2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Son 3haftaya yakindir memede uyumaya basladik onceden sallardik. Bazen asiri asiri asiiri agliyor evet
canm sallama ddaha kolay memede uuuma gderek bagmllk yapıyor aman deym bn daha egıtıme hazıranda baslayablcem keske sallayarak uyusa dıyorum hep

Ateş yaptı mı? Ya da ne olur ne olmaz diye bir ilaç kullandın mı?
Yok hiç bişey kullanmadım ateş de olmadı ama o gun çok sıcaktı evim bi de ateşlenir diye korktum bi uzun kollu zıbın altına da incecik bi pijama giydirdim oyle uyudu, benim kız aşı günlerinde hep uyuyor aşı uyku yapıyor herhalde, iki bacaktan vurdular ya sürekli ovalamama rağmen sol bacağındaki aşı bi kaç gün sonra dağıldı dokununca sert bi şekilde elime geliyordu

Aşı günleriniz nasıl geçti? 4.ncü ay aşıları ateş yapmaz deniliyor da...
Yine 3 gün duş aldırmama durumu olacak mı?
Yanıtlarsanız sevinirim, teşekkür ederim...

Sağlık ocağında ateş yapabilir dediler. Biraz oldu da ertesi sabah. 37.9 oldu. Erkek bebek diye cok bekletmeden calpol verdim ben. Bi de o gün aşırı uyku yaptı. Ertesi güne bir seyi kalmadı

Kizlar bebisleri nasil uyutuyorsunuz sallayarakmi besiktemi ayaktami salingactami memedemi ? Birde uyutmaya kalktinizda agliyormi uyumamak icin direniyormu ?
Bazen ayakta bazen de besikti sallıyorum ben. Uykusu varsa hemen dalıyor yoksa ne yapsam da uyumuyor canım.

Biz de nişan günü karar vermistik 2 çocuğa 😄 o gün tüm samimi arkadaşlarımız yanimizdaydi herkes kendince eğleniyordu. Bişey istemek için etrafimiza bakinfigimiz an kardeslerimiz hemen koşup geliyorlardi. O zaman dedik arkadaş dost bir yere kadar kardeş şart diye. Tabi bu bizim kararimiz. Kardesten öte arkadaşı olanlar var.

Hem senin minik çok şanslı bir sürü kuzeni olacak. Benim 22 kuzenim var onların eşleri çocukları falan derken dışarıdan kimseye ihtiyaç duymuyorum. Kuzen de kardeş kadar güzel oluyor
Benimde eşiminde abisi var hiç bişeye faydaları yok bende hep ablası olanları görünce kıskanırım çok isterdim kız kardeşim olsun o yüzden kızıma kardeş yaptım millet erkek diye ölür erkek deyince doktor kızım eşim ben doktora aynı anda erkek mi diye sorduk oğlumu da çok seviyorum

10 Mayıs eşimle tanışma yıl dönümümuz. 17 nisanda regil olmuştum ama 10 mayısta beni bişeyler dürttu test yaptım (oğlum tedaviyle olduğu için ev de LH TSH her türlü test mevcuttu) çift çizgiyi görünce eşime hediye paketi yaptım. Tanışma yıl dönümü için hediye aldım dedim. Videoya da çektim. Kucağında da 19 aylik bir bebe olunca çift çizgiyi gördüğü anı görmenizi isterim :KK48: :KK48:

Allah mutluluğunu daim etsin eminim çok şaşırmıştır

Canim bizim 1. Bebe 5 yil sonra oldu. 2. Bebeyi abi 3 yaşına gelince düşünüyorduk benim tiroid sorunum hortladi birde yumurta rezervimde sorun var dr 2. Yi istiyorsan vaktin yok dedi. Biz eşimle 2. Bebeyi istedigimize karar verdik ama tedavi olmadan olursa olsun olmazsa oglumuz bize yeter dedik. Kızım bu kararimizdan 7 ay sonra sürpriz yaptı ve kendiliğinden geldi bize.

Bizimki tedavisiz gelen 2. Bebeye sevinç ile 19 aylik abiye haksızlık yapma vicdan azabinda gel git oldu.

33 yaşındayım eşimde 37. Öyle genç değiliz. Evliliginde 8. Yılı. Bu sürede öğrendiğim bir şey 'hayat, sen plan yaparken başına gelenlerdir' 😉

Ne güzel ikinci aratmadan gelmiş çok severim bu sözü "hayat, sen plan yaparken başına gelenlerdir"

Benimde eşiminde abisi var hiç bişeye faydaları yok bende hep ablası olanları görünce kıskanırım çok isterdim kız kardeşim olsun o yüzden kızıma kardeş yaptım millet erkek diye ölür erkek deyince doktor kızım eşim ben doktora aynı anda erkek mi diye sorduk oğlumu da çok seviyorum
Benim eşimin bir öz bir üvey iki ablası var ama kardeşlik ilişkisi hiç yok eşim uzun yıllar kardeşe ne gerek var benim varda ne işe yarıyor dedi durdu bende oğlum erkek istediği için erkek bebek deyince Dr çok mutlu olmustum

Biz de nişan günü karar vermistik 2 çocuğa 😄 o gün tüm samimi arkadaşlarımız yanimizdaydi herkes kendince eğleniyordu. Bişey istemek için etrafimiza bakinfigimiz an kardeslerimiz hemen koşup geliyorlardi. O zaman dedik arkadaş dost bir yere kadar kardeş şart diye. Tabi bu bizim kararimiz. Kardesten öte arkadaşı olanlar var.

