2019 Ocak tüp bebek ve transfer olacaklar

Mrb arkadaşlar,bende bu ay dondurulmuş 5.gun embriyosu transferi olacak.adetin 21.gunu lucrin baslayacaz.ilk dönmüş transferinden 1 kızım var.herkese bol sanslar.
Sağlıkla 2. kuzunada kavuşursun inşallah fazla beklemeden..
Hepimiz bir hareket halindeyiz Çabalıyoruz inşallah hepimiz için her şey güzel olacak..

İnşallah canım hayırlıca bende gonal f i 8 gün cetrotideyi 4 gün kullandım ertesi gün çatlatma iğnesi vuruldum artık bekleme aşamasındayım Allahım herkese içi sırada banada nasip etsin hayırlı sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün evlatları..

Ben cetrotideyi 6 gün vurdum bu kadar uzun süre kullananıldığını hiç duymamıştım

Canım önce senden güzel güzel haberler alalım sonrada bizler peşinden gelelim inşallah.. Bakalım belki bugün benimde gonalf sondur Sabah muayeneden çıkınca muhakkak yazarım bende.. Inşallah benden yana da hersey yolundadır

Ben cetrotideyi 6 gün vurdum bu kadar uzun süre kullananıldığını hiç duymamıştım
Demekki yumurtaların cabuk gelişti çatlamasın diye de doktorun çok verdi
Ilaç kullanımı herkeste başka oluyor canım Bünyeler birbirini tutmuyor tabi.. ona görede dozlar değişiklik gösteriyor

Süreye takılma doktorun en uygun zamanı söyleyecektir senin için. Canım inşallah herşey gönlümüzce olur iyi haberler alırız testte pozıtıflerı görürüz 

Demekki yumurtaların cabuk gelişti çatlamasın diye de doktorun çok verdi
Ilaç kullanımı herkeste başka oluyor canım Bünyeler birbirini tutmuyor tabi.. ona görede dozlar değişiklik gösteriyor

Her bünye farklıdır canım senin tedaviye verdiğin cevap başkadır benimki başkadır bunu sıkıntı etme

Evet kızlar haklısınız sanırım pazartesi opu olacak nasipse benden önce yaptıracak olan var mı en çok ondan korkuyorum

Kaç mg lık kullanıyorsunuz ilacı benım de3.5 çıktı bir ay 25 ilk kullandım ama düşme olmamış. Doktor ayaralayamadı sanırım dozunu
25 mg lık verdi doktor ama düşmez falan demedi anlamadım ilk defa transferde tsh ölçtürdüm. Yada hiç yüksek değildi. Anlamadım. 3.kontrolde bakacaklarmış tekrar

Evet kızlar haklısınız sanırım pazartesi opu olacak nasipse benden önce yaptıracak olan var mı en çok ondan korkuyorum
Yarın belli olunca söylerim canım ama ya aynı gün olacağız seninle ya da bir gün arayla..
Korkma ama olan herkes aynı şeyi söylüyor uyuyup uyanacağız herşey tamam

Niye sessizsiniz hanımlar? Herşey yolunda mı Herkes iyi mi? Hayırlı haberler bekliyorum hadiii

Kızlar 18 tane yumurta toplandı 5i işlem görebilirmiş diğerlerinin de olgunlaşmasında bekleyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…