2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
ozman bence refluye devam et kuzum yastık konusunu bı arastır ıstersen arkdsmn bebegnn de reflusu vardı o da hep reflu kullandı
Valla kusacağı zaman onu ne yastık ne reflü yatağı hiç bir şey tutamıyor oyle bir fışkırtarak kusuyor ki o yüzden valla boğulmasın da napayım,

2 gun oldu ilk ehe ehe gibi basladi sonra köh köh artmaya ve balgam basladi 2.gunu goturdum bugun 4.gunu ilk gunlere nazaran azaldı oksuruk cok sukur ama tamamen gecmedi daha ne yazikki 2 gundur ilac kullaniyoruz bugun kontrol var bide kaka tahlilin sonucu oglen gibi gidicem aklina yakilan bisey varsa de sorayim doktora
sağol Cnim eksik olma:) bende bugün kontrole götürdüm çocuğu.sizi balgam bitti mi? tekrar geçmiş olsun

Dun cok ustune dusemedim canim hergun ne cekiyorum varya bizimki emzik acken emer eskiden acikmaya yakin alirdi emzigi simdi agzinda izi cikiyor emzigi cikarip biberon veriyorum farkedinve agliyor tekrar emzik biberon aksami ediyoruz simdi cok zararli gaz olur diyen olabilir ama baska sansim yok mecburum buna dun bi disari ciktik fazla ustune dusemedim
Birde icirdimi kusunca ilgilenmedim bugun olmaz insallah lcwdan cicisler aldik pasama
Cnim bizimde bugün kontrolumuz vardı. iki hafta önce 200grm almıştı oğlan doktor mama önerdi istahsiz dedim içmez bekleyelim dedi.Aradan iki hafta geçti bugün hiç mi hiç bir grm bile almamış oğlum.doktor gastrientloji sevk etti tahlilleri yapılsın bu çocuk niye istahsiz diye.ama hala hasta ve cani çekmiyor.aslında kizimda böyleydi ama kilo alımı çok iyiydi.gstrlojiye gitmek istemiyorum kesinlikle bişey cikicsk boşuna kan almim bu aralar zaten sıkça çocuğun kanını alıyorlar.kısacası iki çocuğu nda sağ olsun ALLAH acılarını kaderlerini göstermesin inşa ama etmeden yana istihdam yana hiç şans görmedim çok yiprattilar beni. dedigim gibi Rabbim sağlık versin öncelikle

Cnim bizimde bugün kontrolumuz vardı. iki hafta önce 200grm almıştı oğlan doktor mama önerdi istahsiz dedim içmez bekleyelim dedi.Aradan iki hafta geçti bugün hiç mi hiç bir grm bile almamış oğlum.doktor gastrientloji sevk etti tahlilleri yapılsın bu çocuk niye istahsiz diye.ama hala hasta ve cani çekmiyor.aslında kizimda böyleydi ama kilo alımı çok iyiydi.gstrlojiye gitmek istemiyorum kesinlikle bişey cikicsk boşuna kan almim bu aralar zaten sıkça çocuğun kanını alıyorlar.kısacası iki çocuğu nda sağ olsun ALLAH acılarını kaderlerini göstermesin inşa ama etmeden yana istihdam yana hiç şans görmedim çok yiprattilar beni. dedigim gibi Rabbim sağlık versin öncelikle
canım git tabiki gastroentrolojiye bakılsın neden yaramıyor çocuğa, bişiy çıksa bile erkenden tedavisi olur, çıkmazsa da için rahat etmiş olur

Ben kullaniyorum canım çok rahat oluyor sıktımi gevşekli oldu derdi yok tiydir çek 1 ay oldu ben kulot bez kullanmalı babymalterda indirim var 28li prima 3 no kulot bez paketi 16 liradan aldım 5 paket bi bak istersen
Kuzum hemen bitirmisler :cool:
oyle canim saglik hersey canlari saolsun

kızım en son 5.800lerdeydı 1ay once bakalm smdı nolmus haftaıcı görucez. cok merak edıyrm 1200 alıyordu ayda ama bundan sonra azalcakmış alımı. emme süresı uzadıgından. o kdr beklemıyorm her ay okadar alırsa ztn şişko bıbebek olur yaşına gelınce😅
Benide etiketlesene canim tam ucaylik oldugundami gidiceksiniz

Elleri ayni ben 😂😂 buyudukce doner bize. Benim d doktor dogurturken diyordu bana ilk cocuk babaya benzer hazir ol diye 😂

Bizim doktorda aynısını dedi canım 😂

Canım geçmiş olsun üzme kendini bellide bişey çıkmaz. Çıksa da erken teşhisle tedavi olur. Bu aralar herkeste kilo almama problemi var mevsimsel falan olabilir mi ki.

