2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim de 66 gün oldu. 61. Gün çok yoğun kanamam oldu gece acile gittim kan tahlili yaptılar kan degerlerim normal çıktı. Sonra kendi dr gittim ilaç verdi 3 gün kullandım hâlâ kanama var. Cuma günü kontrolüm var. Rahim kendini toparlamamis içi kan pıhtısi dolmuş ilaçlar işe yaramazsa operasyon gecirecegim.

İhmal etme cnm dr git anormal bir durum olabilir
Geçmiş olsun canım

Uykusuzluktan yorgunluktan bayılacağım bayılmak da istiyorum ki dinleneyim biraz :KK43: 12-2-3-4.30 ve 5.30 da kesin kalktık, saat 8 oldu uykuya daldı uyuyacak sandım 10 dk sadece, kafam çatlıyor yorgun yatıp yorgun kalkmaktan oyle bunaldım ki kolumu kaldıracak enerjim yok daha sabahtan :KK43:
canım benimki de sabah 5 bucuktan sonra gazlanıp uyumuyor 2 gündür yanıma yüzüstü yatırıyorum kontrollu tabi agzı burnu acık sekilde ancak öyle bi 2 saat uyudu o da vrn de gaza da iyi geldi yoksa ne kendi uuuyot ne ben ne abisi yaygaradan belki seninki de gazdan uyumuyordur bir dene

Bebeğim dünden beri aşırı öksürüyor :KK43: zaten ishal ve hırıltısı vardı bir de üstüne öksürük geldi. Balgam varmış gibi öksürüyor sürekli. Kuru öksürük değil yani.. doktor ilaç vs vermedi anne sütü en iyi antikor emzirmeye devam et dedi. Keyfi yerinde yani hareketli, emmede de sıkıntı yok çok şükür ama öyle öksürdükçe içim gidiyor :KK43: sürekli ateş kontrolü vs yapıyorum inşAllah iyileşir tez zamanda tam uykuya dalacakken öksürmesi geliyor uyanıyor kısır döngüye girdik bu akşam
Geçmiş olsun canım. Bir an önce iyileşir umarım

canım benimki de sabah 5 bucuktan sonra gazlanıp uyumuyor 2 gündür yanıma yüzüstü yatırıyorum kontrollu tabi agzı burnu acık sekilde ancak öyle bi 2 saat uyudu o da vrn de gaza da iyi geldi yoksa ne kendi uuuyot ne ben ne abisi yaygaradan belki seninki de gazdan uyumuyordur bir dene
Gaz ve kaka sorunu yaşamıyoruz aslında ama sadece bunun saati yanlış her sabah 5.30 da kaka yapmaya çalışıyor yapıyor da ama ıkınıp kaka yapıp Altını değiştir derken uykusu açılıyor bi daha uyumuyor, gündüz uykularımız zaten 10-15 dk maksimum yanından hiç ayrılamıyorum, geceleri bu kadar sık uyanmazdı aslında sürekli emmek istedi normalde gündüzleri hala 2 saatte bir emziriyorum ama geceleri 4,5-5 saat uyuyordu kesintisiz, dün gece resmen doyuramadım çocuğu

Herkeze günaydın bu reflu için bi tedavi yöntemi oneriyolarmi. Oğlumun kusması için dr bebek reflüsü dur demisti. Ama şimdi birazdaha arttı ağzına geliyo geri yutuyo asitten sanirim boğazı yanıyo oksuruyo herseyde dr koşturmaktan yoruldum aslinda yorulmakta degilde ne biliyim hani dr bile dalga geçer gibi "bende mustafa kemal niye gelmedi daha diyodum" diyo sinir oluyorum sanki keyfimden gidiyorum

Herkeze günaydın bu reflu için bi tedavi yöntemi oneriyolarmi. Oğlumun kusması için dr bebek reflüsü dur demisti. Ama şimdi birazdaha arttı ağzına geliyo geri yutuyo asitten sanirim boğazı yanıyo oksuruyo herseyde dr koşturmaktan yoruldum aslinda yorulmakta degilde ne biliyim hani dr bile dalga geçer gibi "bende mustafa kemal niye gelmedi daha diyodum" diyo sinir oluyorum sanki keyfimden gidiyorum
Bana anne sutu kivam arttirici onerdi doktorim kusmaslari icin canim

