Yenilendikce aslinda korkacan. Cunku fiyat veya dedigin gibi sayı degisiyor kötü anlamda:)Slpyede yari yariya zam geldi caktirmiyolar hic60 li oaketler 28 ken palet sayisi yati yariya dusurduler yine ayni fiyat
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yenilendikce aslinda korkacan. Cunku fiyat veya dedigin gibi sayı degisiyor kötü anlamda:)Slpyede yari yariya zam geldi caktirmiyolar hic60 li oaketler 28 ken palet sayisi yati yariya dusurduler yine ayni fiyat
![]()
Molfixx 1 2 cok kaba ama su 3d olanlar yeni onlar guzel inceligi vs primaya cok yakin oda var cekemmiHiç sevmedim zAten molfix de kaba bi bez, valla katkılı kimyasallı olabilir ama hak yemeyim premium çok güzel incecik bizim kullandığımız pedler gibi çok hoşuma gidiyor![]()
Kiz youtuberlar gibi oldun heeMolfixx 1 2 cok kaba ama su 3d olanlar yeni onlar guzel inceligi vs primaya cok yakin oda var cekemmi![]()
MalaesefffYenilendikce aslinda korkacan. Cunku fiyat veya dedigin gibi sayı degisiyor kötü anlamda:)
Cesit cesit bendegel anacimmm gelllKiz youtuberlar gibi oldun hee![]()
Ben 2 aydir üyeyim malum blw düşünüyorum❤
Bende üye oldum gruba. Hatta kitabınıda okuyorum. Ama hala kafamda birşeyler net değil. Umarım burdanda bol bol paylaşımlar olurda birbirimizin tecrübesinden faydalanırız.
Aramizda 10 gun var demek ki. Bizim de 25 gosteriyor safagi. Haftaya hazirlikli olayim ben de delirecegim o zaman![]()
Blwturkiye diye internet diyeside var , tanlolar vs hersey orda toplu sekilde var canim![]()
Arada unibaby reklamıda yapılmış
Uni baby candir sensitive yalniz yenidogana gore ucuz olanii ayiktiraayimmArada unibaby reklamıda yapılmış![]()
Aynısından devam:)) sen hangi etkinlikleri yapıyordun kuzum oğluşunla :)) aynı şeyleri yapmaktan sıkıldı benim çocukUni baby candir sensitive yalniz yenidogana gore ucuz olanii ayiktiraayimm![]()
Deniycem de baksana herkes kızarıklık yapıyor diyormolfix kullandım arada kızarıklık olmadı
Gördüm canım maşallah çok tatlısın oglun da cook tatlıevet canım koymuştum geri kaldırdım koyarım yine bi ara senin için :)
Sen bu güzellikle ikincide değil üçüncüde bile çok daha hoş olursun canımAy masallah bir de 2.bebis degil mi masallah valla ya hic belli degil inan keske boyle olsam ❤❤![]()
Teşekkürler canım
Heh evet benim beğenmediğim işte o lastikleri çoktu
Bizim bayağıdır kakamız çıkmıyor sırtımızdanHaklisin pampers kullandim hende bi ara hediye gelmisti guzel ama kakamiz yinecikariyirdu malesefsonucta bi isiyo bi siciyo cope gidiyo , popoyada bi zarari yoksa ne gerek diyorim ben okadar paraya
biz her hafta bi paket aliyoruz
bzm de 20gun once 7ye yakındı cnm nerdeyse aynılar evett ama ben yarn sabah yazsam kızım uyudu unttm takmayı asagıya sulale ıftara gelıyor da odaya 6da gırdım uyusun dye 7de.. sbah hemn denıcemm. boşa 3 alma tabı sen kalablr sonra bırden olmamaya baslıyor işte bezletYaa çok sevinirim ona göre sipariş vereceğim de. 7 kilo bizim kız, sanırım Alyayla yakın gidiyor kilo/boy oranları o sebepten deneyip yazarsan çok sevinirim ♥