- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Kizlar bana bi cozum bulun beni cok rahatsiz etmeye basladi bu durum gercekten cunku, hatirlayan yada hatirlamayan vardir dogum gecem 13 saat ardindan acil sez alınarak sonuclandi. Ve bende cok cok buyuk bi sokla travma birakti. Normal dogum cok istedim cok direndim vs kalp atislari 3 kez dusunce aldilar. Her gece resmen bunlari dusunuyorum acaba kapıda knca insan olmasaydıolurmuydu stresten mi olmadi doktorum mu kolaya kacti guvenmesemiydim devlete mi gitseydim.keske suyumilk gelmeseydi vs vs bissuru senaryoolsa nasil olurdu. Tum hamileligm boyuncao ani bekledim.Garip biliyorum belki ama insanin kendini biseye adapte edip hi anda kesilmesi ne bileyim.. doktorumkolaya kacsa 13 saat beklermiydi diyorum bazen , bissuru seyler geciyo aklimdan.5 ay olacak nerdeyse kabullenemedim.hala cogu gece yattigimda yafa gunduz gozlerimi kapadigmsa dakikalarca bunu dusunken buluyorum kendimi. Sez izime bakmak dokunmak bile istemiyorum. Oglum cok sukurki kucagimda yanimda onemli olan o diceksiniz ama atamiyorum kafamdan psiktri gitsem emziriyorum ilac vs verse icemem psikolog zor bilmiyorum
canım şunu bilmeni isterim ki ikinci sezeryan ile çocuğumu doğum yaptım. buna rağmen korkularım ve endişelerim vardı ama her şeyden önemlisi çocuğumuz sağlıkla kucağıma almaktı bunun için her şeyi ama her şeyi göze almıştım neyse buraya da yazdim doğum yaptım iki gün kendime gelemedim buraya size haber veremedim
spinal olarak başlayan doğum bir anda kanamanın durmaması ve rahminde küçülmemesi sebebiyle 5 saat sürdü 5 saat içeride kaldım hala doktorun spinal anesteziden genel anestezi geçmesini istediği anneyi hemen uyudun diye bağırışı kulaklarımdan çıkmıyor kendimi o masada 5 saat boyunca nasıl yaptığımı düşünmeden kendimi alamıyorum ya ölseydim iki çocuğum ne olacaktı eşimle olacaktı hep bunları aklıma geliyor senden farklı olarak hep bunları aklımda
Bir de bu açıdan düşün yaşananların hepsinin aslında kısmetimiz olduğunu sen de biliyorsun hakkımızda ne hayırlıysa rabbim onu önümüze çıkarıyor demek ki senin için de benim için de hayırlısı olan buymuş