2019 Ocak tüp bebek ve transfer olacaklar

Hanımlar selam
07.30'da opu oluyorum.. Çok heyecanlıyım Allah gönlümüze göre versin inşallah Sabah belki yazamam diye şimdiden yazayım dedim
Dualarınızda banada yer açın Umarım hayırlı haberler verebilirim size..

Kızlar crinone jel ve kan sulandırıcım bitmek üzere.gittim aile hekimine yazdırdım.önceden karşılıyordu sigorta.şimdi jeli karşılamıyor.kan sulandırıcı da zaten düşe düşe 68 liraya düşüyor.siz jeli parayla mı alıyorsunuz şuan için.transferin 5.günündeyim.kadın doğuma yazdırmalıymışım jeli

Merhaba kaç yumurta transfer ettiniz ve süreciniz nasıl geçiyor bel ağrınz ve şişkinliğiniz var mi

Merhaba kaç yumurta transfer ettiniz ve süreciniz nasıl geçiyor bel ağrınz ve şişkinliğiniz var mi
2 adet konuldu.arada belim ve biraz da kasıklarım da ağrı oluyor.bacağıma vuruyor gibi.onun dışında iyiyim:) siz transfer oldunuz mu

2 adet konuldu.arada belim ve biraz da kasıklarım da ağrı oluyor.bacağıma vuruyor gibi.onun dışında iyiyim:) siz transfer oldunuz mu
Benim transferimde de dün yapıldı belim de biraz ağrım var Pazartesiye kadar raporluyum.sonra ise baslayacam bu razı tedirginlik var.. nasıl olacak ne olacak

Benim transferimde de dün yapıldı belim de biraz ağrım var Pazartesiye kadar raporluyum.sonra ise baslayacam bu razı tedirginlik var.. nasıl olacak ne olacak
Sorun olmaz daha zaman varmış:) tutacağı varsa her türlü tutuyor.dün ben 2 saatlik otobüs yolculuğu yaptım.tedirgin oldum ama Allah büyük.nasip olacaksa zaten verir.canımızı sıkmayalım

Inşallah canım Allah nasip etsin Dualarımız seninle Allah yar ve yardımcın olsun pozitif oluyoruz unutma

Sorun olmaz daha zaman varmış:) tutacağı varsa her türlü tutuyor.dün ben 2 saatlik otobüs yolculuğu yaptım.tedirgin oldum ama Allah büyük.nasip olacaksa zaten verir.canımızı sıkmayalım
inşallah transferinizi nerde yaptırdınız

Kızlar cetrotide vurdum bu gün enjektör kısmı tam kapanmamış biraz sıvı dışarı cıktı boşa mi gitti şimdi ya

Canım kimse yazmamış sanırım cevap olarak benim de öyle oldu son 2 iğnemde yarısı dışarı aktı ama sorun olmadı sende de sorun olacağını sanmıyorum aklın kalmasın

Merhaba arkadaslar hepimizin tedavisi hayirli ugurlu olsun insallahhh hepimiz 2019’ annesi oluruz ,benimde transferim cumartesi oldu hic bi sey hissetmiyorum insallah bu defa olacak diyorum inanarak kendime motive etmeye calisiyorum:)

canım merhaba mesajını tesadüfen gördüm. benim de ikinci denememde doktorum ardışık transfer yapacağını söyledi. önce ikinci yada üçüncü gün, sonra besinci gün yani iki kere transfer yapacakmış. böyle bir şey yapılan pek kimseyi duymadım. sen yazınca sorayım dedim. doktor ne açıklama yaptı sana, yani neden iki kere transfer yapıyor. bana şansını arttırır dedi ama ben pek anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…