2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım salla sağlık ocağını bende geçen gün gitti kızımı zorla tarttırdım ebe hanım gayet sert emzir diyor sadece birdaha gitmeyi düşünmüyorum

Maşallah bebeğine canım 🧿

Sağol canım valla ben dağıttım toparlayamıyorum

Canım beni kızım yarın 4 aylık olacak 5 gün önce tartım yaptırdık 5500 olmuş seninkinin maşallahı var. 🧿

Canım yarın 14.30 da senin ki kaçta

Yok canım bir kez satın aldığın için bir daha ücret ödemiyorsun. Aynı uygulamayı 1 kez aldım telefon ve tabletim ortak olduğu için 2 telefon ve bir tabletime indi uygulama 1 kez para vermiş oldum, silsen de yine ücretsiz yükleyebiliyorsun

Ben yarım gün başladım canım
Güzel haberlerle ❤ benim 10 buçuk. Nasıl oldu iyi oldu mu minigim

makatına baktı ama bişey demedi ben diyete bsşladım bakalım

canım var yada yok ne zor bunu bulmak anlamadım önce yok dendi diye rota virüs aşısı da yaptırdık o da alerji sürecini uzatıyormuş büyük 3 yaşında gecmedi bari bu erken gecsin varsa çok zor büyüdükçe
Bir belli olsa öne göre plan hal çare yapılır haklısın başka doktora o gitsen bilemedim ki

Biz de 4.ay kontrolümüzden geldik :)) bu ay 610 gr almışız. Boyumuz da 67 cm olmuş. Kilo alımları gerçekten gittikçe düşüyor. Doktorumuz kilo alımının gelişim kriteri olmadığını söyledi. 6.aya kadar en az doğum kilosunun 2 katı olmasını bekleriz dedi. 1 yaşında da 3 katı. O sebepten 300 500 gramlara takılmayalım dedi. Demir takviyesi verdi. Çarşamba da aşılarımızı olacağız inşAllah ♥
Yanlis anlamazsaniz sizin boyunuzla esinizin boyu ortalamasi kac ? 67 cm'den yola cikarak etkiliyor mu merak ettim.

Ya Benim ki gece cok sık kalkmiyor su aralar , biz uykuya dalma evresinde sikinti yasiyoruz meme de daliyo koyuyorjm yarim saat sonra bidaha ve belki bi yarin saat sonra bidaha sonrasinda geciyo uykuya dun 8 de uyudu 10 akdr uc kez emzirdm misal. Eskiden gunduzleri besiginde pispislardim uyurduşimdi gunduz de meme istiyor illaa cok fena geldilwr bu konuda bana hayir vermiyorum bide emziriyorum oyle uyku icin odaya geciriyorim ama yok agliyo gozler kapali o meme buraya gelecek dercesine agliyo dayanamiyorim en son veriyorum 45 dk beklemisligim var napicam bilmiyorum gercekten
aksam kacta uyuyo benımkı 19.00da uyudugu iiçin sabah 7ye dek 4kez kalkıyor 12saate göre. ılk uykusu 5saat ama sonrakılerde 3kez dha kalkıyor sırf alıskanlktan o da onceden sadece 1kalkardı cokzorladı benı

Ya bugun bende baktim , senin yazmanda ustune harikapldu bende sanki bugyn oyle bisey gordum ara ara zorlanirken geliyo npkta kdr bizimde boyle damarimsi kirmizi ince çizgiydi, esine sor bakim tarif etsin😂
Tarif edemiyor bence anlamadi goremedi de caktirmiyor :D aynen aynen bizim de incecik damar gibi kirmizilik yani dikkatli bakmasan gorulmez de iste ben psikopat anne 😂 zorlandiginda olurmus, islak mendil kullanma icinde alkol parfum fln oluyor yakar dedi ben de pamuk su ile ugrasamayacak kadar tembel oldugum icin parfumsuz sensitive,yenidogan islak mendil siparis ettim :D

Yanlis anlamazsaniz sizin boyunuzla esinizin boyu ortalamasi kac ? 67 cm'den yola cikarak etkiliyor mu merak ettim.
Canım benim boyum 165 eşim 184. Eşim uzun olduğu için kızım eşime çekmiş sanırım. Daha doğmadan ultrasonla doktor bacak boyundan yola çıkarak uzun olacak bu kız diyordu.

