2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Saç kıl tüy... Midemi bulandıran şeylerdir. Gına geldi artık... Dökülür demişlerdi, dökülmüyordu.ohh be diyordum. Olana bak! Şampuanım iyi, vitamin de kullanıyorum. Sinirlerim bozuluyor artık. Çünkü zaten ince telli ve azdır saçlarım, böyle giderse.... Hayatımda ilk defa gebeliğimde saçlarım gür oldu. Erkek traşı gibi kısacık istiyorum, eşim izin vermiyor. Kızımın da eli hep saçımda, nasıl yolluyorrrr
Benim saçlarım uzun belime kadardı ve hiç dokulmezdi. Şimdi vitamin de kullanıyorum demir hapimi da kullanıyorum. Demir eksikliği de saç dokermiş. Hamileyken birşey yoktu şimdi dökülmeye başladı. Yer fıstığı yumurta ıspanak badem iyiymiş onlardan ye bol bol. Bu arada resmini de merak ediyorum herkes koydu o açıdan 😊

Ya çok teşekkür ederim 😊sizin de naif bi güzelliğiniz var catherine deneuve gençliğine benzettim hatta foto da buldum 😊Eki Görüntüle 2266946
Çok teşekkür ederim 😊 Turkiyeden benzetenler vardida yabancı artiste kimse benzetmemisti. Gençliğine baktimda andırıyor gerçekten, güzel kadinmiş. Teşekkür ederim :KK68:

Ya maşallah valla kuzuna tam hayalim nasıl alistirdin kuzum ❤😍
Yumuşak tutumu kolay bir peluş ver eline alışır canım senin güzellik de , keşke hep böyle kendiliginden uyusalar , uykuya gecerken ee ii diye kendi kendine ninni söylüyor sanki , çok eğlenceli oluyor😍
Yaa maşallah pek tatlı. Ne güzel saçları var, benim oğlumun da böyle ancak çooook dökülüyor. Sizin de dökülüyor mu?
Teşekkürler canım . Dökülüyor bir yanı kel oldu nerdeyse birde başınin ortasi 😊
Papatyamaviss Papatyamaviss D defne1453 sizin bebisler uyku arkadaslarini yemiyor mu ya :))
Benim kiza verdim annem örmüştü tavsan elinden zor aldim.
Dun yumrugunu agzina komple sokamadim diye agladi :KK70: :KK70: :KK70:
cok fena disleri cokk
Haha bazı hareketleri acayip eğlenceli bucurlerin 😁bizimki şuan tadim aşamasında canım diliyle bir yokluyor çok sokmuyor ağzına 😊

Yaa teşekkür ederiimm 😊💜benim de nişanlıykenki halim bu 3 sene önce 😁bakışlAr ne kdar hayat dolu bir de şimdi gör 🤣 ezelin cengiziyle evliyim diyormuşım 🤪 şaka şaka benziyor biraz evet ama benim kocam daha yakışıklı 😁😁

:D yok yok eminim hala cok guzelsindir ♡♡ kocasinida cok seviyor bak bak 2nci fazla beklemeyecek sanki :D

Ayy canım ya bizim bu kızlarneden düzgün kilo almıyor ki 😢

Sağlık üşütme haricinde yok canım da acayip ellerini yiyor benim sıpa hatta memeyi bırakıp elini emiyor dertleri ne çocukların anlamıyorum. Gündüz uykusu yok ebe o yüzden de kilo almıyor olabilir diyor

Sağol canım 🤗 bizde Salı gideceğiz Azra hanım nasıl 😊 hala meme reddi varım kilo alımı ne durumda
Sen de sadece anne sütü mü veriyorsun canım? Eğer öyleyse mama önerdi mi doktorun? Yada mama ile mi besleniyor

Sağol canım bugün sağlık ocağına götürdüm oradaki doktor üşütmüş dedi 😂 günde üç kez Canpolat ver Pazartesi tekrar bakalım dedi. Kendi doktoru ile görüşmeden vermeyeceğim ilacı. Tartım yaptılar 400 gr almış bakalım 4. Ay kilosunu ne olacak az kaldı zaten kontrole. Sen hangi güne randevu aldın canım

Sağol canım ya benim bebeğim çok küçük ona üzülüyorum hala 5500 gr 4 aylık olacağız 😢

Çok sağol canım sağlıklı olsunlarda dediğin gibi gerisi boş ama üzülüyorum yani grubun en minnacığı benim kızım 😂

Canım hiç kan tahlili yapıldı mı biz de çok iyi iyi kilo alamıyoruz ortalarda hala 5610 idi en son

Kızlar anne bebek takım gecelik olan yerler biliyor musunuz Instagram' da olur Ben Instagram kullanmadığım için pek araştırmıyorum orada kızımlatakım ıstıyorum

Back
X