2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kuzum ben de ayağımda çok hafif sallayarak uyutuyorum benimki de kendi kendine imkansız 😅 Ama sonra yerine yatırınca sıçramaya başlıyor. Kesildi şimdi sıçraması derin uykuya geçti sanırım 😅 Derin uyku dediğime bakma yarım saat sonra uyanır kesin 😑😑
Benimki de o modda dün uykuya geçmiyor 20 30dkya uyaniyor maalesef

Vallahi illallah ettim bu kizin uykusundan
Durumumuzu geceden beri anlatsamd daha dogrudu aksamdan beri beyniniz yanar :)))
Bu atak midir ne halttir ne zaman bitecek ya :KK43:
Gerci atak olmasa cok normal sanki de
Ona yormak istiyorum. Huyu boyle olmamali 🤲🤲🤲
Bende aynısını diyerek kandırıyorum kendini 😂

Ben de 4e karar verdim canım :) Totomuz rahat etsin azıcık 😄😄
Benim kızda 7 kilo, şimdi daha kilo bacaklarda toplandığı için bacaklar tombik duruyor o yüzden de bacaklarına lastik izleri yapıyor, bende 3ü bitirdim 4 no vardı evde ama büyük olur düşüncesiyle acaba arada bi küçük paket aktif bebe mi kullansak dedim ama bi denedim 4 no çok iyi oldu

al benden okadar canm 2gundur alya da benı sinir.edıyor memesız uyumuyor sallıyorum beni benden aldı meme de meme o ınatlasıyo ben ınatlasıyrm senın tahmnı dogum.neydı bızım 7ocaktı. atagın fırtınalısı yıne degıskenlık gosterıyor ya bazı bebelerde. ama bellı yani deli ediyorbeni. okadse ıyıydıkı uzun zamandır hemen uyurdu yıne atağı tavan yaptı. dun uyudu aslında 2kısa bır uzun uyku yaptı ama uyutana dek benı delı ettı. bugun relakstm.oylemı dedım oyun oynadm guldurdum.kendımı yormadım yorsam da yormasam da gece oluyor eşim uyuttu 3e gelırken 30dk da uyandı yıne.şimdi tekrar uyuttum bakalm neolcak
Benim 14u kuzum tahmini de doğum tarihi de 🙂 valla sorma tam sevinmeye başlar gibi oldum geceden aksama geçer diye uykusu yok yine yok yani. İns düzelir bu durum. Asla uykuya da dönmuyor ne yapsam ne kadar uğraşsamda. Gün böyle bitiyor

Benim kızda 7 kilo, şimdi daha kilo bacaklarda toplandığı için bacaklar tombik duruyor o yüzden de bacaklarına lastik izleri yapıyor, bende 3ü bitirdim 4 no vardı evde ama büyük olur düşüncesiyle acaba arada bi küçük paket aktif bebe mi kullansak dedim ama bi denedim 4 no çok iyi oldu
Anladım canım çok teşekkür ederim ♥️ Siparişi verdim gitti hadi bakalım 💃💃🕺🏻🕺🏻

Git netten bak uğraştırma kızı 🙊
fff seni varyaaa uperimm
canım bız 3 ve 4numara bez aldık 20 gun once. 360tane bıtane 4numara denerim bısonrakınde yazarım sana nasıl oldugunu bıızim de 3var hala 2paket daha sıkmaya basladı ama daha uzun kullanılır dedı ablam da
Ben slepy kullaniyorum ama 2 haftadir 4 takiyorum belden de kaka cok çıktığıicin azcik kucuk kaldimi hergun ust deegisyorum 😂

Ne gibi canim kafanda net degil? Bende kendi kendine yerse doyar mi diye dusunuyorum tek endisem o
Aslında genel olarak ek gıdaya başlama konusunda biraz tedirginim sanırım. Nasıl bir sıralama yaparım nerden başlarım yada çoçuk blw yöntemine alışabilecekmi gibi. Ek gıda başlı başına korkutuyor beni galiba. Şimdiye kadar ver memeyi emsin modundan çıkıyoruz artık. Kendi kendine yerse doyduğunu daha iyi bilir diyorlar ama işte o yeme kısmına gelene kadar baya zorlu bir süreç gibi geliyor bana.

