- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
masallah canım bizim emzırme olayı bırden kabusa döndu. gece uyusa da gunduz benı okdr yoruyordukı oyuzden denedım ıyıkı dıyorum. evde olmayınca anlıyorlar duzen ıstyorlar yaz da gelyor heryerde uyusun ıstedıgımden yaptım bunu ben deCanım benim kızımın gece uykusu çok güzel maşAllah. Genelde 22.00 gibi anca uyuyor zar zor uyutuyorum ama uyuduktan sonrası çok rahat oluyor. Bir daha 4 gibi kalkıyor. Yerine koyuyorum dalıyor kendiliğinden. Sonra sabah 8 gibi kalkıyor tekrar emziriyorum yatırıyorum ondan sonra da 1 saat uyuyor sonra kalkıyoruz artık. Genelde 6 saat-4 saat-1 saat şeklinde gece uykumuz. Gece uykusuna kendisi geçemiyor çünkü çoğunlukla gaz sancımız oluyor sürekli bir ıkınma bacak çekme oluyor emerken çekiştiriyor kafasını göğsüme falan bastırıyor. Gaz büyük problem uykudan bayılsa da uykuya dalmakta çok güçlük çekiyor kıvranmaktan. Ben de emziriyorum artık öyle uykuya geçiyor geceleri daha öncesinde ayakta sallıyorduk ama artık öyle uyumak istemiyor kalkmaya çalışıyorBen de en azından geceleri güzel uyuyor diye avunuyorum napayım. Gün içinde de maksimum 45 dk 1 saat uyuyor 2-3 kere. Tabi bunların hepsi kendi evimizde kendi düzenimizde geçerli. Annemlere gittiğimizde hiç uyumuyodu gündüzleri. Geceleri de 12ye kadar direniyordu
![]()
etaminin altına yuvarlak ne koydun :) bayıldım buarada.. krem düz ayakkabıların önüne de yapıp takım bile yapılabilir:))