2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bizde de durumlar aynı. Kızım abisinden kilo ve boy olarak 1 ay geriden gidiyor. Ben kız bebek minyon oluyor diye düşünmüştüm. Süt kalitesiz mi şimdi :KK43:
Yok canım kız erkekle alakası yok benim ikiside erkek
Ya eskisi gibi değil sütümüz ya da çocuklarun bünyesi

Sen nasılsın dra gittin mi ilaç fayda etmiş mi

kızıma çok talip var amaaa özgee hanımm ona göre öyle kolay olmaz o işlerr. bilemiyorum yani 😅😅😅😅
Aaa bosversin talibi ogluma gelsin bak nasil rahat eder para cok yeni fabrika yapilacak yazi bekliyorlar senin kiza yetisir :-) kvdesi yiyemiyor kocasi evden cikarmiyor gelini bekliyor varmizi yogumuzu yesinler :-)

T tanem-tane20 ne neseli kizsin valla iyi gukdiruyosun beni :) kiz benim esim tarafida ayni. Evlenirken 1lira yok esyalara yok toruna bike yok. Kuru kuru herkes sever.. bi dunya akraba var gelen daha 2ceyrek sadece :) hele gecen biri yoldan dukkandan kiyafet almis e bebek posetine koymus gelmis sen dusun :))) ailesi desen neyse bisi demiycem. Dikkat et kendine kuzum ya korkma ama bisey olmaz insallah🙏

Memnunum canım gerek renginden köyü renge kullanıyordum halen devam küt gibi oldu saçlarım ensem biraz açıldı
Fazla kilo almadın hemen de vermemismiydin sen ne ara kilo aldın değişiklik iyi oluyor canım yap sende iyi gelecektir
Vermedim bi 6 kilo fazlam vardi simdi kahvaltida 1ekmek aksam yemek yanina 2tabak makarna pilav vs surekli yiyorum.. yamuna korse aldim simdi en azindan gobek kismim gitsin diye de bogazimi tutamiyorum. Ben hamilelikte boyle degildim

Guzel canim tabi birsuru marka deneyip en iyisi bu diyemem cunku ilkki manueldi bu elektrikli oyuzden benim icin cokcok iyi digerleri nasildir bilmem fiyatida uygun 200 tl baby plus ben memnunum tekli seninki elektrikldi dimi cnm markasi neydi bu arada hep merak ediyorum cift olunca ikisini nasil tutacaksinki ben sagarken elimlede hafif bastirip destek veriyorum
Benimki kraft elektrikliydi canım şimdi 200 tlye çiftli gördüm oyüzden sordum bende tutuyorum aslında nasıl olur bilemedim eşim de aradı parçası tamire gitmiş yedek alacak manuel galiba :((

Ben de bunu dusunuordum canim ya Benim oglan da 5500 su an , arkadasimin cocuklarinin 5-6 aylik cocuklarina bakiyorum bayagi bayagi topik topik yanaklar fln. Bi de 3. Aydan sonra 300-400 gram alcaksa benimkinim tosun olma ihtimali yok hala hamster yavrusu gibi eller kollar soyle arkadaslariminki gibi bogumlu degil:KK70: tabi ki saglikli olsumlar kilo onemli degil ama insan bi dusunuyor yani :KK70:
Bizde bugun 3 aylik olduk 5500 oğlumu gören 2 aylik var mi diyo ben 3 aylik deyince şaşırıyorlar. Ben şahsen bazen üzülüyorum ama hamileliğimde daha 20. Hafta detaylı ultrasonda bile gelisimi cok guzel ama fiziksel olarak minyon bir bebek olacak demişlerdi oda tesellim oluyo

Aaa bosversin talibi ogluma gelsin bak nasil rahat eder para cok yeni fabrika yapilacak yazi bekliyorlar senin kiza yetisir :-) kvdesi yiyemiyor kocasi evden cikarmiyor gelini bekliyor varmizi yogumuzu yesinler :-)
aaa Kızımın geleceğini şimdiden düşünmem lazımm doğru dıyorsun. sızın oglan da benım kız gbsnı berden bulcak dmı ama 😋😋:KK45: fabrıkaya kızımın ismini isterim ozaman ona göre😎😅 ama en önemlisi duam hep şudur kı kızımın karsısına eşim gb biri çıksın öyle olursa,işte ozamn benden okey gelır 😍😄

