2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bu yöntem iyi hoş güzel de zaten Belli bir zaman sonra çocuklar kendileri yemek istemiyorlar mı Ben çok nadir annesine yedirten çocuk görüyorum. blw de 1.5yasına dek fln doke saca yer belkı 2 anneler de genelde bu surede yedırıyor. ve daha hızlı :)bıde corbalar ozelkle anne tarafndan yedırılıyor onun dısında katı gıdaları anne verse de bızman sonea kendı ıstyor tutup yemek ztn. şimdı bile salatalık bermeye calsyrm alya kendısı alıp yalamak ıstyrr. katı seylerı ben de önune koyacagım ztn kendısı yesındye. ama corbada vs dusunuyorum epey
Ben yapamam aman aman hiç girişmek istemiyorum o yollara meraklanıyorum ama ben sabırlı değilim sabırlı olsam bile güneş ortalığı batıracak bi yemekte hadi toparlıyım sileyim süpüreyim desem güneş çıldırır o surede ben altını değiştiriyorum ellerimi yıkamaya banyoya gidip gelene kadar çıldırıyor, yani bize göre değil yoksa bebek önceki günden döktüklerini ertesi gün yerlerden yer 😂😂😂 valla var söyliyim annem kardeşimi Liseden çıkana kadar besledi hemde nasıl biliyor musun süte ekmek doğrayıp yedirirdi çünkü yemiyordu kardeşim 😂😂 şuan 27 yaşında ama hala çok iştahsızdır, ablam hala 25 yaşındaki oğluna tavuk ve balıkları kemiklerinden ayırır önüne didilmiş koyar 😂😂

evet ben bayıldım her gören begendı kuması da kasındırmaz ve sılınebılır yumusak deri. ama bsebse bsebse tekerlekli istiyor o da guvenlık kılıdı varsa mantklı.bakın kademeli bıde 3 kademelı.bu en alt kademe. mesela dun balkonda oturdum balkon mobılyamn sehpası var alçakm onda kahvaltı ederken ıyı olcak bızım ıcın bu kademeler. kırmızı tepsisi yemek ıcın oyun oynarken kaldırılıyor sırt kademesı de 3kademe

Bende begendim rahat gorunuyor bayagi silmesi vs kolay olur.tekerleklide evin icinde tasimak icin pratik ama dedigin gibi freni falan olduktan sonra. Mutlaka vardir tekerlekli modellerde

Söylemezmiyim.söyledim hava sıcaktı diyo hayır soğuktu ben sana çıkarma diye defalarca söyledim dinlemedin diyorum 2 dk çıkardım ondan bisey olmaz diyo yüzsüz.o da değil cocuk terli diye yelek giydiriyorum erkek bebek sıcak sevmez diyip yeleği çıkarıyor.vs vs bidaha mi asla uzaktan sevsin
Kendi hükmünü gecirmek istemistir. Sen ne anlarsın, ben bilirim hesabına.

Bende yapmak isterim ama o kadar sabırlı değilim zaten temizleyemediğim yetişemediğim evim çamaşırlarım var, ama mesela blw yönteminde dökülenler için atıyorum 2 pankek yiyebilecekse 3 mu koymalı dökülenleri göz önüne almak için
Yedikçe koyarsın canım doyunca yemez zaten yani şu kadar ölçü yok zamanla ne kadar yiyebildiğini görüp ona göre pişirirsin 3 yaşına kadar batırıyor evet ama özgüveni artıyor ince kaba motor gelişimi sağlanıyor

Arkadaşımın ikiz çocuğu var blw yöntemiyle foto paylaşmış tabi başarılı olmamış sonraki paylaşımı yemişim blw sini anam usulü dururken diye almış almış bebekleri karşısına kendi yediriyordu en son 😁😂
Çoğu yemekten sonra banyo boyutuna kadar geliyor ayağa kalkıp duvara yapıştırdığı da oluyor halıyı kızım 3 yaşına gelince attık çünkü lekeler artık çıkmaz olmuştu oğlum 3 yaşına gelince de yeni halı alırız nolcak çocuğun gelişimi önemli

Haklısın. Bence size yazılan daha mantıklı. Hem nimenrix hem bexsero tam koruyuculuk sağlar bu bilgiye göre. Daha önce yokmuş b grubu için aşı yeni üretilmiş. Şimdiye kadar nimenrix de korumuş aslında ama bilmiyorum benim krdeşim menenjit geçirdi o halini gördükten sonra 2 tipini de yaptırırım heralde korkuyorum menenjitten
Evet en iyisi hepsini yaptırmak geçmiş olsun kardeşine de Allah'a emanet kuzucularimiz

