2019 Ocak tüp bebek ve transfer olacaklar

Bilmiyorum canım keyfim yok hiç canım Allah hepimize hayırlısını versin

Maşallah canim

Demekki birşey eksik noksan kalmasın diye takviye veriyor canım.. bide şey benim transfer için baya bekleme sürecim olacak ya Embriyoların sonucuna göre takviye verecektir belki..
Az daha sabır canım benim..

Kizlar bugun adetten once oldugu gibi diş etim şişti,moralim cok bozuldu. Dis eti sismesi bende adet belirtilerinden biridir Bugun transferden sonra 7. gun.

Kizlar bugun adetten once oldugu gibi diş etim şişti,moralim cok bozuldu. Dis eti sismesi bende adet belirtilerinden biridir Bugun transferden sonra 7. gun.
Benim de 7.gün adete 8 gün var.midem ağrır karnım guruldar adet öncesi.hemen böyle olsun tutmadı diye ben de kendimi yiyorum

Benim de 7.gün adete 8 gün var.midem ağrır karnım guruldar adet öncesi.hemen böyle olsun tutmadı diye ben de kendimi yiyorum
Ah canim valla yillardir negatifi girmekten yoruldum. Hayirlisi bakalim. Az once de pembe kahve karisik tortu geldi crinone jelle birlikte. Iyi dusunmeye calisiyorum. Adet belirtileriyle gebelik belirtileri benziyor diyorlar.ahhh bilemiyorum ki

Ah canim valla yillardir negatifi girmekten yoruldum. Hayirlisi bakalim. Az once de pembe kahve karisik tortu geldi crinone jelle birlikte. Iyi dusunmeye calisiyorum. Adet belirtileriyle gebelik belirtileri benziyor diyorlar.ahhh bilemiyorum ki
Evet benziyor diyor doktorlar.daha önceki transferlerimde adet ağrısına benzer kasık ve bel ağrım hiç olmamışta.bu defa hafifte olsa oluyor.yıllardır testte görüp kan veriyorum sonra kimyasal oluyor benim de.ondan iyice umutsuzlaşmaya başladım gün geçtikçe.bu defa tedavim daha farklıydı inşallah pozitif olur artık ne zaman kan vermeyi düşünüyorsun canım?

Benim de maalesef bir onceki kimyasal oldu. En buyuk korkum oldu. Insallah bu sefer dolu dolu pozitifleri aliriz canim. Carsamba gunu test gunum.o gune kadat bir aksilik olmazsa beklemeyi dusunuyorum.sen?

Benim de maalesef bir onceki kimyasal oldu. En buyuk korkum oldu. Insallah bu sefer dolu dolu pozitifleri aliriz canim. Carsamba gunu test gunum.o gune kadat bir aksilik olmazsa beklemeyi dusunuyorum.sen?
Yarın yaptırsam mı diye düşünüyordum ama en geç pazartesi yaptırıcam

Yarın yaptırsam mı diye düşünüyordum ama en geç pazartesi yaptırıcam
Yarin sekizinci gun oluyor. Aslinda cok erken.En azindan pazartesiye kadar sabret canim. Negatif cikabilir,dusuk cikabilir.Bosuna moralin bozulabilir.Sonra mecburen 12inci gunu beklemek zorunda kalirsin.Sen en erken pazartesi yaptir. Ben her seferinde test gununde yaptirdim.Neler hissediyorsun vucudunda?

Doğru diyorsun pazartesi yaptırsam iyi olacak.adet sancısı tarzı kasıklarımda ve belimde ağrı oluyor.daha önceki transferlerde yaşamamıştım böyle.ayakta biraz kalsam hemen ağrı oluyor.bazen bacak ağrılarımda var kalçamdan vuruyor sanki.

Insallah bu sefer olmustur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…