Kizlar kizi olanlara sorum. Vajijanin dudaklari yapisik mi ayri mi acaba ? :)

kizlar bilgisi olan varmi coktan beri aramizda yok Papatyamaviss Papatyamaviss
Ayy kizlar ben okadar yogunum ko teli elime alamiyorum bile esim askere gitti onun hazirlik telasesi annemlere geldim tum evi buraya tasidim sehir degistirdim burda mevlit gezme derkeb vakit gecmis nasildaaa iyiyimmm yanisen nasilsin kuzum nasi gidiyoo

Ayy kizlar ben okadar yogunum ko teli elime alamiyorum bile esim askere gitti onun hazirlik telasesi annemlere geldim tum evi buraya tasidim sehir degistirdim burda mevlit gezme derkeb vakit gecmis nasildaaa iyiyimmm yanisen nasilsin kuzum nasi gidiyoo
Kiz seni nası merak ettim iyi olmana sevindim bu arada allah kavustursun yarine
hayirli olsun mevlidnz allahasukurbizde iyiyiz pasan nasil buyudunuz mu

Kiz seni nası merak ettim iyi olmana sevindim bu arada allah kavustursun yarine
hayirli olsun mevlidnz allahasukurbizde iyiyiz pasan nasil buyudunuz mu
Ay ben hic kadinlar kulubu diys biyer oldugunu bile unutmusum buse soyledide bi bakayim dedim aa orasi vardi diye, valla brn bide buraya geldim ustune grip oldum sanirim bebegimede gecti burnu dolu hep bide oksuruyo idare ediyoruz suan ama benimkide zor bi bebekdevamli aglamali katilmali gece uykusuz kalmalii anlicaginn

Allah kavuştursun kızzz nerelerdesin unutma bizi :)) ah ahh ne güzel taşınmışsın annenlerin oraya darısı başıma darısı başıma :( tek başına olmak çok zor :(
Valla bize de çektiriyor bebişlerimiz mesela mesaiye 5.30 da başladım şuan zirvedeyiz kucakta gezdiriyoruz bakalım nasıl akşam olacak :(

Ay ben hic kadinlar kulubu diys biyer oldugunu bile unutmusum buse soyledide bi bakayim dedim aa orasi vardi diye, valla brn bide buraya geldim ustune grip oldum sanirim bebegimede gecti burnu dolu hep bide oksuruyo idare ediyoruz suan ama benimkide zor bi bebekdevamli aglamali katilmali gece uykusuz kalmalii anlicaginn
Çok gecmia olsun canm ikinizede dikkat edin kendinize bir aydaha gecsin duzelir insallah bizimkide ayni uyurken birsey yok cok rahatiz uyanmasin diye dort donuyorum :-) uyandimi vay halimize

Sorumu unutturdunuz arkadas :KK70:@Sevimlipanduf Papatyamaviss Papatyamaviss T tanem-tane20 sana sorayim bari pandufcum kizinin vajina dudaklri nasil yapisik mi ayri mi :)
Ayrı canım temizlerken falan da bakıyorum iyice, bi de bi ara benim bebeğin akıntısı vardı hele o zamanlar sürekli bakıyordum ayrı yani oyle farklı bişey dikkatimi çekmedi, Papatyamaviss Papatyamaviss annesinin oraya taşınmış ya oturdum bi gene kendime üzüldüm 5.30 da kalkıp saat 11 olmuş bir yudum su içemedim ama annemlerin orada olsam böyle mi olur diye hiç :/ şimdi uyudu başına da piş piş açtım en fazla 15 dk sonra uyanacak bu arada ben ne yapayım panik olup hiç bişey yapamayıp sonra bebek uyanıyor zAten :KK43:

Allah kavuştursun kızzz nerelerdesin unutma bizi :)) ah ahh ne güzel taşınmışsın annenlerin oraya darısı başıma darısı başıma :KK43: tek başına olmak çok zor :KK43:
Valla bize de çektiriyor bebişlerimiz mesela mesaiye 5.30 da başladım şuan zirvedeyiz kucakta gezdiriyoruz bakalım nasıl akşam olacak :KK43:
Ben buraya geldim nefes aldımresmen ondan ona geziyor 10 gun oldu geleli 5 kez alt anca açmışımdır eve donunce napcam bilmiyorum alıştımbile burda :110:

