- 26 Şubat 2016
- 4.870
- 9.655
- 208
- 35
Yüzümüz de pek burusmuss ne yediNasıl becerdiysem kapatmışımzoom yapınca büyüyor ama
Bende iki kolyeyi de ordan aldım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüzümüz de pek burusmuss ne yediNasıl becerdiysem kapatmışımzoom yapınca büyüyor ama
Bende iki kolyeyi de ordan aldım![]()
Gorunuyormus ama hic dikkat etmemistim onaaaa bebekiçin diye yazdım görünmüyor mu
Yikamak iyi gelir haliyle ama krem vs. Ne olur dr a sorsan daha iyi sankiKızlar Asya isilik olmuşnasıl geçer ki
Sirkenin kokusundan rahatsiz oluyorsun ama oyle bir iyi gelip rahatlatiyor kiKızlar yaa ben mantar oldum galiba offfkaç gündür kaşıntı vardı, şimdi akıntı da oluyor. Emzirirken o mantar fitillerinden veya ilaçlarından kullanan oldu mu? Kullanılıyorsa doktora gideyim
Nasil vakit bulup ne ara yapiyonuz bana da desene heleay valla biz korunmuyoruz sık da oluyor bu durum![]()
Evet bunu kartanesinin dr u da demistiArkadaşım paylaşmıştı ekran görüntüsü aldıydım faydalı bilgi![]()
Yikamak iyi gelir haliyle ama krem vs. Ne olur dr a sorsan daha iyi sanki
Sirkenin kokusundan rahatsiz oluyorsun ama oyle bir iyi gelip rahatlatiyor ki
Suyla seyreltip, her yerini temizle pamukla rahatlarsin
Dustan sonra dene asilValla mıdünden beri sebamed ile yıkıyorum kaşıntı azaldı ama mantar var belli. İşe yarıyorsa duştan önce bi deneyeyim
Dustan sonra dene asil
O kalsin orda durulama ki bakterileri öldürsün canim
Amac o zaten
Herkese merhaba baya uzun zamandır gelemiyorum buralara minigim hergün huy değiştiriyor minik minik emeklemelere başladık her gördüğüne elimizi atıyoruz oyuncakla oynarken elimizden düşerse ağlama krizine giriyoruz sürekli sohpet muhabbet halinda olucaz paşayla kendime ayirabildigim yarim şaştım dahi yok su son zamanlarda cok kilo aldım 70 kg olmuşum go..um ayrı göbeğim ayrı gidiyor doğum yaptığımdan beri hala adet olmadım her yerimbariz ödem ateş basıp daralıp duruyorum kızlar aslında çok büyük bir sorunum var ve bunun için profesyonel yardım almam gerekicek ben cinsellikten aşırı soğudum doğum olduğundan beri sadece 2 defa beraber olduk kesinlikle eşimin yanima yaklaşmasını istemiyorum kalıcak delik siginicak bahane arıyorum irite oldum hersey okadar cok üst üste geldimi erken doğum oğlumun borsit olması babamı kaybetmek sanırım bunların verdiği bir parlakta olabilir ama kendi başına aşamıyorum eşim şimdilik anlayışla karşılıyor ama onun icinde zor bir durum bizde durumlar baya sıkıntılı umarım sizler iyisinizdir optum
Evliligimizde onemli bi yapi tasi buNasil vakit bulup ne ara yapiyonuz bana da desene hele![]()
Bi dra gorunseydin kuzum ya olmaz ki boyle sen iyi olcaksin ki lina miz olsun❤Midem için nane limon içsem olur mu?? Dünden beri daha yeni az patates haşlaması yedim sabahtan beri yatıyorum kuzum kendi başına kaldı oyun halısında sadece acıkıp uyuyacağında buluşuyoruz![]()
KabakYüzümüz de pek burusmuss ne yedi![]()
Belki ileridr severKabakbabası kılıklı hiç sevmedi, ben bayılırım halbukii
Allah allah hiç duymadım ki canım benzer bi durumDogumdan beri surekli yaniyorum tenim mi hasssaslasti anlamadim. Mart ayinda yuzum yabmisti bugunde gunes olmamasina ragmen kapali bankta oturmama ragmen kollarim kipkirmizi yanmis 2 3gun guneslensem anca boyle olurduum bengecici bir durum mu bu