CANIM AZRAMM
canım senin dediğinin aynından benim de abim var bayram da annemin babamın elini bile öpmeye inmedi annemin üst katında oturuyor, 4 abim var hepsine babam daire verdi hiç biri kiraya gitmedi, bu abim de en son evlendi ve oturduğu yer küçük 1+1 şeklinde babamlar bişeyini eksik koymadılar duğunü bilezikleri söz nişan hepsini yaptılar 1 yıl içinde 3 kardeş hepimizde evlendik doğal olarak babamda da birikmiş para kalmadı emekli adam yani nereden olacak daha yoksa abimin oturduğu yer büyütülecekti yarısı yapıldı yer var yapmaya ama para yok şuan babamda, abimde çatıyı yaptıracaksın diye tutturuyor babama bi sürü kavga etmişler benim haberim yok oraya gidince öğrendim, kira vermiyorlar, faturalar babamla bir babam ödüyor hiç sormuyorlar bile ne kadar geldi diye, gelinimiz hamile annem yemek çıkarıyor yukarı yapamıyor midesi bulanıyor diye ama yine de yaranılmıyor, babam da şey demiş benim şimdi yaptıracak gücüm yok sende varsa sen yaptır otur ben sana ödeyebildiğim kadar öderim demiş abim de yok sen diğerlerine büyük ev verdin de bizimki küçük bebek olacak sığamayacağız taşınırız yoksa buradan diye tehdit ediyor, diğer 6 kardeş bayram sabahı güle oynaya kahvaltımızı yaptık bahçede onlar inmediler kimseyle bayramlaşmadılar gelinimizin ablasına gitmişler gece 12 de gelmişler, ertesi gün annemin elini öpmüşler ama babamla küslermiş, sana olacağı söyleyeyim babamlar abim taşınmasın diye kredi çekip yaptırırlar orayı hiç dayanamazlar