Masallah cok guzel. Onemli olan sayisi degil,kalitesi.insallah kaliteli olup sıkı sıkı tutunurlar sana.
Hanımlar selam
07.30'da opu oluyorum.. Çok heyecanlıyım Allah gönlümüze göre versin inşallah Sabah belki yazamam diye şimdiden yazayım dedim
Dualarınızda banada yer açın Umarım hayırlı haberler verebilirim size..
Çok teşekkür ederim arkadaşım inşallahRabbim yar ve yardımcın olsun çok güzel haberlerle gelirsin inşallah.
Kızlar crinone jel ve kan sulandırıcım bitmek üzere.gittim aile hekimine yazdırdım.önceden karşılıyordu sigorta.şimdi jeli karşılamıyor.kan sulandırıcı da zaten düşe düşe 68 liraya düşüyor.siz jeli parayla mı alıyorsunuz şuan için.transferin 5.günündeyim.kadın doğuma yazdırmalıymışım jeli
Merhaba kaç yumurta transfer ettiniz ve süreciniz nasıl geçiyor bel ağrınz ve şişkinliğiniz var miKızlar crinone jel ve kan sulandırıcım bitmek üzere.gittim aile hekimine yazdırdım.önceden karşılıyordu sigorta.şimdi jeli karşılamıyor.kan sulandırıcı da zaten düşe düşe 68 liraya düşüyor.siz jeli parayla mı alıyorsunuz şuan için.transferin 5.günündeyim.kadın doğuma yazdırmalıymışım jeli
2 adet konuldu.arada belim ve biraz da kasıklarım da ağrı oluyor.bacağıma vuruyor gibi.onun dışında iyiyim:) siz transfer oldunuz muMerhaba kaç yumurta transfer ettiniz ve süreciniz nasıl geçiyor bel ağrınz ve şişkinliğiniz var mi
Benim transferimde de dün yapıldı belim de biraz ağrım var Pazartesiye kadar raporluyum.sonra ise baslayacam bu razı tedirginlik var.. nasıl olacak ne olacak2 adet konuldu.arada belim ve biraz da kasıklarım da ağrı oluyor.bacağıma vuruyor gibi.onun dışında iyiyim:) siz transfer oldunuz mu
Sorun olmaz daha zaman varmış:) tutacağı varsa her türlü tutuyor.dün ben 2 saatlik otobüs yolculuğu yaptım.tedirgin oldum ama Allah büyük.nasip olacaksa zaten verir.canımızı sıkmayalımBenim transferimde de dün yapıldı belim de biraz ağrım var Pazartesiye kadar raporluyum.sonra ise baslayacam bu razı tedirginlik var.. nasıl olacak ne olacak
Hanımlar selam
07.30'da opu oluyorum.. Çok heyecanlıyım Allah gönlümüze göre versin inşallah Sabah belki yazamam diye şimdiden yazayım dedim
Dualarınızda banada yer açın Umarım hayırlı haberler verebilirim size..
inşallah transferinizi nerde yaptırdınızSorun olmaz daha zaman varmış:) tutacağı varsa her türlü tutuyor.dün ben 2 saatlik otobüs yolculuğu yaptım.tedirgin oldum ama Allah büyük.nasip olacaksa zaten verir.canımızı sıkmayalım
Bursada.istanbul da ilk denemem olduinşallah transferinizi nerde yaptırdınız
Hanımlar selam
Dualarınızda banada yer açın Umarım hayırlı haberler verebilirim
Mesajını şimdi gördüm canım inşallah taze taze bir sürü yumurtan olmuştur:)
Kızlar cetrotide vurdum bu gün enjektör kısmı tam kapanmamış biraz sıvı dışarı cıktı boşa mi gitti şimdi ya
saribaykus aradılar mı tekrar hastaneden canim
Troidden dolayı 1,5 yıldır transferi yapılamamış biri olarak diyorum ki troid ilacınızı sabah aç karnınıza aldıktan sonra en az yarım saat bekleyin ve eğer başka ilaçlar kullanıyorsanız onları akşam öğününe bırakın.. Haşimeto troid iniz yoksa daha şanslısınız ben çok çektim gitmediğim Dr kalmadı çok şükür bir aydır düştü tsh ve 10 ocak da 3. gün embriyosu 12 ocak da da 5. gün embriyosu transfer edildi bugün 4. günüm test tarihim de 23 Ocak Allah hepimize hayırlısını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?