Ben ikea tarzı olan sandalyeden kullndm.english homedan almstim.Kardesim de ondan kullndı.Hic bir sorun yasamadk açıkcası.
Benimki asiri hareketli daha şimdiden hatta doğusundan beri. O yüzden devrilir diye söylüyorlar kararsizim çok bi tuvalette gitsek kapı calsa vs saniyelik birşey

Günaydın hanımlar kayinvalidem geleli giremiyorum neymiş telefon elimden düşmüyormuş. gitti rahatladim😁gider ayak yapacağını yaptı çocuğu balkona çıkardı bugün soğuk çıkarma dedikce arkamı dönüyorum hoop balkonda.sonuc oğlumun burnu akıyo hırıltısı arttı 1 2 kez öksürdü icim gitti yaaa öksürünce gitmemis olsa sanırım boğazına yapışırdım
Ustune bisey ortmeden mi cikariyor ? Agactan armut gibi topluyoruz sanki bu cocuklari. Benimkilerede opmeyin diyorum mikropada ihtiyac var diyor.

Mama sandalyesi beslenme duzeni ve blw icin cok onemli bence. Bende arastiriyorum benim evimde kucuk. Oglumda yerden tasarruf ederim diye antilop almistim ikea nin zaten yasadigim kotu tecrubeyi anlatmistim. Simdi chicco ilgimi cekiyor bayagi rahat gorunuyor. Ama orada pahaliymis. Kartanesinin aldigi uygun fiyatliydi oda rahat gorunuyor aslinda?
Ona da olumsuz yorumlar çok bir de tekerlekj yok onda. Chicco gereksiz pahalı bu dediğim sandalye de hiç olumsuz yorum görmedim daha kuzum

Ona da olumsuz yorumlar çok bir de tekerlekj yok onda. Chicco gereksiz pahalı bu dediğim sandalye de hiç olumsuz yorum görmedim daha kuzum

Bende bir senin dedigine bakayim cici. Chicco burada pahali degil ama cok agir ve yerde kapliyor bende iste arastirma icindeyim az kaldi ek gıdaya gecmeye

Chicco ohlala puset kullanan var midir ? Benimki berbat ağır hafif bir araba ariyorim. Bu ohlala 3,8 kilo. Ama pek iyi yorum gormedim

Ya kızım gündüzleri tam uykuya dalacakken sıçrayıp uyanıyor sürekli. Sonra tekrar dalmaya çalışırken yine sıçrıyor sonuç uyuyamıyor. Sizin bebişlerde de oluyor mu 🙄

A101 270 tl fisher price tekerlekli bugun carsilari dolascam. Bulamazsam daha iyisin8 bunu alcam. Tutumlu anneden bakiyordum ama yirtik yirtik seyleri 200e satiyorlar

Benimki asiri hareketli daha şimdiden hatta doğusundan beri. O yüzden devrilir diye söylüyorlar kararsizim çok bi tuvalette gitsek kapı calsa vs saniyelik birşey
Benim oğlumda çok hareketliydi devrilmesinden korktuğum için arastirip peg perego pappa diner almıştım kızımda onu kullanacak çok saglam minderi dolgulu konforlu kapanınca da cok yer kaplamiyor tavsiye ederim netten fotoğrafını atayım gri minderli bizim ki

Eklentiler

• Screenshot_20190511-140343.webp
    Screenshot_20190511-140343.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 34
Bende begendim rahat gorunuyor bayagi silmesi vs kolay olur.tekerleklide evin icinde tasimak icin pratik ama dedigin gibi freni falan olduktan sonra. Mutlaka vardir tekerlekli modellerde
Devrilmez kuzum tabiki tekerlekli olan Avrupa standartlarında sadece onu teker arkası sabit

Ya kızım gündüzleri tam uykuya dalacakken sıçrayıp uyanıyor sürekli. Sonra tekrar dalmaya çalışırken yine sıçrıyor sonuç uyuyamıyor. Sizin bebişlerde de oluyor mu 🙄
Benim ki 2gundur uyumuyor bildiğin huy değişirtirdi. Benimki asla kendi kendine dalamaz bilemiyorum onu kuzum ❤😊

Back
X