- 8 Ekim 2016
- 1.637
- 1.587
- 133
- 33
Bunlar gebelik belirtileri değil diyorlar ama ilaçların etkısıymısAmin canm aminnn korkuyorum gogus ağrısı da oluyormuş ya bende arafa bıçak gibi saplanip gidiyor yani sürekli olan bi belirtim.yok hep ara ara görünüp gidiyor
Bilmiyorum canm inşallah hayrli haberler alırzBunlar gebelik belirtileri değil diyorlar ama ilaçların etkısıymıs
Çok teşekkür ederim canım Sen nasılsın?Hayırlı olsun canım inşallah çok çok dollenirler
Ayy kuzum Allah razı olsun darısı hep beraber bebis haberi vermeye insallahhhHeyecanınıza şimdilik uzaktan eşlik ediyorum. Umarım bir gün ben de paylaşabilirim sizin yaşadığınız o güzel bekleyişi. Umudunuz boşa çıkmasın inşallah
İnşallah canım hayırlısı ile sadece transferim kaldıÂminnn, transferde canin hic acimaz iki dakikalik bi sey zten hic korkulcak durum degil
Bugün arayacaklar sanırım bekliyorumKendileri soyluyor genelde. Ama soylemezlerse sorabilirsin. Bence hic ogrenme. Doktorun ne derse oyle devam et.doktoruna guven.
Canim cok sevindim 13yumurta iyi bir sayıHanımlar merhabalar opu başarılı geçti şükürler olsun
13 yumurta toplanmış yarın saat 3te arayacaklar adet bildirmek için.. merkezden çok memnun kaldım Bu aşama sorunsuz geçti şükürler olsun.. Darısı haber bekleyen herkese inşallah
İnşallah canım benim inşallahBilmiyorum canm inşallah hayrli haberler alırz
Amin canım inşallah bir bekleyiş içinde olanlara Rabbim güzel haberler aldırmayı nasip etsin inşallahHeyecanınıza şimdilik uzaktan eşlik ediyorum. Umarım bir gün ben de paylaşabilirim sizin yaşadığınız o güzel bekleyişi. Umudunuz boşa çıkmasın inşallah
İyiyim canım evde zaman geçirmeye çalışıyorum işte sen neler yapıyorsun :)Çok teşekkür ederim canım Sen nasılsın?
Yok canım çok iyiyim elhamdülillah Hiç sıkıntım yok Sende oldu mu?İnşallah canım hayırlısı ile sadece transferim kaldı
Bugün arayacaklar sanırım bekliyorum
Doktorum ile hiç görüşme fırsatım olmadı embriyolog arıyor beni
Canim cok sevindim 13yumurta iyi bir sayı
Zorlandınmı hiç opu sonrası?
Çok sağolasın canım iyiyim elhamdülillah puzzle falan yapıyorum oyalamaya çalışıyorum kendimi.. zaman geçsin diye öyle gözüm saatteİyiyim canım evde zaman geçirmeye çalışıyorum işte sen neler yapıyorsun :)
Zaman hiç.gecmek bilmiyor ya :)Çok sağolasın canım iyiyim elhamdülillah puzzle falan yapıyorum oyalamaya çalışıyorum kendimi.. zaman geçsin diye öyle gözüm saatte
Çok güzel bir haber canım inşallah 5.gune gelır mınnoslarınDoktorum aradı şimdi 13 yumurtanın 12si olgun çıkmış 5i döllenmiş
Artabilir yarın tekrar görüşeceğiz dedi
5. günü bekliyoruz ngs için.. inşallah güzelce büyür minnoşlarımgitsemde sarsam keşke sıcaklığımla büyütebilsem
Inşallah canım benim Boyama yap sudoku çöz puzzle yap.. yani ben öyle zaman geçirmeye çalışıyorum.. güzel haberler gelecek inşallah..Çok güzel bir haber canım inşallah 5.gune gelır mınnosların
Valla telefondan oyn falan oynayarak geçiriyorum zamanımı transferden beri hastayım, bugün 7.günüm hiç azalmadı, zatürre oldum çok şiddetli öksürüğüm var umudum yok tuttuğuna dair bıseyde hissetmiyorum zaten hasta olmayı ben istemedim elimde olan bişey değildi Allahım nasip etmeyecek demek kiInşallah canım benim Boyama yap sudoku çöz puzzle yap.. yani ben öyle zaman geçirmeye çalışıyorum.. güzel haberler gelecek inşallah..
Kizlar benim 5inci denemem bu. Dondurulmuslarimla yapildi transfer. Hic pozitif almadik simdiye kadar.Bir onceki kimyasal gebelik oldu sadece.Gunler gecmek bilmiyor. 23 ocak test tarihim. Bugun 6inci gunum. Transferden bir gum sonra pembe akinti geldi.3uncu gun tekrar gordum pembelik. Bugun de hafif vardi. Ve sadece bir kez goruyorum bunu.Hic yasadiniz mi?
Hava soguk ve karli oldufundan disari cikmiyorum.evde volta atiyorum sadece ama genelde yatiyorum diyebilirim.insallah dedigin gibi tutunuyorlardir. Herkesin belirtisi farkli tabi. Forumu okudum biraz. Lekelenme olup negatif alan da var.hakkimizda hayirlisi olsun.Ayni tarih test günümüz insallahhh hamile oluruz , lekelenme rahme tutunurken olur diyorlar YouTube’da doktorlari izledim ,ama bende hic bi sey yok ya hicbisey cok korkmaya basladim artik ,cumartesi transfer oldu ,bu arada kizlar hep yatiyonuzmu arada yürûmek icin falan cikiyonuzmu disari ,
Olumlu dusun. Allah'im bu hastaliga ragmen nasip edecek belki de.Valla telefondan oyn falan oynayarak geçiriyorum zamanımı transferden beri hastayım, bugün 7.günüm hiç azalmadı, zatürre oldum çok şiddetli öksürüğüm var umudum yok tuttuğuna dair bıseyde hissetmiyorum zaten hasta olmayı ben istemedim elimde olan bişey değildi Allahım nasip etmeyecek demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?