Hem senin minik çok şanslı bir sürü kuzeni olacak. Benim 22 kuzenim var onların eşleri çocukları falan derken dışarıdan kimseye ihtiyaç duymuyorum. Kuzen de kardeş kadar güzel oluyor
Ya nasıl diyim bizde kardeş bağları da çok güçlü değil yani iki ablam var onlarla çok iyiyiz ama abimlerle değil yengemlerle konuşuruz daha çok, durup da abim beni aramaz mesela yengem arar, kuzeni çok şimdiden 10 tane kuzeni var ama yaş farkları da çok 25 yaşında kuzeni var kızımın yeğenimin çocuğu benim kızımdan büyük karışık yani biraz bi de araya mesafe girince ayda bir bile görüşmeyiz ben gene yüzsüzlük yapıp gidiyorum her ay ben gitmesem gelmezler bile

Benim eşimin bir öz bir üvey iki ablası var ama kardeşlik ilişkisi hiç yok eşim uzun yıllar kardeşe ne gerek var benim varda ne işe yarıyor dedi durdu bende oğlum erkek istediği için erkek bebek deyince Dr çok mutlu olmustum
Rabbim sağlık sıhhat vicdan versin evlatlarımıza canım zira aile kavramı kaybolup gitti en azından benim için öyle

Ben erkek kardeşimi çok severim en küçüğümüz diye mi bilmiyorum ama çok düşkünümdür ona bi de benim ona onun bana nazımız geçer güneşin fotoğrafını atsam hemen özledik diye gelir 1,5 saatlik yola, ama abimler asla gelmez guneş 4 aylık bir kere doğduğunda geldi abimler, abimler daha resmidir belki yaşları buyuk diyedir 40 nı aşkın 2 abim de, abilerimizde değil yengelerimizle daha çok muhattap oluruz biz saolsun yengelerimiz çok iyidirler o konuda gelin gibi değil abla gibidirler, ama babam bi kere şey demişti 7 çocuğum var keşke hepsi kız olsaydı demişti muhabbet arasında, büyük ablam 46 yaşında annemden çok annelik etmiştir bana desem abartmış olmam, küçük ablam da 6 yaş büyük benden hep onun kıyafetleriyle büyüdüm haklarını ödeyemem hep derim

Ben erkek kardeşimi çok severim en küçüğümüz diye mi bilmiyorum ama çok düşkünümdür ona bi de benim ona onun bana nazımız geçer güneşin fotoğrafını atsam hemen özledik diye gelir 1,5 saatlik yola, ama abimler asla gelmez guneş 4 aylık bir kere doğduğunda geldi abimler, abimler daha resmidir belki yaşları buyuk diyedir 40 nı aşkın 2 abim de, abilerimizde değil yengelerimizle daha çok muhattap oluruz biz saolsun yengelerimiz çok iyidirler o konuda gelin gibi değil abla gibidirler, ama babam bi kere şey demişti 7 çocuğum var keşke hepsi kız olsaydı demişti muhabbet arasında, büyük ablam 46 yaşında annemden çok annelik etmiştir bana desem abartmış olmam, küçük ablam da 6 yaş büyük benden hep onun kıyafetleriyle büyüdüm haklarını ödeyemem hep derim
Annem de kaynanamda 55 yaşında aslında yaş olarak uzak değiliz ama kafa olarak çok uzağız

Ayaga koyuyorum ama sirtina vurarak salliyorum. Yataga koyup oyle denedim hic durmadi oyle yine ayagima koyunca zorda olsa teslim oluyor. Uykuya geçeceği zaman kuduruk gibi agliyor, gerilere dogru kafasını attırıyor . Sirf uyumamak icin. O sekil uyumadigi durumda emzirme pozisyonuna alip emzik veriyorum. Pis pisliyorum.

Bu arada k. Bakma da kocan cok gicik tipli
Kendini begenmis, havali bisey gibi :)
😂😂 herkes kocama hasta kiz sen diyon gicik 😂😂 cok guldum kuduruk ☣😂😂 bizimkide oyle uyumak istemiyor konusturacan guldurecen sesi gidene kadar guluyo agizlar hep kulakta konusuyo hohoho aksama kadar 😂😂 ayaga yatiriyom deliriyo tepiniyo basini geri atiyo ayaklariyla kalkmaya calisiyo

Aşı günleriniz nasıl geçti? 4.ncü ay aşıları ateş yapmaz deniliyor da...
Yine 3 gün duş aldırmama durumu olacak mı?
Yanıtlarsanız sevinirim, teşekkür ederim...

Sorun olmadı canim ateş çıkmadı
O gün banyo yapamayacak dendi canım

Back
X