2019 Ocak tüp bebek ve transfer olacaklar

Merhaba arkadaslar hepimizin tedavisi hayirli ugurlu olsun insallahhh hepimiz 2019’ annesi oluruz ,benimde transferim cumartesi oldu hic bi sey hissetmiyorum insallah bu defa olacak diyorum inanarak kendime motive etmeye calisiyorum:)

Hayırlısı ile inşallah tutmuştur bebeğiniz:)
Transfer de canınız acıyor mu yani nasıl yapıyorlar?

Merhaba 3. Gün embriyosu u laboratuvar ortamına bırakmaktansa doğal ortamına bırakmak şansımızı artırır onu riske atmamış oluruz dedi ben Dr uma çok güveniyorum inşallah da pozitif olur hayırlısıyla siz hangi hastanede tedavi görüyorsunuz genelde her hastanede uygulamıyorlar ardışık transferi inşallah hayırlısı olsun hepimiz için

ben Ankara da tedavi oluyorum. inşallah öyle olur şansımızı yükseltir. aklima takılan ilk embriyo içerdeyken diğer transferde sonuçta icerisiyle oynuyorlar müdahale oluyor küçük de olsa. ne bileyim yıkıyorlar falan, katater uzatiyolar. o aşamada içerdeki embriyo zarar görmez mi? Bir de doktorunuz bunu sık uyguluyor muymus yoksa size özel mi oldu? çok soru sordum ama bir de taze transfer mi oldu sizin dondurulmuş mu? bu arada umarım güzel hayırlı sonuçlar alırsınız az kalmış test gününe :)

Rahim ağzını yıkadıkları için embriyo zarar görmezmiş zaten embriyo rahmin üst tarafında olurmuş.. benim dondurulmuş embriyo transferi yapıldı Dr a sormak hiç aklıma gelmedi uygulamayı sık mı yapıyor diye.. İnşallah hepimizin yüzü güler

Canim hayirlisi bende ilk defa duydum

Ben bugun kadın doğuma yaxdirdim ve sigorta odedi. Kan sulandırıcı clean mi onuda kadın doğumlu dışında başkası yazamiyor diye biliyorum

Ben bugun kadın doğuma yaxdirdim ve sigorta odedi. Kan sulandırıcı clean mi onuda kadın doğumlu dışında başkası yazamiyor diye biliyorum
Teşekkür ederim cevabınız için :) öğrendim bugün.uzun süre kullanılacaksa kadın doğumcu rapor veriyormuş.sonucu bir öğrenelim de yaparız elbet hayırlısıyla

Canm Merhaba bende senden 2 gün önce yani geçen çarşamba transfer oldum bugün 5. gunn herhalde benm 7.günüm yarın test yapmayı düşünüyorum bi belirti aramali miyiz aceba

Hanımlar merhabalar opu başarılı geçti şükürler olsun
13 yumurta toplanmış yarın saat 3te arayacaklar adet bildirmek için.. merkezden çok memnun kaldım Bu aşama sorunsuz geçti şükürler olsun.. Darısı haber bekleyen herkese inşallah

Canm Merhaba bende senden 2 gün önce yani geçen çarşamba transfer oldum bugün 5. gunn herhalde benm 7.günüm yarın test yapmayı düşünüyorum bi belirti aramali miyiz aceba
Merhaba canım seninde transferin hayırlı olsun benim transfer günü hariç 6.gunum geçen hafta perşembe günü oldum. Bende öyle gözle görülür bir belirti yok ara ara kasık ağrım dışında hiç bir belirtim yok benim ilk tedavim bakalım test günü ne olacak

Hayırlı olsun canım inşallah çok çok dollenirler

Ayy aramızda 1 gün var aynen benmde ilk 2 gün bel agrim ve kasık agrim.vardı bi kaçgun belirti olmadı 2 gündür ara ara kasık ağrısi ve bacağım da ağrı var hayrlisi hakkımzda inşallah canm benm Allah utandirmasin

Seninde tedavin hayrli olsun canm benm hepimiz emeklerimzn karşılığıni alırız inşallah benmde ilk denemem bu arada

Ben transferin ertesi günü öyleydim kasıkta ağrı ve bacaklarım acayip sancıyordu ne yatabılıyordum ne oturabiliyordum ne gezebiliyordum ve aşırı derecede mide bulantısı ve kusma oldu ertesi gün ilk iki gün böyle geçti sonra hiç birşeyim kalmadı

İnşallah ilk denememızde hamiş kalıp bebişlerimizi hayırlı sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alırız
Amin canm aminnn korkuyorum gogus ağrısı da oluyormuş ya bende arafa bıçak gibi saplanip gidiyor yani sürekli olan bi belirtim.yok hep ara ara görünüp gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…