok uzuluyor , gercekten. Biz de burada nasil sinir oluyorduk,nasil moralimiz bozuluyordu o gozleri sari sari gordukce. Sizinki de cok yuksek degil cok sukur gececektir :KK200:

Bizim de ilk bir haftalik kontrolde 10 du . Bir ay sonra 8 oldu. Bi 15 -20 gun sonra 6 oldu. Dusmeye gectiyse sıkıntı yapmayin demisti bana. Insan cok uzuluyor , gercekten. Biz de burada nasil sinir oluyorduk,nasil moralimiz bozuluyordu o gozleri sari sari gordukce. Sizinki de cok yuksek degil cok sukur gececektir :KK200:
İnşallah gecer evet düşüyor ama insan tamamen bitsin istiyor.

Dun hastanedeydim kuzum orda ciplak tartiliyoruz zaten bez dahi olmadan az almis kiloyu baya o yuzden dddim
canım seninki de kusıyor uyumuyor da diyordun son dönem meme reddi de yasadınız galiba o yüzden normal saglıklı olsunlar da öbür aya bakarsın telafi eder bebekler belli olmuyor

canım seninki de kusıyor uyumuyor da diyordun son dönem meme reddi de yasadınız galiba o yüzden normal saglıklı olsunlar da öbür aya bakarsın telafi eder bebekler belli olmuyor
Evet kuzum :( doktor kusmasi icin kivam arttirici gaz icin maflor plus verdi. Bide idrar tahlili verdik enfeksiyon icin. İnsallah amiin saglikli olsinlar ❤ dun de hic emmedi cisini yaomadi asidan dolayi galiba ne zaman memeye alsam uyudu. En son agzina biberonu tiktim yani biberonda almiodu cunku

Back
X