- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Maşallah canim be im 5 yumurtam varmis 1 i erken büyümüş o bosa gidecek dedi şimdilik 4 tane varKızlar 18 tane yumurta toplandı 5i işlem görebilirmiş diğerlerinin de olgunlaşmasında bekleyecekler
Senden iyi haberler aldım daha daha iyi oldum canım.. Şükürler olsun.. hepiciği sağlıkla büyüsün inşallahMerhaba canım ben iyiyim çok şükür birazdan opu ya gireceğim inşallah
Sende haberler nasıl ? İyisindir umarım
Hayırlı olsun arkadaşım 1 taneyle de olacağı varsa oluyor Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah sendende hayırlı sonuç haberleri alırızMaşallah canim be im 5 yumurtam varmis 1 i erken büyümüş o bosa gidecek dedi şimdilik 4 tane var
Troidden dolayı 1,5 yıldır transferi yapılamamış biri olarak diyorum ki troid ilacınızı sabah aç karnınıza aldıktan sonra en az yarım saat bekleyin ve eğer başka ilaçlar kullanıyorsanız onları akşam öğününe bırakın.. Haşimeto troid iniz yoksa daha şanslısınız ben çok çektim gitmediğim Dr kalmadı çok şükür bir aydır düştü tsh ve 10 ocak da 3. gün embriyosu 12 ocak da da 5. gün embriyosu transfer edildi bugün 4. günüm test tarihim de 23 Ocak Allah hepimize hayırlısını nasip etsinKızlar tiroit ilacını alırken aç karnına ve yarım saat hiçbişey yememeniz gerekiyor. Bir de farklı ilaçlar kullanıyorsanız emilimini azaltıyor. O nedenle saat kurup erkenden almanızı tavsiye ederim. İlaç kullanıp düşmemesinin nedeni bence emiliminin az olması
Hayırlı olsun arkadaşım 1 taneyle de olacağı varsa oluyor Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah sendende hayırlı sonuç haberleri alırız
Troidden dolayı 1,5 yıldır transferi yapılamamış biri olarak diyorum ki troid ilacınızı sabah aç karnınıza aldıktan sonra en az yarım saat bekleyin ve eğer başka ilaçlar kullanıyorsanız onları akşam öğününe bırakın.. Haşimeto troid iniz yoksa daha şanslısınız ben çok çektim gitmediğim Dr kalmadı çok şükür bir aydır düştü tsh ve 10 ocak da 3. gün embriyosu 12 ocak da da 5. gün embriyosu transfer edildi bugün 4. günüm test tarihim de 23 Ocak Allah hepimize hayırlısını nasip etsin
Bilmez miyim canım Hepimiz aynı yoldan geçiyoruz hep beraber.. Rabbim kolaylaştırsın inşallah ne diyelim? Bizler sınav kullarıyız diyorum hep.. Inşallah başarıyla atlatacağız..Inşallah canim çok emek var git gel ilaçlar saatler iş yeri aile insan çok yıpranıyor Allah yardımcımız olsun
Maşallah canim be im 5 yumurtam varmis 1 i erken büyümüş o bosa gidecek dedi şimdilik 4 tane var
Senden iyi haberler aldım daha daha iyi oldum canım.. Şükürler olsun.. hepiciği sağlıkla büyüsün inşallah
Bende haberler iyi.. sağda kımıldama yok demişti doktorumuz ama bugünkü muayenede hepsi canavar gibi olmuş.. herşey yolunda dedi.. az sonra catlatma iğnelerimi vuracağım yarın dinleniyorum çarşamba sabahı topluyoruz inşallah
Kızlar kafama takılan bir soru var ben rapor çıkmadan ignelerimo aldim kutuları getireceksin rapor çıkınca para iadesi yapılacak dedi eczane. Bana yazılan raporda 5 kutu ganol f 12 kutu merional 1 çatlama iğnesi 5 kutuda cetrotide
