2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
hahahaahah benm kv. de gecen dıyor elbıse altları ıcın boxer alsana ya o dha bebe pacalı don gb o ne öyle azdaha buyuse tabıkı gydırcem ama daha renkli kılot tarzı sortlar var ya ondan aldm bn de😂 bızde kuzenlerınden gelme bıdunya elbsıe var cogu da gıyılmemıs tam bu yaz ıcın ben de hep şortlu tulum ve şort aldm buyuzdennn
Bende elbise de çok var, dediğin gibi altına külot tarzı bişey giydirmek gerek, bende hep şort tulum aldım lcw da görmüşsündür hep 2li satılıyor Ya penye şortlar ohh rahat rahat tek parça giydir çıkar hem çok da ucuz onlar 2 lileri 25-30 lira bi sürü aldım 😍😍elbise etek tam böyle yürüyünce guzel oluyor allahım seneye bu zamanlar yerlerinde durmayacaklar koştur dur peşinden😍😍

Ayakta sallıyorum bende 45 dk lık 2 kez sabah şekerlemesi yapıyor ayağımdan birakamiyorum o uykularinda öğle uykusunda iyice dalarsa bırakıyorum yatağına uykumuz bizimde sıkıntılı ram uykusundan derin uykuya zor geçiyor ilk yatirdigimda ağlıyor genelde beyaz gürültü açıp ninni söylüyorum koynuma sokuluyor filan öyle öyle uyuyor ama aglayinca sallarsam daha çok sinirleniyor kucağıma alıp sakinleştirip tekrar yatiriyorum desteksiz uyku eğitimine hergun yarın geçeyim diyorum cesaret edip baslayamadim
Anlamiyorlar bikere kendisi parmagininyalarken uyudu bikerede ayagimda salladim deli gibi bagirdi sinir oldum yatakta birakip gittim geldigimde uyumus onun keyfine kaldikMi gec saat oluyor bende erkenden uyusun bizde yemek yiyelim isimi goreyimistiyorum

Geçen sene bugün hamile olduğumu öğrenmiştim ve anneler günü hediyem Ömer Utku oldu bu yıl bende merak ediyorum hediyemi
10 Mayıs eşimle tanışma yıl dönümümuz. 17 nisanda regil olmuştum ama 10 mayısta beni bişeyler dürttu test yaptım (oğlum tedaviyle olduğu için ev de LH TSH her türlü test mevcuttu) çift çizgiyi görünce eşime hediye paketi yaptım. Tanışma yıl dönümü için hediye aldım dedim. Videoya da çektim. Kucağında da 19 aylik bir bebe olunca çift çizgiyi gördüğü anı görmenizi isterim :KK48: :KK48:

10 Mayıs eşimle tanışma yıl dönümümuz. 17 nisanda regil olmuştum ama 10 mayısta beni bişeyler dürttu test yaptım (oğlum tedaviyle olduğu için ev de LH TSH her türlü test mevcuttu) çift çizgiyi görünce eşime hediye paketi yaptım. Tanışma yıl dönümü için hediye aldım dedim. Videoya da çektim. Kucağında da 19 aylik bir bebe olunca çift çizgiyi gördüğü anı görmenizi isterim :KK48: :KK48:
Ya ben niye korkuyorum bu ikinci bebe olayından bu kadar 😭😭 çok şükür bin şükür böyle demeye de korkuyorum bulmuşum da bunuyorum gibi oluyor

Anlamiyorlar bikere kendisi parmagininyalarken uyudu bikerede ayagimda salladim deli gibi bagirdi sinir oldum yatakta birakip gittim geldigimde uyumus onun keyfine kaldikMi gec saat oluyor bende erkenden uyusun bizde yemek yiyelim isimi goreyimistiyorum
Olmuyor ki öyle ramazan gireli kaç gün oldu daha birlikte iftar yapamadık eşimle 7.45 te basıyor bağırmayi gece uykusu için gidiyoruz öğleyin 1.30 dan 3.30 a kadar 4 den de 6 ya kadar uyur 6 dan 8 e sabredemiyor iftarda hep birlikte otururuz diye acele edip mama sandalyesi aldık daha kullanamadik