Bugun ucuncu gun hale sallaniyoruz gecmedi bi yuregim agzimda dolaniyorum koylerde herkes cadirlarda yatiyor evlerim yıkıldı yuzden fazla oldu artik on dakkaya salliyor bazen siddetli bazen hafif :-(
ay kac sıddetnde oluyıor ya

yok canım benımbebıs dört,beşaylık görunuyor suan masalalh dıyeyım de hergoren soruyor hatta kv arkadasının torunu var 5bıtcek alya gb. bzım de baba 188boyu ona cektı gelısım acısından.suan taryıda 7300cıkıyor. esım evde bakıyor kucagına alıp genelxe suan 5800degıl yanı o bır ay öncekı rakamdı. ondan cok almasın dıyorum boyu uzun allahtan. bebek de olsa fazla kılo sağlıksız bişey buyuzden saglıklı olmasını ıstıyorum. emeklerken yururken fazla kılo engel.
Canım suanki kilosuna hic takılma anne sütü bebeği obez olmaz çokta değil kilosu her ay 1300g kadar almıs masallah boya gelince kime çekeceği ilerde belli olur büyük oğlum hep minyondu bebekken boy olarak cok üzülüyorum bu cocuk halasına çekti diye h(alası 1.50) suan 9 yasında 11-12 yas kıyafetleri giyiniyor

Bizde bugun 3 aylik olduk 5500 oğlumu gören 2 aylik var mi diyo ben 3 aylik deyince şaşırıyorlar. Ben şahsen bazen üzülüyorum ama hamileliğimde daha 20. Hafta detaylı ultrasonda bile gelisimi cok guzel ama fiziksel olarak minyon bir bebek olacak demişlerdi oda tesellim oluyo
Aynı durumdayız hemen hemen bizde 3 aylık olduk 5.880 çıktı, orada sıra beklerken aa sizinki de mi 2 aylık dedi bir kadın bende üzüldüm oyle deyince, halbuki Doğum kilosuna göre gelişimi iyi az almıyor ama az kiloyla doğduğu için hemen yakalamasını beklemiyorum zaten ama ileride yakalayacaklar merak etme

Buyukluk sende kalsin diyecegim de insan sinir oluyor iste. Benim gorumcem de yazin ogullarini dugunune gittik bilezikler altinlar taktik. Dunya kadar yol teptik bi de yol parasi. Geldi yelek, hirka ormus bir de 2-3 zibin almisti saka gibi. Onun da torunu olacak biz de ona kiyafet yollayacagiz sadece kisasa kisas :)
Aldiklarini gonder ben giydirmedimdyruyor ikigorumcemde tek yelek yollamis ikisinide cocuklari oldunda geri verecem

T tanem-tane20 ne neseli kizsin valla iyi gukdiruyosun beni :) kiz benim esim tarafida ayni. Evlenirken 1lira yok esyalara yok toruna bike yok. Kuru kuru herkes sever.. bi dunya akraba var gelen daha 2ceyrek sadece :) hele gecen biri yoldan dukkandan kiyafet almis e bebek posetine koymus gelmis sen dusun :))) ailesi desen neyse bisi demiycem. Dikkat et kendine kuzum ya korkma ama bisey olmaz insallah🙏
Oyle deme e bebek posetinide hediye yerine say para verip aliyon sonucta :-)
Gelende yok millet hediye goturecez diye aramiyo bile :-) birde bebek cikolatasi yaptirdik dolap susu 3 erden 6 tl verdik gelen esya cikolata sus parasini karsilamiyor :-)

Evet alistik artik depreme Cekirdek esliginde sallanacagiz yakinda okadar cok sık oluyorki oyle aldiris etmiyorZ olan evi yikilanlara allah yardimcilari olsun kis gunu cadirda yatip kalkiyorlar

aaa Kızımın geleceğini şimdiden düşünmem lazımm doğru dıyorsun. sızın oglan da benım kız gbsnı berden bulcak dmı ama 😋😋:KK45: fabrıkaya kızımın ismini isterim ozaman ona göre😎😅 ama en önemlisi duam hep şudur kı kızımın karsısına eşim gb biri çıksın öyle olursa,işte ozamn benden okey gelır 😍😄
Bulamam tabi bukadar tatlisini nerden bulacam minnoslar o is tamamdir ismini veriiriz :-)
Tamm iste esin gibi yetistirirsin kucukten egitim sart cocuga :-) bizimki gibi olmasin kafasini camdan cikartamaz sonra balkonda cop birikti buyuksehir belediye coplugu gibi oldu :-))

Back
X