- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
kafasına da bone hahahaYogursu fln ellleriyle kafasindan asagi doktumu hangi onluk faydaederben cop posedi gecircem kafadan karar verdim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kafasına da bone hahahaYogursu fln ellleriyle kafasindan asagi doktumu hangi onluk faydaederben cop posedi gecircem kafadan karar verdim
![]()
O tiplerinide burda paylaşırız ne komik olurYogursu fln ellleriyle kafasindan asagi doktumu hangi onluk faydaederben cop posedi gecircem kafadan karar verdim
![]()
Hangi biri yolunmalık değil ki tüm bebişlerimize maşAllahSanirim benimdeama su kelimelerde denmicek gibi degilki senin kizda masallahh tam yolunmalikk
![]()
Meğer içimizde canavar varmış bebişlerimizden sonra hortlamışevet canım bu doğru şiddete meyilli insanlar böyle sevmek ister dyor psıkoglar da. kendmden şüphe ettm![]()
Bayramxa sonra baslar ufaktan burdaO tiplerinide burda paylaşırız ne komik olur![]()
Biz bugün 4.ay aşılarımızı olduk, bakalım nasıl geçecek günümüz ♥ Hiç ağlamadı bal kızıminşAllah uyku yapar
![]()
Yok kuzum şimdiye kadar olduğumuz hiçbir aşı ateş yapmadı. Rota güzel uyku yapmıştı sadece2.ay aşısı ateş yapmış mıydı canım? İnşallah ateşi çıkmaz maşallah hiç ağlamadıysa![]()
canım dr da 2 saaat aralıklarla ver zakın daha önce verme sindiremez dedi ben de şaşdım napıcaz bu kusmayla biz de öyle halı nevresim ben hep birlikte kusmuk banyosu yapıyoruz sayesindeayy bana kusma demeyin bi ara gerçekten artık sabrimin sınırına geldim günde 5kez üst degistiriyordum yastık battaniyeleri vs hepsi kusmuk içinde kalıyordu.ama geçti çok şükür.az ve sık besle geçiyor kesinlikle
Ben yaptım açıkçası daha böyle çok hoşuma giden bişey olmadıkça almam herhalde, benimki kız bebek penye pamuklu elbiseler aldım 4 tane var, yine penye şort tulum şeklinde var ya tek parça onlardan 8 tane var, tişört şort takımı yapmıştım 2 takım oyle var, tayt ve tişörtlerimiz var, bi de böyle bi yere giderken giymelik gene kot tulum şort, kot şort ve daha şık elbiselerimiz var, serin akşamlar için uzun kollu bi kaç badimiz var şimdi giydiriyorum yazın olursa giydirmeye devam, he aklımda kot yelek veya ceket tarzı bişey var akşam gezmelerimiz için, zaten evim çok sıcak oluyor benim hemen hemen çıtçıtlı badiyle duracak mümkün olduğunca, bi de yengemin de verdikleri var onunda 1 yaş var aralarında bebişlerimşzinKızlar yazlık alışveriş yaptınız mı? Neler alıyorsunuz?
Ben 45 günlükken falan götürmüştüm Ya kusma için o zaman 2 saatte bir beslenecek demişti hatta 3 saat derdim ama erken Doğum olduğu için 2 diyorum demişti, ben de kustu diye bi daha emziriyorfm bi daha kusuyordu döngü hep tekrarlanıyordu, sonra bende 2 ay kadar hep dikkat ettim 2-2,5 saat bekliyordum, işe yaradı bence bi de hemen yatırmıyordum biraz sindirime girmesini bekliyordum, şimdide kusuyor hele dönmeye çalışıyor oyun halısında debelenip duruyor sıkıp ıkınıyor falan ama eskisi gibi direk süt olarak çıkarmıyor su gibi şeffaf çıkarıyor dün hatta onu izliyordum oyun halısında gözümün önünde bir fışkırttı o kadar uzağa doğru kustu ki oyle basınçla kusma geliyor demekkicanım dr da 2 saaat aralıklarla ver zakın daha önce verme sindiremez dedi ben de şaşdım napıcaz bu kusmayla biz de öyle halı nevresim ben hep birlikte kusmuk banyosu yapıyoruz sayesinde
Bende elbiseler çok seviyorum ama yürümedikleri için nasıl olur diye düşündüm, çok sıyrılıyor yukarı. Birde uzun kollu almak gerekirmi ona karar veremedim İzmir aşırı sıcak, akşamları bile berbat bir sıcak oluyor.Ben yaptım açıkçası daha böyle çok hoşuma giden bişey olmadıkça almam herhalde, benimki kız bebek penye pamuklu elbiseler aldım 4 tane var, yine penye şort tulum şeklinde var ya tek parça onlardan 8 tane var, tişört şort takımı yapmıştım 2 takım oyle var, tayt ve tişörtlerimiz var, bi de böyle bi yere giderken giymelik gene kot tulum şort, kot şort ve daha şık elbiselerimiz var, serin akşamlar için uzun kollu bi kaç badimiz var şimdi giydiriyorum yazın olursa giydirmeye devam, he aklımda kot yelek veya ceket tarzı bişey var akşam gezmelerimiz için, zaten evim çok sıcak oluyor benim hemen hemen çıtçıtlı badiyle duracak mümkün olduğunca, bi de yengemin de verdikleri var onunda 1 yaş var aralarında bebişlerimşzin
Ben uzun kolluları şimdi giysin diye aldım İstanbul hala serin uzun kollu giydiriyorum, yazın da oyle bazı akşamlar serin olursa onları giydiririm, elbise ben de çok seviyorum dediğin gibi yürürken daha güzel olur ama ne biliyim heveslendim aldımBende elbiseler çok seviyorum ama yürümedikleri için nasıl olur diye düşündüm, çok sıyrılıyor yukarı. Birde uzun kollu almak gerekirmi ona karar veremedim İzmir aşırı sıcak, akşamları bile berbat bir sıcak oluyor.
Tekrar mi hamilesinEk gıda baslayan varmiiiibenim sütüm yeterli gelmiyor ve formül mama da içiremiyorum meyvelerden başladım ben
![]()
Hayır canım bi yanlışlık oldu ayarlarda daTekrar mi hamilesin![]()
Hayır canım bi yanlışlık oldu ayarlarda daTekrar mi hamilesin![]()
Annaam ben de dedim ne hizliHayır canım bi yanlışlık oldu ayarlarda da![]()
Annaam ben de dedim ne hizli![]()