• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Çiş
Bir de yataği olacak o yatak bagaja sığacak mı bavul bebek arabası park yatak yatak
Canım ben annemlere gelirken yatağı örümceği emzirme yastığına kadar taşıyordum bizim bir valiz kızımın 10 parça

akşam üstü isyan bayrağını çekip odaya çekildim iki çocuğu da babaya bıraktım.gercekten aklımı yitireceğim sandım bi an hele kız bembeyaz halimin üzerine bi çaydanlık çay dökünce sinirden oturdum doya doya ağladım daha yeni yıkamadan gelmişti oğlan da emmiyor sürekli kucakta mıy miy başımın etini yedi.en son ikisini bırakıp odada 1saat dinlenmeye çekildim.Babaları cinnetimden korktuğu için beni çağırmaya cesaret etmesi🤣🤣🤣🤣🤣Ama gerçekten artık sabrimin sınırına geldim heleki emmemisi sürekli ciyak ciyak ağlaması nasıl susturacağımi bilmemem tabi oruçlu olmam dahada tetikledi.

Oructa etkiliyor canım zor dönemlerden geçiyoruz sayfada Allah kuvvet versin bizlere kuzulara sıhhat

Işte bize öğretilenler böyle maalesef neden Vicdan yapasın ki ben uyku dışında kızımla o kadar güzel zaman geçiriyorum ki bir dakika bile yalnız bırakmıyorum artık ıslerım dısında onlarda da yanıma alıyrm mutlu yanı kuzum. uyumayı ogrettıgım ıcın bana mınnettar olucak ılerde anlatıcam ona emınım. sen de uzulme bunu dene söyledim Hala ayağımda Uyutmaya çalışıyordum ve ağlıyor olacaktı ilk fırsatta dene derim kuzum😍
Öğretilenden değil aslında ben pek takmam geleneksel söylemleri de bu çocuk benim huyumu değiştirdi kucağıma alıp yatıyorum falan normalde garip gelen şeyleri yapar oldum sürekli dokunma isteği içindeyim :anne: bizde sürekli beraberiz uyanıkken çokta huzurlu bir bebek gören şaşırıyor ne kadar mutlu sakin diye.. ama kesin yapacağım yani en kısa sürede şimdi gelen giden falan olur başsağlığı için uzun sürerse uyuması ilgilenemem diye bekliyorum..

Bendeki farklı bir marka canım. Katlanıp sığabiliyor. Bu senin baktığın öyle mi bilmiyorum ama yanıltmış olmayım seni. Bendeki bu canım.
5790789B-ADD5-4B19-A162-F2E4F7D6FE04.webp

Tavrın hep sabit olsun canım. Yemek yemek saatinde yenir. Ben yemesi için teşvik ederim.hatta sofrada biraz zorlarım. Ama peşinden koşmam. Yemek saati dışında atıştırma yok. Atıştırma olacaksa yemeyene yok. Herkes için kural aynı. Aç kalmak ısteyen kalsın.
Yoksa çocuklar bizi kullanmaya başlıyor. Bundan da zevk aliyorlar. Kolay gelsin şimdiden

Ben bu söylediklerini büyük oğlumda 6-7 yaşında uyguladım sofrada ve herseyi yedi küçükte bu hataya dusmem

Merhaba arkadaslar bende ocak annesiyim Coktandir sayfayi takip ediyorum teee hazirandan buyana sizlere yazip yazmama konusunda cok tereddutte kalmistim hesabimida unutunca malum telefondan otomatik giriyordum hesabida unutunca hadi dedim yeni hesap acayip giden gitmistir benide araniza kabul ederseniz cok memnun olurum bu arada @AZRAM ve YUSUF ENSARIM emmemesinden dolayi bir cocuk doktoruna muane oldunuzmu genelde reflu olan bebekler cok kusarlar ve midedeki asit yemek borularini tahris etmesinden dolayi istahsizlik olur bu cok ama cok ciddi bir problem bilmiyorum nezamandir devam ediyor ama kisa sureki meme reddi fakat birayi dolduran ve asan akabilinde kusmayla eslik eden kucakta surekli kivranan kilo artisi az istahsizlik yada tam tersi fazla emme isteginde buluna biliyor sizden ricam ihmal etmeden bir hekime basvurunuz

Aramıza hoşgeldin arkadaşım

Hadi seninki naz niyaz kucaginda susturdun, geri koydun besige iki ikladi bikladi uyudu.
Peki kucagina dahi alsan katila katila aglayip, hicbir sekilde susturamadigin, 2 saati askin beşikte uyumasini bekleyip uyumayan deli gibi tepinen bebege onerin nedir?
buarada ben uyku danısmanı degılım canım😃

Back
X