ben 2 kutu ganol f aldim 8 kutu merional 2 kutu cetrotide ve 1 kutu çatlama iğnesi. Eczaneye dedi ki şuan aldıklarım 500 tl peki kalan ilaçları alırsam ne kadar vericem dedim 400 daha vereceksin dedi.yani bana rapor çıkmış ve devlet o kadar ilacı uygun görmüş tek bir rakam vermem gerekmez mi.bende ihtiyacım olanı aldim fazla rakam çıkınca ne düşünüyorsunuz bu konuda.simdi persembehe kadar bekliycem kalan ilaçlardan doktor yazarsa alırım ama hakkım olan ilaçları bırakmak istemiyorum en azından alır birine ücretsiz verip hayır duasını alırım diye düşündüm
Masallah cok guzel. Onemli olan sayisi degil,kalitesi.insallah kaliteli olup sıkı sıkı tutunurlar sana.Kızlar bugün hastaneden aradılar 6 tanesi döllenmiş sizce sayı olarak iyi mi gelişimlerinin güzel olduğunu söylediler
Test tarihimiz ayni canim. Guzel haberler verelim insallah.Troidden dolayı 1,5 yıldır transferi yapılamamış biri olarak diyorum ki troid ilacınızı sabah aç karnınıza aldıktan sonra en az yarım saat bekleyin ve eğer başka ilaçlar kullanıyorsanız onları akşam öğününe bırakın.. Haşimeto troid iniz yoksa daha şanslısınız ben çok çektim gitmediğim Dr kalmadı çok şükür bir aydır düştü tsh ve 10 ocak da 3. gün embriyosu 12 ocak da da 5. gün embriyosu transfer edildi bugün 4. günüm test tarihim de 23 Ocak Allah hepimize hayırlısını nasip etsin
Benim de 5inci dememem ve cuma oldu transferim.Insallah guzel haberler aliriz.Merhaba kızlar dün transferim gerçekleşti bugün ilk günümüz opudan sonra 9 yumurtam işlem görmüştü ama 7 si dollenmısti ikinci gün aradıklarında 3 ünün gelişiminin gerilediğini 4 tanesinin iyi gittiğini ama 3.gün transfer yapılacağını söylediler dün 3 .gündü gittik ve embriyolog 2 sinin daha gelişimini yavaslattıgını söyledi 2 tane çok sağlıklı embriyo olduğunu ve ikisinide transfer edilip edilmeyecegini sordu bende istedim doktorum da ikisinin de koyulmasından yanaydı 5 dakika surmemıstır bile transfer işlemim herşey yolunda gitti idrara çok sıkışık olduğum için odaya geldikten 10 dakika sonra lavaboya gittim hastaneden taburcu olana kadar 3 kez daha gittim kesinlikle ıkınmadım. Başka şehirden gidiyorduk araba biraz sarstı 3 saat sonra evdeydim eve gidince de meyve yedim kivi ananas portakal mandalina hemşirede bunları yememın rahimi kalınlastırmaya yardımcı olduğunu söyledi kabak çekirdeği ve hurma da var tabi iiçinde. Evde dinleniyorum hep uzanıyorum oturuyorum hiç bişey yapmıyorum sıkıldıkça evin içinde dolanıyorum yatıp kalkmama dikkat ediyorum ani hareketlerle dönmemeye özen gösteriyorum acı yemekten kacınıyorum. Şimdilik yaptıklarım bu kadar bakalım bugün ne olacak :)
Amin Allah razi olsun.Tüp bebek tedavisi ile gebe kalmış biri olarak dua için burdayım. Allah hepinizin gönlüne göre versin arkadaşlar
Masallah,gozunuz aydin.Allah saglikla kucaginiza almak nasip etsin.testi transferden kac gun sonra yaptiniz?Merhaba herkese;
Bugün test yaptık sonuç pozitif 66,59 çıktı betahcg darısı bu yoldaki herkesin başına inşallah...
Hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar benimde transfer imza yapıldı bugün 2 tane embiryo transfer edildi
Teşekkür ederim güzel sonuçlar alalım gel beraberHayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?