Bende normal doğurmayı çok isteyerek normal doğurdum ama nasıl doğurdum gelde bana sor. 2 ocak sezeryan günü verdi doktorum. Benim 1 ocak akşamı sancım tuttu, hastaneye gittim. Baktılar doğum başlamış. Doktor normal doğurabileceğimi söylemişti ama tüp bebek olduğu için fazla beklemek istemedi. Nöbetçi doktor, sen yarın öğlen doğurursun dedi bana. Bende güle oynaya inşallah falan diyorum. Aradan 6 saat geçti ve ben ağrıdan kıvranıyorum. Doktoru çağırdım beni sezeryan alın dayanamıyorum dedim ki sen 13 saat dayanmışsın bravo. Doktor alamam sen normal doğuracaksın epidural yapayım dedi, tamam dedim. Epiduralden sonra bir oh çektim. Sabah kendi doktorum geldi, suni sancı başlandı, 1 3 5 derken 9 cm açılmayla doğuma girdim. 10 dk da doğum yaptım. Güle oynaya kucağımda bebeğimle odaya geldim. Ama sonrası tam bir kabus. Yarım saat sonra kanamam başladı, 3 kere doğumhaneye geri gittim, defalarca epidural aldım, kanamayı durduramadılar. Kan pıhtılaştırıcı kullandığım için damarlar hassaslaşmış damar patlamış. 3 ünite kan verdiler. Hemşireler kanı kapıda bekledi düşün o kadar kan kaybetmişim. Sonra o kadar çok ödem oluştu ki zor yürüdüm günlerce. Bende acaba bu kadar çok istemesemiydim normal doğumu diye düşünüyorum.