• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ya bu yemek suyunun hikmeti nedir bende anlamadım gitti.. niye yemeğin suyuna alışsın ki kendisi dururken😂 etrafta sürekli ben ilkinde vermedim hiçbirşey yemedi 2. De yemek sularından verdim hemen herşeyi yiyor diyen teyzeler dolaşıyor😂 ya birde illaki bahane bulacak birşeyleri oluyor bugün 1 buçuk yaşında torunuyla gezen bir teyzeyle karşılaştık bizim bu bebekken çok ağlardı çok gazı vardı dedi bende bizim gaz problemimiz olmadı şükür acıkınca ağlardı dedim baktı baktı sonra bebeklerin ağlaması gerekirmiş ama ciğerleri açılırmış dedi çocuğun peşinden çıktı gitti :KK70: bileydim zorla ağlatırdım bile diyemedim😂😂 sözde ben kucağa alıştırmamışım diye aferinleri topladım ama ben bu kucağa alıştırma işine inanmıyorum başka bir teyze anlatıyor sözde 15-20 günlük bir bebek kucağa alışmış kucakta duruyormuş çocuk muhtemelen daha kendini annesinin karnında sanıyor kucakta sıkıltırılınca rahat ediyor alışsa benimki alışırdı doğduğunda babası uyurken bile alıyordu kucağında tutuyordu ben hala uyuyunca biraz göğsümde yatırıyorum ama çocuk 15 dakka dayanıp uykusunda itmeye başlıyor beni😂 bebek nasıl rahat ediyorsa kendi belirliyor isteğini😊

Teyzeye bayıldım 😂 insanlar bi değişik valla. İlla diyecek bişey bulurlar. Yarın kaşıkla deneyeceğim olmadı biberonla denerim canım ❤️

Kızlar benim bebeğim normal de hiç uyumaz gün içinde. Ama eve misafir gelince saatlerce uyuyor. Kendisi kalkmıyor hatta biz kaldırmak zorunda kalıyoruz. Eşime diyordum ,tesadüftür diyordu Ama bu bayram iyice anladık, kendisi de hayret etti. Evde kimse yokken , uyumaz mizir mizir durur . Ama misafir gelince genelde öncesinde uyuyor oluyor misafirler bebeği çok goremiyorlar bile uyuduğu için😂hatta gözünü açıp ortamda hala yabancı varsa tekrar kapatıp uykuya devam ettiği bile oluyor 😂

Neyle veriyorsun cnm suyu bende wee nin küçük suluğu vardı suluk başlığı ile içemiyordu yüzünü buruşturuyordu biberon başlığını taktım onunla güzel içiyor ama benimki biberona alışık belki o yüzden içiyordur😊

Biberona alışanlardan biri de benim kız. Suyu içiyor şükür. Sadece anne sütü almış olsaydı su vermezdim zaten sütün çoğu su oluyor @Ytmz

Z zeLina canım bu arada hep sorayım diyorum mamayı kaç saatte kaç cc veriyorsun golden goata geçtik artık sevdi baya kızım

Kızlar benim bebeğim normal de hiç uyumaz gün içinde. Ama eve misafir gelince saatlerce uyuyor. Kendisi kalkmıyor hatta biz kaldırmak zorunda kalıyoruz. Eşime diyordum ,tesadüftür diyordu Ama bu bayram iyice anladık, kendisi de hayret etti. Evde kimse yokken , uyumaz mizir mizir durur . Ama misafir gelince genelde öncesinde uyuyor oluyor misafirler bebeği çok goremiyorlar bile uyuduğu için😂hatta gözünü açıp ortamda hala yabancı varsa tekrar kapatıp uykuya devam ettiği bile oluyor 😂

İşini biliyor senin çocuk 😂 bizim uyku düzeni gündüz azaldı ama akşam şükür aynı uyumaya devam. Biz de çaydır muhabbettir rahatız kızım sağ olsun 😊

Biberona alışanlardan biri de benim kız. Suyu içiyor şükür. Sadece anne sütü almış olsaydı su vermezdim zaten sütün çoğu su oluyor @Ytmz

Z zeLina canım bu arada hep sorayım diyorum mamayı kaç saatte kaç cc veriyorsun golden goata geçtik artık sevdi baya kızım
Cnm gündüz ort. 3 saatte 90-120cc arası içiyor. Bu aralar sıcaktan mı mamadan mı nedir daha az içtiğide oluyor gecede 6 saat falan uyuyup 120içiyor golden goat kabızlık falan yaptımı cnm bizde sma yapıyordu ama bu daha fena yaptı şuan tekrar hipp deniyorum başlarda huzursuzluk yaptı yine şimdi iyi gibi ağlamaları geri gelmezse buna devam edeceğim kakamızda düzeldi..

Arkadaslar bir yazi gordum. Ne kadar dogru geldi. Anneanne elinde battaniye ile gelirken babaanne battaniye otu ver der. Anneanne gercek ailedir, babaanne reklam gibi. Annesi yasamayanlara sabir diliyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20190607-072737_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20190607-072737_Samsung Internet.webp
    56,5 KB · Görüntüleme: 67
Tatlı anneler kanguru kullananlar hangi marka kullanıyo ve memnun mu acaba? Bebeğim için ergonomik ve biraz uygun fiyatlı olmasını istiyorum var mı tavsiyeniz?

Arkadaslar bir yazi gordum. Ne kadar dogru geldi. Anneanne elinde battaniye ile gelirken babaanne battaniye otu ver der. Anneanne gercek ailedir, babaanne reklam gibi. Annesi yasamayanlara sabir diliyorum.
Bizde de tam tersi. Kv bebeğim huzursuz diye ve de üç buçuk yaşında oğlum var diye dört ay yanımızda kaldı başka şehirde yaşıyorlar normalde. Her işime de koşturdu yaşlı ve şeker hastası olduğu halde. Annem on gün kaldı sonra alışman lazım dedi gitti. Annem de iyidir sağolsun da biraz rahatına düşkündür kv ise çocuklarının rahatı için yaşar.
Bayramı eşimin memleketinde gecirdik bugün benim memlekete gecicez ama benim burdan gidesim gelmiyor :)

200 üstü maalesef o kadar verecek param yok😔
Kalitelileri 2. El bulursan oyle de alabilirsin
Papatyamaviss Papatyamaviss oyle yapmıştı. Bir de bence bir tanıdığının kangurusu varsa onda dene bebegin duruyor mu diye. Çünkü bizimkiler büyüdü,bundan sonra durmayabilirler.

Kızlar benim sol göğsümden doğru düzgün süt gelmiyor artık ya hep sağ taraftan geliyor tek göğüs kaldım resmen ne yapmam lazım ki acaba yani sol göğsüme süt gelmiyor resmen

Kızlar benim sol göğsümden doğru düzgün süt gelmiyor artık ya hep sağ taraftan geliyor tek göğüs kaldım resmen ne yapmam lazım ki acaba yani sol göğsüme süt gelmiyor resmen
Bende farkettim sol gogsum daha cabuk doluyor, daha fazla oluyor ama ne yapilir ki.
Belki bebek emdikten sonra sagip daha fazla süt talebinde bulunulabilir.

Back
X