Benide etiketlesene canim tam ucaylik oldugundami gidiceksiniz
aşımızın geldiği gün gidecez canm 24unde 3aylık oluyoruz. kayınpederim ecza deposundan emeklı ona gelişine verıcekler rotayı. 186ya. hastanede 262 fiyatı. aşı buhaftaıcı gelcek dedı eczane onu alınca gıdecegz dr.umuza yaptırcaz. saglıkocagında da ızlemvar ama onu da drdan donerken yaptırırm ıkıkez gtmeyım. inş cok kılo almamıştır buay oyle aşırı şişman olsun ıstemıyorum ztn emme sıklıgı arada wz oluyor daha uzun sure ac kalablılıo ılerı suan boyu kilosu da 700alsa kafi dyorum.seni de etıketlerım canımm

Kuzum hemen bitirmisler :cool:

oyle canim saglik hersey canlari saolsun
Ben indirimleri kovaliyorum bol bol bulursam yazarım buraya normalinde 26lisi 32 liraydı ben baya uygun aldım daha fazla alacaktım ama bu aydan sonra olmaz 3 numarada gerci kilo alımı yavaşlayacak en son 6500 du 1 kilo daha alsa sıkacaktır bu numarada bezlerin boylarında tutarsızlık var Her marka başka boy yapiyor

aşımızın geldiği gün gidecez canm 24unde 3aylık oluyoruz. kayınpederim ecza deposundan emeklı ona gelişine verıcekler rotayı. 186ya. hastanede 262 fiyatı. aşı buhaftaıcı gelcek dedı eczane onu alınca gıdecegz dr.umuza yaptırcaz. saglıkocagında da ızlemvar ama onu da drdan donerken yaptırırm ıkıkez gtmeyım. inş cok kılo almamıştır buay oyle aşırı şişman olsun ıstemıyorum ztn emme sıklıgı arada wz oluyor daha uzun sure ac kalablılıo ılerı suan boyu kilosu da 700alsa kafi dyorum.seni de etıketlerım canımm
Olsun canım kilo alsın merak etme emekleme yürüme dönemlerinde bebişler çok zayıflıyor, hem anne sütü ile beslenen bebekler bebekken tombik olsalar bile obezite olmazmış

Ya kizlar ilk cocugumun gelisimi kaydetmistim s.ocagina gittikce
Onun 2. Ayinda 1900 gr almis :)) unutmusum aradan 6 yil gecti sasirdim bayagi bugun kizimin 2.ay kontrolu vardi 1 kilo almis ama sunu diyebilirim ki kendim ve cevremde birkac ornegide var
Ilk dogum kadar sanki sütüm cok degil ikinci,Allaha şükür yine yetiyor ama ilk daha farkli oluyor
çok doğru bir tespit benim de ilk oğlum çok iyi kilo alıyordu 2 aylıkken 6300 görünüyor Ama gel gör ki küçük 5400 anladığım kadarı 2. Çocuklarda süt kalitemiz mi düşük oluyor bilemiyorum ama ilk oğlum kadar kilolu büyümüyor küçük oğlan
cok şükür saglikla büyüyor kuzular sütümüz oluşunda emsinler kuzular

Canım ağızdan damla olarak veriliyor. Diğer 2.ay aşılarıyla beraber yapıldı. Bir sorun yaşamadık biz. 4.ayda ikinci dozunu da yaptıracağız.
Bize iki canli virüs asi ile birlikte olmaz dendi üçüncü ay asida boş ayimiz o zaman vururuz dedi sağlık ocağındaki hemşire

Çok şükür ki evet ❤❤ ben birde bilmiyordum nasıl silinir falan 🙂 dersimi aldim ama 🙂 sen nasılsın yeni saçlarla hayat nasıl ya bende boyaticam. Cok kilo aldim moralim bozukdu bari ordan duzelsin azcik ama rengine karar veremiyorum :)
Memnunum canım gerek renginden köyü renge kullanıyordum halen devam küt gibi oldu saçlarım ensem biraz açıldı
Fazla kilo almadın hemen de vermemismiydin sen ne ara kilo aldın değişiklik iyi oluyor canım yap sende iyi gelecektir

Back
X