Sağlıkla 2. kuzunada kavuşursun inşallah fazla beklemeden..Mrb arkadaşlar,bende bu ay dondurulmuş 5.gun embriyosu transferi olacak.adetin 21.gunu lucrin baslayacaz.ilk dönmüş transferinden 1 kızım var.herkese bol sanslar.
İnşallah canım hayırlıca bende gonal f i 8 gün cetrotideyi 4 gün kullandım ertesi gün çatlatma iğnesi vuruldum artık bekleme aşamasındayım Allahım herkese içi sırada banada nasip etsin hayırlı sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün evlatları..Hadi bakalım arkadaşım Hayırlı güzel haberler alalım inşallah..
Benimde yarın sabah kontrolüm var opu günüm netleşecek inşallah
bugün gonal f'in 8. Cetrotide'ın 2. günü..
Heyecan had safhada
Hepimiz mutlu mesut haberlerle buluşalım inşallah
İnşallah canım hayırlıca bende gonal f i 8 gün cetrotideyi 4 gün kullandım ertesi gün çatlatma iğnesi vuruldum artık bekleme aşamasındayım Allahım herkese içi sırada banada nasip etsin hayırlı sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün evlatları..
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz için güzel şeyler olur.Sağlıkla 2. kuzunada kavuşursun inşallah fazla beklemeden..
Hepimiz bir hareket halindeyiz Çabalıyoruz inşallah hepimiz için her şey güzel olacak..
Canım önce senden güzel güzel haberler alalım sonrada bizler peşinden gelelim inşallah.. Bakalım belki bugün benimde gonalf sondur Sabah muayeneden çıkınca muhakkak yazarım bende.. Inşallah benden yana da hersey yolundadırİnşallah canım hayırlıca bende gonal f i 8 gün cetrotideyi 4 gün kullandım ertesi gün çatlatma iğnesi vuruldum artık bekleme aşamasındayım Allahım herkese içi sırada banada nasip etsin hayırlı sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün evlatları..
Demekki yumurtaların cabuk gelişti çatlamasın diye de doktorun çok verdiBen cetrotideyi 6 gün vurdum bu kadar uzun süre kullananıldığını hiç duymamıştım
Her bünye farklıdır canım senin tedaviye verdiğin cevap başkadır benimki başkadır bunu sıkıntı etmeBen cetrotideyi 6 gün vurdum bu kadar uzun süre kullananıldığını hiç duymamıştım
Süreye takılma doktorun en uygun zamanı söyleyecektir senin için. Canım inşallah herşey gönlümüzce olur iyi haberler alırız testte pozıtıflerı görürüz Canım önce senden güzel güzel haberler alalım sonrada bizler peşinden gelelim inşallah.. Bakalım belki bugün benimde gonalf sondur Sabah muayeneden çıkınca muhakkak yazarım bende.. Inşallah benden yana da hersey yolundadır
Demekki yumurtaların cabuk gelişti çatlamasın diye de doktorun çok verdi
Ilaç kullanımı herkeste başka oluyor canım Bünyeler birbirini tutmuyor tabi.. ona görede dozlar değişiklik gösteriyor
Her bünye farklıdır canım senin tedaviye verdiğin cevap başkadır benimki başkadır bunu sıkıntı etme
25 mg lık verdi doktor ama düşmez falan demedi anlamadım ilk defa transferde tsh ölçtürdüm. Yada hiç yüksek değildi. Anlamadım. 3.kontrolde bakacaklarmış tekrarKaç mg lık kullanıyorsunuz ilacı benım de3.5 çıktı bir ay 25 ilk kullandım ama düşme olmamış. Doktor ayaralayamadı sanırım dozunu
Hiç korkma canım çok basit bir işlem zaten anestezi aldığın için bilmiyorsunEvet kızlar haklısınız sanırım pazartesi opu olacak nasipse benden önce yaptıracak olan var mı en çok ondan korkuyorum
Ağzın bal yesin arkadaşım.. hep birlikte inşallahSüreye takılma doktorun en uygun zamanı söyleyecektir senin için. Canım inşallah herşey gönlümüzce olur iyi haberler alırız testte pozıtıflerı görürüz 
Yarın belli olunca söylerim canım ama ya aynı gün olacağız seninle ya da bir gün arayla..Evet kızlar haklısınız sanırım pazartesi opu olacak nasipse benden önce yaptıracak olan var mı en çok ondan korkuyorum
Hiç korkma canım çok basit bir işlem zaten anestezi aldığın için bilmiyorsun
Merhaba canım ben iyiyim çok şükür birazdan opu ya gireceğim inşallahNiye sessizsiniz hanımlar? Herşey yolunda mı Herkes iyi mi? Hayırlı haberler bekliyorum hadiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?