Ya ben niye korkuyorum bu ikinci bebe olayından bu kadar 😭😭 çok şükür bin şükür böyle demeye de korkuyorum bulmuşum da bunuyorum gibi oluyor
Canim bizim 1. Bebe 5 yil sonra oldu. 2. Bebeyi abi 3 yaşına gelince düşünüyorduk benim tiroid sorunum hortladi birde yumurta rezervimde sorun var dr 2. Yi istiyorsan vaktin yok dedi. Biz eşimle 2. Bebeyi istedigimize karar verdik ama tedavi olmadan olursa olsun olmazsa oglumuz bize yeter dedik. Kızım bu kararimizdan 7 ay sonra sürpriz yaptı ve kendiliğinden geldi bize.

Bizimki tedavisiz gelen 2. Bebeye sevinç ile 19 aylik abiye haksızlık yapma vicdan azabinda gel git oldu.

33 yaşındayım eşimde 37. Öyle genç değiliz. Evliliginde 8. Yılı. Bu sürede öğrendiğim bir şey 'hayat, sen plan yaparken başına gelenlerdir' 😉

Kizlar bebisleri nasil uyutuyorsunuz sallayarakmi besiktemi ayaktami salingactami memedemi ? Birde uyutmaya kalktinizda agliyormi uyumamak icin direniyormu ?
Sallayarak uyutuyorum. ondan onbirbucuga uyudu az oynattim oynamak istemedi. Birde tekrar uyudu. Benimki artık doyunca emmek istemiyor. Uykuluysa meme ver kızıyor. Senin koca biraz firlama birşeye benziyor 😊

Canim bizim 1. Bebe 5 yil sonra oldu. 2. Bebeyi abi 3 yaşına gelince düşünüyorduk benim tiroid sorunum hortladi birde yumurta rezervimde sorun var dr 2. Yi istiyorsan vaktin yok dedi. Biz eşimle 2. Bebeyi istedigimize karar verdik ama tedavi olmadan olursa olsun olmazsa oglumuz bize yeter dedik. Kızım bu kararimizdan 7 ay sonra sürpriz yaptı ve kendiliğinden geldi bize.

Bizimki tedavisiz gelen 2. Bebeye sevinç ile 19 aylik abiye haksızlık yapma vicdan azabinda gel git oldu.

33 yaşındayım eşimde 37. Öyle genç değiliz. Evliliginde 8. Yılı. Bu sürede öğrendiğim bir şey 'hayat, sen plan yaparken başına gelenlerdir' 😉
İyiki de olmuş o zaman ❤️ Bi de senin annen kv yardımcı oluyorlardı diye biliyorum, benim kimse de yok yanımda dediğin gibi oğlunda bebek daha, bana kalsa bende tek çocuk yeter mantığındayım zaten sezeryen çok zorluydu hele ki gebelik kolestazından neredeyse bebeği kaybediyorduk tüm bunları yeniden yaşamak istemiyorum allah kızımıza sağlık versin modundayım, sonra da düşünüyorum ben 7 kardeşim ablalarımı hergun ararım konuşuruz bebeğimin kakasından kusmuğundan herşeyin fotoğrafını çekip atmışımdır onlara bi sorun var mı baksanıza diye, hep iyiki ablamlar var demişimdir işte bir yandan da kızım tek kalmasın kardeşi olsun diyorum ama korkuyorum da 😭

Sallayarak uyutuyorum. ondan onbirbucuga uyudu az oynattim oynamak istemedi. Birde tekrar uyudu. Benimki artık doyunca emmek istemiyor. Uykuluysa meme ver kızıyor. Senin koca biraz firlama birşeye benziyor 😊
T tanem-tane20 katışılıyorum kocanın fırlama olduğu konusuna 😂😂

