- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun cnim darisi bizlereAtlattik cok sukur![]()
Ay harbi koptu heeKız çocuğun canından can koptu olsun o kadar![]()
Bilgi veren sekreter ayina fln bakmadan onune gelene aynisini diyo demekki doktorda da ayrintili konusmadik hic sadece sira olunca aricaklar dedi ilcedeyiz biz eksikler demekki hizmet konusunda ama neyseki oldu bitti karton bardak koyduk da sen koyuyormuydun ustundeki banfaji cikaracaklarmi aksam uzeri aburcu edicekler bilmiyorm biseyCanım onca saat aç bırakmak ne demek bizim sünnette şehir hastanesinde oldu ama Dr sünnet öncesi kontrol de herşeyi detaylı açıkladı soğuk sprey ile iğne yerini uyuşturdu ignesini vurdu 20 dk sonrada sünnet oldu
Geçmiş olsun paşaya Allah damat olduğu günleri göstersin bugün yarım fitil ver biz çok rahat geçirdik süreci darısı size olsun
Ay aminnn aminn bi an once yaotirmak laaim valla 1 yasinda olan bebekler bile nasil agliyo buyukleri saymiyorimgeçmiş olsun cnim darisi bizlere
Ay aminnn aminn bi an once yaotirmak laaim valla 1 yasinda olan bebekler bile nasil agliyo buyukleri saymiyorim
sevindim iyi vakit gecirmene benim gittiğim yer asırı sıcaktı ee görümceler kayınlar eltiler curcunaydı bebekle zor böyle kalabalıklar büyük oğlum eglendi küçük kucaktan kucaga gezdi.kurbana gitmem amaCanım iyiyim şükür yorucu ama güzel bir tatil oldu aileleri ziyaret ile geçti sen nasılsın senin memleket ziyareti nasıl geçti benim paşalar iyi şükür senin paşalar nasıl
Cok dahaiyi kuzum tsburcu olduk bile , ilk cise biraz zorluyo sonra ilgi istiyo sadeceYazık yaabiz de bu ctesi bi aksilik olmazsa götürücez doktora
Gunaydin hanımlar, normalde hiç dondurma yemem dün arabada çok bunaldim cnim dondurma istedi yedim ve çok kötü boğaz enfeksiyonu şuan geçiriyorum ALLAH verede oğlana geçmesin yoksa iyi kötü şükür bi emmesi var yoksa oda gider önerilerinizi bekliyorum.
Insallah insallah bugun tepemde tasimaktan sirtlarim koptu valla aglamasindaPapatyamaviss canım hayırlı olsun ❤ Sıkıntısız atlatırsınız inşallah
Cok dahaiyi kuzum tsburcu olduk bile , ilk cise biraz zorluyo sonra ilgi istiyo sadece
Çok Geçmiş olsun canım, kız ben güneşten kan alırken güneşten çok ben ağladım iyi ki erkek olmamış sünnetinde bayılırdım herhaldeInsallah insallah bugun tepemde tasimaktan sirtlarim koptu valla aglamasindailk 2 saat fln kiyameti kopardi epey bi agladi kv kp oturdu agladi dedim kendimeacaba ben neden ağlamıyorum aglamam mi gerekiyodu doye
sanirm sogukkanliyom biraz ve aglicagina zaten alistirmisim kendimi
tsk ederim cnim❤Geçmiş olsun canım
Diger dozlari kacincinayda vuruldunuz canmKızlar ben bu aşı karşıtlarını çözdüm sanırım, aşılar çok pahalı diye karşılar bencenerden esti derseniz rotanın 3. Dozunu vuruldu bizim oğlan bugün
![]()