2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
çok doğru bir tespit benim de ilk oğlum çok iyi kilo alıyordu 2 aylıkken 6300 görünüyor Ama gel gör ki küçük 5400 anladığım kadarı 2. Çocuklarda süt kalitemiz mi düşük oluyor bilemiyorum ama ilk oğlum kadar kilolu büyümüyor küçük oğlan
cok şükür saglikla büyüyor kuzular sütümüz oluşunda emsinler kuzular
Bizde de durumlar aynı. Kızım abisinden kilo ve boy olarak 1 ay geriden gidiyor. Ben kız bebek minyon oluyor diye düşünmüştüm. Süt kalitesiz mi şimdi :(

aşımızın geldiği gün gidecez canm 24unde 3aylık oluyoruz. kayınpederim ecza deposundan emeklı ona gelişine verıcekler rotayı. 186ya. hastanede 262 fiyatı. aşı buhaftaıcı gelcek dedı eczane onu alınca gıdecegz dr.umuza yaptırcaz. saglıkocagında da ızlemvar ama onu da drdan donerken yaptırırm ıkıkez gtmeyım. inş cok kılo almamıştır buay oyle aşırı şişman olsun ıstemıyorum ztn emme sıklıgı arada wz oluyor daha uzun sure ac kalablılıo ılerı suan boyu kilosu da 700alsa kafi dyorum.seni de etıketlerım canımm
Kizin kilosu cok degil ki canim alsin evet sen bebegin yuzu toplu duruyor ama 5800 cok degil buyuk ihtimalle eti sıkı degil kimi bebek toplu gozukuyor kucakliyorsun hafif hava basilmis gibi o goruntu altinda hafif bi bebek oluyor cok sevimliler

Kizin kilosu cok degil ki canim alsin evet sen bebegin yuzu toplu duruyor ama 5800 cok degil buyuk ihtimalle eti sıkı degil kimi bebek toplu gozukuyor kucakliyorsun hafif hava basilmis gibi o goruntu altinda hafif bi bebek oluyor cok sevimliler
Canım bence biraz da fotolarda oyle çıkıyor bebekler mesela ben de Bebişin fotosunu çekip atıyorum arkadaşlarıma falan aa büyümüş diyorlar geldiklerinde yok kız fotoda büyük görünüyordu diyorlar, mesela benim kızın yüzünden o kadar belli değil ama bacakları tombik

Ben baktım da 3.-4. Ay arası kilo alımı diye böyle forum sitelerine baktım çoğunluk kilo alımının durduğunu yazmış maksimum 600 gr falan diyorlar ondan bu aydan umudumu kesmiştim ama tecrübe konuşuyor sen aldı diyorsan emzirmeye devam :))
canım tabi anne sütü bolsa özellikle yaglıysa güzel kilo alır bebişler bol bol emzir sen güzelce emer doyar büyür inş prenses

çok doğru bir tespit benim de ilk oğlum çok iyi kilo alıyordu 2 aylıkken 6300 görünüyor Ama gel gör ki küçük 5400 anladığım kadarı 2. Çocuklarda süt kalitemiz mi düşük oluyor bilemiyorum ama ilk oğlum kadar kilolu büyümüyor küçük oğlan
cok şükür saglikla büyüyor kuzular sütümüz oluşunda emsinler kuzular
Aynen Benim oglum 2.ayda 7 kiloya cikmis 5100den
Kizim simdi 5100 birinci ayinda 4100du kaliteside dusebilir yoruluyorz ondan.falan.herseyden olabilir
Bebegin kendisinede bagli yaramasi o da olabilir

Canım bence biraz da fotolarda oyle çıkıyor bebekler mesela ben de Bebişin fotosunu çekip atıyorum arkadaşlarıma falan aa büyümüş diyorlar geldiklerinde yok kız fotoda büyük görünüyordu diyorlar, mesela benim kızın yüzünden o kadar belli değil ama bacakları tombik
Evet fotoda kocaman cikiyorlar ama kartanesinin bebegide kilolu degil onunda buyuk ihtimalle yuzu tombik azicik kilolari var