Z zet193 canm doktordan geldik memeye gömülme hareketi normal dedi. Bizimkinin kilo alımı normaldi gerçi süt mü yetmiyor ondan mı yapıyor dedim kilo normal çıkınca yok oynuyordur o dedi
Aaa sağol canım. Ben de doktora gittim bak sormayı unutmuştum 😄 Artık vazgeçti bizimki o hareketten birkaç gündür yapmıyor. Maşallah senin kuzuya da 👶🏻💋

Okuyalım ❤

Eklentiler

• Screenshot_2019-05-10-13-54-10-777.webp
    Screenshot_2019-05-10-13-54-10-777.webp
    81,1 KB · Görüntüleme: 61
Kizlar bebisleri nasil uyutuyorsunuz sallayarakmi besiktemi ayaktami salingactami memedemi ? Birde uyutmaya kalktinizda agliyormi uyumamak icin direniyormu ?
Ayaga koyuyorum ama sirtina vurarak salliyorum. Yataga koyup oyle denedim hic durmadi oyle yine ayagima koyunca zorda olsa teslim oluyor. Uykuya geçeceği zaman kuduruk gibi agliyor, gerilere dogru kafasını attırıyor . Sirf uyumamak icin. O sekil uyumadigi durumda emzirme pozisyonuna alip emzik veriyorum. Pis pisliyorum.

Bu arada k. Bakma da kocan cok gicik tipli
Kendini begenmis, havali bisey gibi :)

Aşı günleriniz nasıl geçti? 4.ncü ay aşıları ateş yapmaz deniliyor da...
Yine 3 gün duş aldırmama durumu olacak mı?
Yanıtlarsanız sevinirim, teşekkür ederim...

İyiki de olmuş o zaman ❤ Bi de senin annen kv yardımcı oluyorlardı diye biliyorum, benim kimse de yok yanımda dediğin gibi oğlunda bebek daha, bana kalsa bende tek çocuk yeter mantığındayım zaten sezeryen çok zorluydu hele ki gebelik kolestazından neredeyse bebeği kaybediyorduk tüm bunları yeniden yaşamak istemiyorum allah kızımıza sağlık versin modundayım, sonra da düşünüyorum ben 7 kardeşim ablalarımı hergun ararım konuşuruz bebeğimin kakasından kusmuğundan herşeyin fotoğrafını çekip atmışımdır onlara bi sorun var mı baksanıza diye, hep iyiki ablamlar var demişimdir işte bir yandan da kızım tek kalmasın kardeşi olsun diyorum ama korkuyorum da 😭
Biz de nişan günü karar vermistik 2 çocuğa 😄 o gün tüm samimi arkadaşlarımız yanimizdaydi herkes kendince eğleniyordu. Bişey istemek için etrafimiza bakinfigimiz an kardeslerimiz hemen koşup geliyorlardi. O zaman dedik arkadaş dost bir yere kadar kardeş şart diye. Tabi bu bizim kararimiz. Kardesten öte arkadaşı olanlar var.

Hem senin minik çok şanslı bir sürü kuzeni olacak. Benim 22 kuzenim var onların eşleri çocukları falan derken dışarıdan kimseye ihtiyaç duymuyorum. Kuzen de kardeş kadar güzel oluyor

Bebeğim sol tarafından dönüşlerini yapıyor. Sizinkiler de öyle mi? Neden sol yani, takıldım!

Ayakta sallıyorum bende 45 dk lık 2 kez sabah şekerlemesi yapıyor ayağımdan birakamiyorum o uykularinda öğle uykusunda iyice dalarsa bırakıyorum yatağına uykumuz bizimde sıkıntılı ram uykusundan derin uykuya zor geçiyor ilk yatirdigimda ağlıyor genelde beyaz gürültü açıp ninni söylüyorum koynuma sokuluyor filan öyle öyle uyuyor ama aglayinca sallarsam daha çok sinirleniyor kucağıma alıp sakinleştirip tekrar yatiriyorum desteksiz uyku eğitimine hergun yarın geçeyim diyorum cesaret edip baslayamadim
Aynı beni ve oğlumu anlatmissin

Back
X