Çok gecmia olsun canm ikinizede dikkat edin kendinize bir aydaha gecsin duzelir insallah bizimkide ayni uyurken birsey yok cok rahatiz uyanmasin diye dort donuyorum :-) uyandimi vay halimize
Acliga tahammulumuz yok havada karada o meme buraya gelecek modunda ve asiri aglamali biberon alam cocuk biberon da almiyo artik rahat rahat gezmelere bile cikamiyorum burda :D

Ayrı canım temizlerken falan da bakıyorum iyice, bi de bi ara benim bebeğin akıntısı vardı hele o zamanlar sürekli bakıyordum ayrı yani oyle farklı bişey dikkatimi çekmedi, Papatyamaviss Papatyamaviss annesinin oraya taşınmış ya oturdum bi gene kendime üzüldüm 5.30 da kalkıp saat 11 olmuş bir yudum su içemedim ama annemlerin orada olsam böyle mi olur diye hiç :/ şimdi uyudu başına da piş piş açtım en fazla 15 dk sonra uyanacak bu arada ben ne yapayım panik olup hiç bişey yapamayıp sonra bebek uyanıyor zAten :KK43:
Benim evdeki halim bundam ibaret kahvakti etmeyi bile unutuyordum burda mutfaga geciyorum kucuk kiz kardesime veriyorum o ayaktadolanirken ben icsrde 10 dk kahveicip yemek yiyorum ne iyi geliyooo

canım ben 1 ay yaptım degişiklik olmadı bozdum diyeti,doktordan doktora degişiyor kimi 2 jafta deniyor kimi 1 ay biz 1 ay denedik inek sütü ve süt ürünleri dans eti ve dana etinden yapılan şeyler,paketli veya hazır gıdalar hiçbirini yemedim bazı doktorlar yumurta da ekliyor diyete.senin veya esinin digrr cocugunun alerji geçmişi yatkınlığı carsa risk artıyor biz ondan hep şüphelendik abimizde var süt alerjisi :KK43: diyete basla varsa diyrtle alerji süreni kısaltabilirsin aksi taktirde alerji düzeyi artıyor ve uzuyor alerji süreci umarım yoktur gecmiş olsun kuzuya
Sagol canım. Siz de belirtiler neydi?
Geçmiş olsun canım.Bizim üç hafta önce iki gün yeşil kaka geldi sonra nokta gibi kan görünce doktora gittik kilo alımı iyi , genetik de alerji öyküsü, kızarıklık yok diye alerjiden suphelenmedi . Kakada lokasit çıktı diye maflor verdi. Bir hafta geçti düzelme olmadı meme reddi de başladı. Bu sefer diyete gir dedi. Bana sadece süt ürünleri fındık fıstık dedi. Bende yine de alerji dokturna da götürdüm bebisi orda kanında ige ve süte, ete , budgaya alerji var mı diye bakıldı . Alerji çıkmadı. Bu arada benim iki hafta olmuş oldu diyetle geceli. Ben sadece süt ürünleri ve yumurta diyeti yapmış oldum. Ne kadar alerji doktoru diyeti boz dese de şimdi eti de ekleyip devam etmeyi düşünüyorum. Başka gruplarda iyice baktım bebeklerde kanda alerji çıkmayan da olmuş çünkü
Sende gelişmelerden haber et hafif birsey çıkar inşallah
insallah canım hayırlısı. Mukus yok muydu bebeğin kakasinda? Bize kilo alımı yetersiz demişti 40 günlükken. Doğum kilosunun üzerine 800 Gr almış ideal degil dedi. Ama doğumdan sonra 300 Gr vermişti onu hesaba katmadi nedense.
Geçmiş olsun canım.
Mukus miktarı nasıl oluyor?
Kakanin tamamına yakını mukustadaz on oluşuyorsa sıkıntı diye biliyorum.
Bizim de oluyor mukus ama yoğun değil.
Doktora sordum normal dedi.
evet canım malesef yoğun mukus oluyor.

Aileden uzak olmak çocuk olmadan önce hiç sorun olmuyordu ama çocuktan sonra öyle bir eksiklik var ki annemlerdeyim şu an ameliyatımdan dolayı kızım ağlıyor bir teyzesi olmazsa diğeri o olmazsa annem alıyor karnımı rahat doyuruyorum dinlenebiliyorum en güzeli uyuyabiliyorum. Biraz büyüseler daha rahatlayacağız ama tek gerçekten zormuş.

Back
X