- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Ben koymuştumHadi ilk kim cesaret edecek acaba =)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben koymuştumHadi ilk kim cesaret edecek acaba =)
Senin kilom yok ki =) gel bi de benim yerimde ol hehe bırak koymayı foto bile çektirmiyorum ki kilolu halim hatıra kalmasın =)Ben koymuştum![]()
Benim saçlarım uzun belime kadardı ve hiç dokulmezdi. Şimdi vitamin de kullanıyorum demir hapimi da kullanıyorum. Demir eksikliği de saç dokermiş. Hamileyken birşey yoktu şimdi dökülmeye başladı. Yer fıstığı yumurta ıspanak badem iyiymiş onlardan ye bol bol. Bu arada resmini de merak ediyorum herkes koydu o açıdanSaç kıl tüy... Midemi bulandıran şeylerdir. Gına geldi artık... Dökülür demişlerdi, dökülmüyordu.ohh be diyordum. Olana bak! Şampuanım iyi, vitamin de kullanıyorum. Sinirlerim bozuluyor artık. Çünkü zaten ince telli ve azdır saçlarım, böyle giderse.... Hayatımda ilk defa gebeliğimde saçlarım gür oldu. Erkek traşı gibi kısacık istiyorum, eşim izin vermiyor. Kızımın da eli hep saçımda, nasıl yolluyorrrr
Çok teşekkür ederimYa çok teşekkür ederimsizin de naif bi güzelliğiniz var catherine deneuve gençliğine benzettim hatta foto da buldum
Eki Görüntüle 2266946
Yumuşak tutumu kolay bir peluş ver eline alışır canım senin güzellik de , keşke hep böyle kendiliginden uyusalar , uykuya gecerken ee ii diye kendi kendine ninni söylüyor sanki , çok eğlenceli oluyorYa maşallah valla kuzuna tam hayalim nasıl alistirdin kuzum ❤![]()
Teşekkürler canım . Dökülüyor bir yanı kel oldu nerdeyse birde başınin ortasiYaa maşallah pek tatlı. Ne güzel saçları var, benim oğlumun da böyle ancak çooook dökülüyor. Sizin de dökülüyor mu?
Haha bazı hareketleri acayip eğlenceli bucurlerinPapatyamaviss D defne1453 sizin bebisler uyku arkadaslarini yemiyor mu ya :))
Benim kiza verdim annem örmüştü tavsan elinden zor aldim.
Dun yumrugunu agzina komple sokamadim diye agladi![]()
![]()
cok fena disleri cokk
Teşekkürler canımcimMaşallah senin tatlı meleğine ❤
Ay çok tatlı maşallahSaclara masallah benimki daha yeni cikiyocalliou diyip duruyolardi ogluma
bizimde arkadaşımız var 1 aydir yaklasik hala isim bulamadim ona bak koydum foto
![]()
Deme öyle ben yemeye devam ediyorum 1 aya 80 olurum =)
Yaa teşekkür ederiimmbenim de nişanlıykenki halim bu 3 sene önce
bakışlAr ne kdar hayat dolu bir de şimdi gör
ezelin cengiziyle evliyim diyormuşım
şaka şaka benziyor biraz evet ama benim kocam daha yakışıklı
![]()
Sen de sadece anne sütü mü veriyorsun canım? Eğer öyleyse mama önerdi mi doktorun? Yada mama ile mi besleniyorAyy canım ya bizim bu kızlarneden düzgün kilo almıyor ki
Sağlık üşütme haricinde yok canım da acayip ellerini yiyor benim sıpa hatta memeyi bırakıp elini emiyor dertleri ne çocukların anlamıyorum. Gündüz uykusu yok ebe o yüzden de kilo almıyor olabilir diyor
Sağol canımbizde Salı gideceğiz Azra hanım nasıl
hala meme reddi varım kilo alımı ne durumda
Sağol canım bugün sağlık ocağına götürdüm oradaki doktor üşütmüş dedigünde üç kez Canpolat ver Pazartesi tekrar bakalım dedi. Kendi doktoru ile görüşmeden vermeyeceğim ilacı. Tartım yaptılar 400 gr almış bakalım 4. Ay kilosunu ne olacak az kaldı zaten kontrole. Sen hangi güne randevu aldın canım
Sağol canım ya benim bebeğim çok küçük ona üzülüyorum hala 5500 gr 4 aylık olacağız
Çok sağol canım sağlıklı olsunlarda dediğin gibi gerisi boş ama üzülüyorum yani grubun en minnacığı benim kızım![]()
Ben de 31de evlendim kariyer diye diye. Sonra yine kariyer diye diye bebeği erteledim. Şimdi noldu 2 senedir işsizim![]()
Üzülme kuzum sizden minnakları varBenim kızım bugün tam 4 aylık 5400 gr
![]()
Tekrar teşekkür edermyok yok eminim hala cok guzelsindir ♡♡ kocasinida cok seviyor bak bak 2nci fazla beklemeyecek sanki
![]()
Tekrar teşekkür edermhahahah kocam da buna güveniyor heralde
sen nasıl ikna oldun iki numaraya
![]()
Maşallah güzel annelere profiller ışıl ışıl parlıyor çıtır anneler daha çok![]()