2019 Ocak tüp bebek ve transfer olacaklar

Merhaba canım ben iyiyim çok şükür birazdan opu ya gireceğim inşallah
Sende haberler nasıl ? İyisindir umarım
Senden iyi haberler aldım daha daha iyi oldum canım.. Şükürler olsun.. hepiciği sağlıkla büyüsün inşallah
Bende haberler iyi.. sağda kımıldama yok demişti doktorumuz ama bugünkü muayenede hepsi canavar gibi olmuş.. herşey yolunda dedi.. az sonra catlatma iğnelerimi vuracağım yarın dinleniyorum çarşamba sabahı topluyoruz inşallah

Maşallah canim be im 5 yumurtam varmis 1 i erken büyümüş o bosa gidecek dedi şimdilik 4 tane var
Hayırlı olsun arkadaşım 1 taneyle de olacağı varsa oluyor Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah sendende hayırlı sonuç haberleri alırız

Troidden dolayı 1,5 yıldır transferi yapılamamış biri olarak diyorum ki troid ilacınızı sabah aç karnınıza aldıktan sonra en az yarım saat bekleyin ve eğer başka ilaçlar kullanıyorsanız onları akşam öğününe bırakın.. Haşimeto troid iniz yoksa daha şanslısınız ben çok çektim gitmediğim Dr kalmadı çok şükür bir aydır düştü tsh ve 10 ocak da 3. gün embriyosu 12 ocak da da 5. gün embriyosu transfer edildi bugün 4. günüm test tarihim de 23 Ocak Allah hepimize hayırlısını nasip etsin

Inşallah canim çok emek var git gel ilaçlar saatler iş yeri aile insan çok yıpranıyor Allah yardımcımız olsun
Hayırlı olsun arkadaşım 1 taneyle de olacağı varsa oluyor Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah sendende hayırlı sonuç haberleri alırız

Benim sanirjm ignelerden dolayi yukselmis dun sinira yakin cikto ilac verdi doktor 5.22 ydi degerim ac karnina içicem

Inşallah canim çok emek var git gel ilaçlar saatler iş yeri aile insan çok yıpranıyor Allah yardımcımız olsun
Bilmez miyim canım Hepimiz aynı yoldan geçiyoruz hep beraber.. Rabbim kolaylaştırsın inşallah ne diyelim? Bizler sınav kullarıyız diyorum hep.. Inşallah başarıyla atlatacağız..

Kızlar kafama takılan bir soru var ben rapor çıkmadan ignelerimo aldim kutuları getireceksin rapor çıkınca para iadesi yapılacak dedi eczane. Bana yazılan raporda 5 kutu ganol f 12 kutu merional 1 çatlama iğnesi 5 kutuda cetrotide
ben 2 kutu ganol f aldim 8 kutu merional 2 kutu cetrotide ve 1 kutu çatlama iğnesi. Eczaneye dedi ki şuan aldıklarım 500 tl peki kalan ilaçları alırsam ne kadar vericem dedim 400 daha vereceksin dedi.yani bana rapor çıkmış ve devlet o kadar ilacı uygun görmüş tek bir rakam vermem gerekmez mi.bende ihtiyacım olanı aldim fazla rakam çıkınca ne düşünüyorsunuz bu konuda.simdi persembehe kadar bekliycem kalan ilaçlardan doktor yazarsa alırım ama hakkım olan ilaçları bırakmak istemiyorum en azından alır birine ücretsiz verip hayır duasını alırım diye düşündüm

merhaba hanımlar 3 ocakta dondurulmus tedavine basladım bugun kontrolüm vardı rahim kalınlıgı 6.7 dedi bir hafta daha ilaç kullan dedi olumsuz konusmadı doktorum ama canım cok sıkıldı ilacın bugun 13.günü noralmi acaba

Maşallah canim be im 5 yumurtam varmis 1 i erken büyümüş o bosa gidecek dedi şimdilik 4 tane var

Hayırlısı kuzum senin için daha erken biraz daha zamana ihtiyacın var bence

Maşallah :)

Ben anlamadım canım ne kadar tutuyor raporlu olarak toplamda

Test tarihimiz ayni canim. Guzel haberler verelim insallah.

Benim de 5inci dememem ve cuma oldu transferim.Insallah guzel haberler aliriz.

Kızlar cetrotide vurdum bu gün enjektör kısmı tam kapanmamış biraz sıvı dışarı cıktı boşa mi gitti şimdi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…