- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Ben Choriomon kullandim canım yumurta çatlatmak için 1 Choriomon 2 gonapeptly kullandım ben de canım sayıyı sıkıntı etme 1 tane toplanıp kızı şimdi 15 aylık olan bir arkadaşım var az olsun bizim olsun canım hayırlısı ile inşallah
Doktorum aradı şimdi 13 yumurtanın 12si olgun çıkmış 5i döllenmiş
Artabilir yarın tekrar görüşeceğiz dedi
5. günü bekliyoruz ngs için.. inşallah güzelce büyür minnoşlarımgitsemde sarsam keşke sıcaklığımla büyütebilsem
Demekki birşey eksik noksan kalmasın diye takviye veriyor canım.. bide şey benim transfer için baya bekleme sürecim olacak ya Embriyoların sonucuna göre takviye verecektir belki..Amin canım hepimizinkini inşallah
Neden acaba bende bu kadar fazla ilaç var aklıma takılıyor
Kimsede gormedim bu kadar ilacı yarım saatte bir hap alıyorum
Gündüz göbekten yaptığım bir iğne var
Birde sabah akşam kalçalar progesteron iğnesi yapıyorum
Sağolasın canım benim.. darısı senin başına inşallah..Maşallah canim
Hosgeldin canim. Transferin oldu mu?Merhabalar kizlar bende katikdjm aranıza
Hoşbulduk hayir şuan lucrin kullanıyorum adet 21.gun basladim bugun 5.gunum devam ediyorum sizin?Hosgeldin canim. Transferin oldu mu?
Kizlar bugun adetten once oldugu gibi diş etim şişti,moralim cok bozuldu. Dis eti sismesi bende adet belirtilerinden biridirBugun transferden sonra 7. gun.
Benim de 7.gün adete 8 gün var.midem ağrır karnım guruldar adet öncesi.hemen böyle olsun tutmadı diye ben de kendimi yiyorumKizlar bugun adetten once oldugu gibi diş etim şişti,moralim cok bozuldu. Dis eti sismesi bende adet belirtilerinden biridirBugun transferden sonra 7. gun.
Ah canim valla yillardir negatifi girmekten yoruldum. Hayirlisi bakalim. Az once de pembe kahve karisik tortu geldi crinone jelle birlikte. Iyi dusunmeye calisiyorum. Adet belirtileriyle gebelik belirtileri benziyor diyorlar.ahhh bilemiyorum kiBenim de 7.gün adete 8 gün var.midem ağrır karnım guruldar adet öncesi.hemen böyle olsun tutmadı diye ben de kendimi yiyorum
Kotu dusunmemeye calisiyorum canim.Bu besinci deneme.ilk defa bu kadar pozitif hissediyorum aslinda.yine de o kadar korkuyorum ki.Kötü düşünme olumsuzluğu at kafandan canım
Benim transferin yedinci gunu. Hadi hayirli olur insallah senin de tedavin.Hoşbulduk hayir şuan lucrin kullanıyorum adet 21.gun basladim bugun 5.gunum devam ediyorum sizin?
Evet benziyor diyor doktorlar.daha önceki transferlerimde adet ağrısına benzer kasık ve bel ağrım hiç olmamışta.bu defa hafifte olsa oluyor.yıllardır testte görüp kan veriyorum sonra kimyasal oluyor benim de.ondan iyice umutsuzlaşmaya başladım gün geçtikçe.bu defa tedavim daha farklıydı inşallah pozitif olur artıkAh canim valla yillardir negatifi girmekten yoruldum. Hayirlisi bakalim. Az once de pembe kahve karisik tortu geldi crinone jelle birlikte. Iyi dusunmeye calisiyorum. Adet belirtileriyle gebelik belirtileri benziyor diyorlar.ahhh bilemiyorum ki
Benim de maalesef bir onceki kimyasal oldu. En buyuk korkum oldu. Insallah bu sefer dolu dolu pozitifleri aliriz canim. Carsamba gunu test gunum.o gune kadat bir aksilik olmazsa beklemeyi dusunuyorum.sen?Evet benziyor diyor doktorlar.daha önceki transferlerimde adet ağrısına benzer kasık ve bel ağrım hiç olmamışta.bu defa hafifte olsa oluyor.yıllardır testte görüp kan veriyorum sonra kimyasal oluyor benim de.ondan iyice umutsuzlaşmaya başladım gün geçtikçe.bu defa tedavim daha farklıydı inşallah pozitif olur artıkne zaman kan vermeyi düşünüyorsun canım?
Yarın yaptırsam mı diye düşünüyordum ama en geç pazartesi yaptırıcamBenim de maalesef bir onceki kimyasal oldu. En buyuk korkum oldu. Insallah bu sefer dolu dolu pozitifleri aliriz canim. Carsamba gunu test gunum.o gune kadat bir aksilik olmazsa beklemeyi dusunuyorum.sen?
Yarin sekizinci gun oluyor. Aslinda cok erken.En azindan pazartesiye kadar sabret canim. Negatif cikabilir,dusuk cikabilir.Bosuna moralin bozulabilir.Sonra mecburen 12inci gunu beklemek zorunda kalirsin.Sen en erken pazartesi yaptir. Ben her seferinde test gununde yaptirdim.Neler hissediyorsun vucudunda?Yarın yaptırsam mı diye düşünüyordum ama en geç pazartesi yaptırıcam
Doğru diyorsun pazartesi yaptırsam iyi olacak.adet sancısı tarzı kasıklarımda ve belimde ağrı oluyor.daha önceki transferlerde yaşamamıştım böyle.ayakta biraz kalsam hemen ağrı oluyor.bazen bacak ağrılarımda var kalçamdan vuruyor sanki.Yarin sekizinci gun oluyor. Aslinda cok erken.En azindan pazartesiye kadar sabret canim. Negatif cikabilir,dusuk cikabilir.Bosuna moralin bozulabilir.Sonra mecburen 12inci gunu beklemek zorunda kalirsin.Sen en erken pazartesi yaptir. Ben her seferinde test gununde yaptirdim.Neler hissediyorsun vucudunda?
Insallah bu sefer olmustur.Doğru diyorsun pazartesi yaptırsam iyi olacak.adet sancısı tarzı kasıklarımda ve belimde ağrı oluyor.daha önceki transferlerde yaşamamıştım böyle.ayakta biraz kalsam hemen ağrı oluyor.bazen bacak ağrılarımda var kalçamdan vuruyor sanki.
İnşallah canım.2 embriyo konuldu biraz da olsa umudum var hala.sende belirti var mı hiçInsallah bu sefer olmustur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?