Mama sandalyesi beslenme duzeni ve blw icin cok onemli bence. Bende arastiriyorum benim evimde kucuk. Oglumda yerden tasarruf ederim diye antilop almistim ikea nin zaten yasadigim kotu tecrubeyi anlatmistim. Simdi chicco ilgimi cekiyor bayagi rahat gorunuyor. Ama orada pahaliymis. Kartanesinin aldigi uygun fiyatliydi oda rahat gorunuyor aslinda?
Bende chicco mama sandalyelerini çok beğeniyorum ama 750 tl fiyatı var değermi hala kararsızım. Kardeşim holmer diye bir marka kullanıyor çok memnun o dahada pahalı.

Ben de sanırım joie mimzy lx alacağım. Benim de evim küçük. Mutfak salon bir, 2+1 ama bebeğimin güvenliği her şeyden daha önemli varsın yer kaplasın. Dediğin gibi joie’den kullanan herkes memnun, bir arkadaşım da kullanıyor o da çok memnun.
Ben de öyle yapacağım aynen kuzum ya Baya hoşuma gitti ama önce deneme lazim her bebek sevmiyor kullanmıyormuş

Nasıl bir başlangıç yapmıştın. Sadece blw yöntemine göremi getirdin yoksa kendinde verdin mi ara ara?
İkea dan buharda pişirmek için aparat aldım sonra tam sırasını hatırlamıyorum blw grubundan liste indirmiştim sırayla buharda pişirip yedirmiştim sonra pankek köfte diye gidiyordu 1 yaşında kaşık tutuyordu ama tam hakim olması 1 buçuk yaştı ondan sonra zaten herşeyi yiyordu bulamaç tarzı hiç bişey yedirmedim hepsi parmak gibi idi birde meyve emziği edindim meyveleri de onunla verdim hep kendi yedi hiç müdahale etmedim oğlum doğana kadar iştahlı bir bebek ti şuan oğlumu protesto ediyor malesef yemek yemiyor birde kreşte ki çocuklardan öğreniyor sanırım bu çirkin bunun tadı kötü deyip yemiyor ama 4 yaşına kadar harika ilerledi

fff seni varyaaa uperimm

Ben slepy kullaniyorum ama 2 haftadir 4 takiyorum belden de kaka cok çıktığıicin azcik kucuk kaldimi hergun ust deegisyorum 😂
bezlerde no farkları var kzum.bizim daha gıder 10kga dek bu da. ama tabı 10u bekleyemez bezlerı bitırmem lazm okr para verdık yaa mesela molfıx aşırı küçük gelıyor bana 😃 bwbek pastası yapmslardı molfıxten gorsen 3 numara prımanın 2sınden kucuktu nerdeyse

Ben de 4 numara sipariş vereceğim, annem büyük al bantlarını daha sıkı bağlarız dedi. 3 numarada poposunda bacaklarında çok iz çıkmaya başladı artık
Sormayin ya, gittim 200 tane sleepy aldim 4 numara o bile iz cikariyor, goona geri donecegim. Tasarsa tassin 😊

bezlerde no farkları var kzum.bizim daha gıder 10kga dek bu da. ama tabı 10u bekleyemez bezlerı bitırmem lazm okr para verdık yaa mesela molfıx aşırı küçük gelıyor bana 😃 bwbek pastası yapmslardı molfıxten gorsen 3 numara prımanın 2sınden kucuktu nerdeyse
Evet molfixin genel sikintisi o bi beden buyuk almak gerekiyo hep , ben 1 bucuk ay önce4 kullaniyordum molfixi , slepyde kalip tam denebilir hatta bi tik rahat , 7 14 arasi suan benim kullandigim ama su yeni cikm natural serisi

r
fff seni varyaaa uperimm

sleepy den memnun musun ? Şu naturel sleepy denemek istiyorum aslında, inceliği falan nasıl

Back
X