Canım benim boyum 165 eşim 184. Eşim uzun olduğu için kızım eşime çekmiş sanırım. Daha doğmadan ultrasonla doktor bacak boyundan yola çıkarak uzun olacak bu kız diyordu.
bızım de buay kac bakalm.benm kız da baya olmstr kıyaftler kısaldı yıne😃 eşim 188 benm de ama ben 160kuzu bana cekmemıs dıyrm ıyıkı😁

bızım de buay kac bakalm.benm kız da baya olmstr kıyaftler kısaldı yıne😃 eşim 188 benm de ama ben 160kuzu bana cekmemıs dıyrm ıyıkı😁
Ya aslında boylar sonradan çok değişiyor, ergenlikte falan :) bana çocukken hep çok uzun olacak bu kız derlermiş ama sonuç ortada 😂

Ben anlamadim 4. Ay kontrollerinde bizim boy 63 cm doktor normalin ustu dedi. Bizim doktor abartti mi acaba
bizimki de abarttı galiba canım yani biz de dalyan boylu degiliz ben 158 babası 173 yani saglıklı olsun boya kiloya takmıyoeum dediğin gibi neye göre yorum yapıyorlarsa
Bir belli olsa öne göre plan hal çare yapılır haklısın başka doktora o gitsen bilemedim ki
gitmiştim canım reflü ilacı verdi yolladı,alerji dr deri testi yaptı alerji yok dedi yolladı insan kendinşn doktoru lafı çok dogru yani ben kendi bildiğimi yapıcam bından sonra şu tahlili bi vereydik kaka yapmayası tuttu beyfendinin bugün kaldı

Hanımlar ben çok terliyorum ya. Geceleri tişörtümü değişiyorum yakalarım hep su oluyor. Aynı evin içinde annem hırkayla dolanıyor üşüyorum diyor, kardeşim tişörtle dolanıp normal ne sıcak ne soğuk diyor. Ben de tişörtle dolaşıp yandım Allah yandım modundayım. Hangimiz normaliz bilemedim 😂😂 Sizde de var mı bu oturduğun yerden terleme olayı?

Hanımlar ben çok terliyorum ya. Geceleri tişörtümü değişiyorum yakalarım hep su oluyor. Aynı evin içinde annem hırkayla dolanıyor üşüyorum diyor, kardeşim tişörtle dolanıp normal ne sıcak ne soğuk diyor. Ben de tişörtle dolaşıp yandım Allah yandım modundayım. Hangimiz normaliz bilemedim 😂😂 Sizde de var mı bu oturduğun yerden terleme olayı?
Bende eşime hep sıcak mı şimdi soğuk mu diyip duruyorum evde derece de var ikna olmuyorum hep sıcak gibi

Belki sut uretiyordur. O yuzden sicaklarsiniz . Ablam hep oyle derdi. Sut uretirken ates basarmis

D defne1453 T Turtleee @mevsiminegore
az evvel gelfik doktorda boyu 64 cm kilo 7500 doktor boyu beklentimin 1 cm altında dedi, kusması için 2 saate 1 emzir dedi benimki sık sık istiyor veriyorum dedim hayır hazmedemez dedi fazlasını çıkarıyor dedi (bu lafı duymaktan gına geldi) kakada kan7 söyledim zaten bastan beri şüpheleniyodul alerji ihtimali yüksek dedi dışkı yapmasını bekliyorum reduktan varsa kesinleşecek alerjisi, sinir oldugum nokta 2 aylıkken dıskıda reduktan çıktı diyetle düzelme olmadı diye bıraktırdı ,madem bu maddenin olması yetiyor niye diyeti bıraktım 2 ay boşa ilerledi bu alerji.uyku için de diş olabilir,alerji olabilir kendi uykuyu sevmiyor yapısı bu olabilir dedi.şimdi kaka yapmasını bekliyoruz esim götürcek.bu arada D defne1453 benimki yarım dönüyor tam degil onu takma her bebek farklıdır
Canım bende hicbirsey anlamadım doktorlardan bu konuda . Kaç tane Dr gezdik bu esnada herbiri birşey diyor. Bir tanesi reduktan var laktoz int. Var diye sütten kesmeyi düşünüyordu az daha. Diğeri de reduktan kakada poztif cikabilir dedi.
İnşallah alerji değildir ya ilerlememistir de . Sonucu yazarsın yine
canım uykusu düzenli olsa daha iyi kilo alır uyumuyor diye de az almış olabilir
Olabilir canım ya, çok uyanık fazla enerji harcıyor
Ben yarın kontrol e gidicem söylerim kuzum ❤ Bence iyi ayrıca genetii bir durum ❤
Yaz yaz yavrum haber et bizi de , güzel gelişmiştir inşallah Azracik❤

adet oldun mu hıc. yumurtlama olduktan sonra ben de oyle oldum cayır cayır yanıyordum. hatırllarsanız kahve bıe leke geldı demıstım buraya meger yumurtlama lekesıymıs o canm ogun bugundur yanıyordum dun de adet oldum:)

Bende çok sıcakliyorum canım ya , doğumdan sonra hormonlarim alt üst oldu 😊

Back
X