Merhaba canım ben eylül annelerindenim benim kızım 2 ay bittikten sonra bu şekilde ağlamaya başladı sürekli meme reddi uyuyamama aşırı gaz vs oluştu anlayamadım bir de kakasini kendi yapan kızım artık kendisi yapmıyordu inan şok olmuştum çünkü hiç böyle bir bebek değildi yaklaşık 5 aylik olana kadar bu ağlamalar vs artarak devam etti en son kakada kan görünce doktora gittik süt ürünleri olmayan diyet yap dedi inanır mısın 5. Gün kızım tamamen normale döndü ağlaması durdu kakasini kendi yapmaya başladı gaz olayı bitti çok şükür senin yaşadıklarına benzer şeyleri yaşıyordum sen de en azından 1 hafta süt ürünleri tüketmesen belki bebeğinin ağlaması geçer.
Deneyeyim kuzum bende. Cok tesekkur eserim❤❤ gecmis olsun sizede❤❤

canım suan 5800degıl 1ay once oyleydı kılosu 7yı gectı muhtemelen normal evtıpı tartıda esım bakıyor 7300 cıkıyor. ve normal degerlere göre cok. en yuksek 7.5 olmalı eti de sıkı ama toplu da epey gorsen bole gderse 180ı bulcak ztn boyu dabüyyunce bana cekmemıs boyu allahtan😅

yok canım benımbebıs dört,beşaylık görunuyor suan masalalh dıyeyım de hergoren soruyor hatta kv arkadasının torunu var 5bıtcek alya gb. bzım de baba 188boyu ona cektı gelısım acısından.suan taryıda 7300cıkıyor. esım evde bakıyor kucagına alıp genelxe suan 5800degıl yanı o bır ay öncekı rakamdı. ondan cok almasın dıyorum boyu uzun allahtan. bebek de olsa fazla kılo sağlıksız bişey buyuzden saglıklı olmasını ıstıyorum. emeklerken yururken fazla kılo engel.

4-5 aylık iken düşme gösteriyor kilo alımı canım
kuzum bızım de azalsın ıstıyorum yanı normal alsın. çünkü cevreden bılıyorum emekleme gb durumlar geç olabılıyor fazla kılodan ve evde bakıyoruz 7300 cıkıyor benı korkutuyor. Allahtan boyu uzun ıns evdekı tartı yanlıs gösterıyordur uç noktadadır. cunku 1500 almıs olcak. e sankı emme süre aralıgı da uzadı neden okdr cok bılmıyorum. Çekim güçleri çogaldı ama bır emzırmede yıne uzun emıyor haftaıcı necıkcak bakalım engellemesın de kıloları motor becerısıni. burda 1yasında kuzenın cocgu 9.5kılo normal dıyorlar yazın da 200er gram fln mı alcaklar acaba bebıslwr

kuzum bızım de azalsın ıstıyorum yanı normal alsın. çünkü cevreden bılıyorum emekleme gb durumlar geç olabılıyor fazla kılodan ve evde bakıyoruz 7300 cıkıyor benı korkutuyor. Allahtan boyu uzun ıns evdekı tartı yanlıs gösterıyordur uç noktadadır. cunku 1500 almıs olcak. e sankı emme süre aralıgı da uzadı neden okdr cok bılmıyorum. Çekim güçleri çogaldı ama bır emzırmede yıne uzun emıyor haftaıcı necıkcak bakalım engellemesın de kıloları motor becerısıni. burda 1yasında kuzenın cocgu 9.5kılo normal dıyorlar yazın da 200er gram fln mı alcaklar acaba bebıslwr
Canim birak oyle düşünme bak kendimden ornek vereyim oglum 2.ayinda 7 kiloydu tam bir ayda 1900 almisti her s.ocagina gittiğimizde hemsire soruyordu mamami veriyorsun diye hayir deyince iyi o zaman zarari yok derlerdi ve yurumeside 10 aylikken yürüdü emeklemeden direkt yürüdü 1 yasinda da tombisti birazcik dis falan derken iyice yurume hareket zamanlarında ideal kilosuna döndü

