- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Merhaba arkadaşlar nasılsınız
Benim beynim yandı bu saate kadar bir bebek devamlı ağlar mı kendimi bitik hissediyorum
Atak mi dïs mi bu halde olmasına sebep biliyorum
Az önce ağlaya ağlaya ayağımda uyudu
Büyük oğlan üç saate yakın hastanede kaldı serum ve ventolin aldı ohh bu gece rahat uyur çocuk dedim eve geldiler zorla birşeyler yedirdim son lokmada müjdesi kalktı banyoya giderken koridor banyo battı
olan deli gibi ağlamak istedim kustu çocuk odasına gitti eşim iki oglanla ilgilenirken bir saate yakın kusmuk temizledim halılar yıkamaya gitti cumaya kadın gelecekti erken bayram ve bahar temizliğine halı yikanmasi iyi oldu çocuklar uyudu bizde yattık ama büyük oğlan öyle öksürüyor ki küçük onun sesine uyanıyor gece yine ateşi çıktı sirkeli su banyo filan derken uykusuz bir güne uyandık eşimde bende üzerinden enkaz geçmiş gibiyiz sabaha büyük oğlan biraz toplamis halde uyandı
CANIM AZRAMM
I
ISIK27
bsebse
Havuza gidiyorlardı babası ile oğlan aksamlari orda saç kurutulmadan cikmis beyfesndi babayı dinlememis ergen sıpa sonuç pazardan beri yatak döşek ateşli hasta
ecemine
Kesinlikle sağlık en büyük servet
Benim beynim yandı bu saate kadar bir bebek devamlı ağlar mı kendimi bitik hissediyorum
Atak mi dïs mi bu halde olmasına sebep biliyorum
Az önce ağlaya ağlaya ayağımda uyudu
Büyük oğlan üç saate yakın hastanede kaldı serum ve ventolin aldı ohh bu gece rahat uyur çocuk dedim eve geldiler zorla birşeyler yedirdim son lokmada müjdesi kalktı banyoya giderken koridor banyo battı

Havuza gidiyorlardı babası ile oğlan aksamlari orda saç kurutulmadan cikmis beyfesndi babayı dinlememis ergen sıpa sonuç pazardan beri yatak döşek ateşli hasta

Kesinlikle sağlık en büyük servet