Canim birak oyle düşünme bak kendimden ornek vereyim oglum 2.ayinda 7 kiloydu tam bir ayda 1900 almisti her s.ocagina gittiğimizde hemsire soruyordu mamami veriyorsun diye hayir deyince iyi o zaman zarari yok derlerdi ve yurumeside 10 aylikken yürüdü emeklemeden direkt yürüdü 1 yasinda da tombisti birazcik dis falan derken iyice yurume hareket zamanlarında ideal kilosuna döndü
ya bana da hep öyle dıyorlar işte kuzum sanki bu çocugun dugmesı var da alcagı seyı ayarlayabılıyoruz. herkes mama da verıyomusun dıyor. gorunurde kof da durmuyor aslında boyu da var zaten. Ve hareketleri şükür ıyı süreklı basmak ıstıyor kendı mesela egımlı yatarken oturma pozısyonuna gelıyor dillendi vsvs. deneyımsız olunca ya emeklemezse ya oturmazsa gb seyler korkutuyo ınsanı. senınkı de hepten tosuncukmuş kızz iyi barı ıns bıznde onlarda sıkıntı yasamayız❤

Merhaba arkadaşlar benim 52 günlük bebeğim var., Ben de Ocak annesiyim. Sizlere Bir sorum olacaktı. Bebeğimin kulakrının arkasında çapağa benzeyen kuruluk var ve biraz da kokuyor. Bugün farkettim. Merkeze de uzağız hemen doktora götüremiyoruz. Yüzünde de isilik vardı zaten oradan mı atladı anlayamadım. Ve mıdır bir Tavsiyeniz ? Mantardan şüpheleniyorum ,☹️

Kizlar hic dedikodu yapmiyorsunuz hicmi sorununuz probleminiz yok caninizi sıkan birseyler benmi negatifim bir :-) valla demezsem catlicam coktandir yazacagim firsat bulamadim anlatiyorum
Benim gorunce hamileyken daha dogum yapmamisti istanbulda oturuyor bu arada bekar olan yanina gidecekti bende giderken goremem seni haberlesemeyiz bunu ablana ver cocuk hediyesi diye altin gönderdim daha dogumbile yapmamisti yaptigindada aradim hayirli olsun diye herneyse dogumuma iki hafta kala buraya geldi kendisi benim icin degil baska islerden dolayi elde orulmus yelek getirmis kv ile gonderdi banada dediki evimin karsisinda bebeci var kiyafet alip kargoyla gonderirim
Acele oldu soz icin geldik dedi bende kizdim
Kendimce gerek yok babasi ona herseyini aldi dedim olurmu kuzum gondericem dedi ve istanbula hop uctu ben dogum yaptim aradan 34 gun gecti kv eve yelegi getirmis ve kv evine gittiginde whatsaptan bir mesaj kuzum napyon ben direk sildim
Mesajini benim 6gun sonra kirkim cikacak bana napyon diye mesaj atiyor bu birinci olay icime oturan birde esimin teyzesi var dogum yapti aramizda dort ay var ve ben cocuk hediyesi
Tulum sapka eldiven bebek ayakkabisi iki adet battaniye üclu takim ve 100tl paraverdim vede giderken yaş pasta goturduk.
Cuma buraya geldiler ne getirmisler biliyormusunuz elinde yelek ormus cirkin bir ipten paraya kiyip dugme bile alip takmamis dugme deligi var dugmesi yok pembe renkli patik ki oglum var birtane corap okadar cirkinki yenidogana zor olacakki 2 bucukayligiz ve alt ust pijama nerden aldiysa onuda okadar kizginimki Ve biyere gidecek olsa esimi arar hasi oraya hadi buraya hadi kocam hastanede sıra aldı sıra bize geldi bizi gotur alti aylikcocuk beraber gitsenizya biz 4 gunlukken gittik saatlerce sirabekledik kimseye sirabize
Gelmis karimi getir demedi esim haddinden fazla uzun oldu ama vakit bulursani okuyun kizceler

Back
X