2019 Ocak tüp bebek ve transfer olacaklar

Bnde yatiyom kalkiyom arada bi cikip yûrüyüp geliyom bn otelde kaliyomda daraliyom odada ,aslinda yemek yemeye gidiyom o kadar, zman geciverse hemen ,insallahhh canim tutunmusdir böyle düsün,bn öyle motive etmeye calisiyorum bu defa olcak olcak diyom,benimde bu dörtdüncü deneme

6.günüm benim de.gün geçtikçe neşem kaçıyor yine olmadı gibi düşünüyorum.ne kadar alıştırmışız kendimizi olumsuzluğa.inşallah çok mutlu oluruz kızlar

6.günüm benim de.gün geçtikçe neşem kaçıyor yine olmadı gibi düşünüyorum.ne kadar alıştırmışız kendimizi olumsuzluğa.inşallah çok mutlu oluruz kızlar
Hep negatif almaktan pozitife alistiramiyoruz kendimizi. Ne kadar istesek de bir yanimiz buruk bekliyoruz test tarihini. Ama Allahin izniyle hepimiz guzel sonuclar alalim ve insallah bu negatif donguyu kiralim

Insallah hayirlisiyla son olsun canim. Allahim aratmasin. Bu sefer guzel haberler verelim biz de.

Choriomon 5000 kullanan oldu mu aranızda bugün 5 iğnem var
3 de cetrotide
Akşam 7 de ganol f ve merional
Saat 9 da da choriomon ve ovitrella 2 tane çatlama iğnem var .moralim çok bozuk 4 yumurtam varmis o da iyi mi kötümü bilmiyorum

Hep negatif almaktan pozitife alistiramiyoruz kendimizi. Ne kadar istesek de bir yanimiz buruk bekliyoruz test tarihini. Ama Allahin izniyle hepimiz guzel sonuclar alalim ve insallah bu negatif donguyu kiralim
Amin canım inşallah.3.gün 2 embriyo ile 8.gün kan testi yapsak çıkar mı acaba varsa? Bir tanıdığım aynı şekilde 8.günde öğrendi cumartesi kan versem mi bilemiyorum

Şşiişşttt yok öyle bir şey Karartmıyoruz enseyi.. bir sorun çıkmasa da böyle olumsuz düşünerek kuzuyu kötü etkileme annesi.. hem bu sefer olacak.. olmazsa da biz bu yola baş koymadık mı? O kuzuları bu evlere getireceğiz Allahın izniyle!!! Sen bolca dinlen c vitamini takviye et Oyun oynamaya da devam et.. Dualarım seninle canım benim

Kızlar bugün benimde transferin 7. Günü ve sürekli kasık ağrısı yaşıyorum. Hayırlısıyla tutunsun yavrularımız diye dua ediyorum. Herkese allah evlat versiin

Maşallah kuzum sayın güzel

Kızlar cumartesi günü transferim olacakmış çok heyecanlı ve telaşlıyım :) 6 embriyomun 6 sıda sağlıklıymış şükür
3 tanesini bugün dondurmuşlar 3 tanesi de beni bekliyormuş :)

Kızlar cumartesi günü transferim olacakmış çok heyecanlı ve telaşlıyım :) 6 embriyomun 6 sıda sağlıklıymış şükür
Ay maşallah sübhanallah canım
Hadi hakkında hayırlısı olsun..
Sıkı sıkı tutunsun anneye kuzular

Bu arada ilaç kullanmıyorum sadece antibiyotiğim var..

Teşekkür ederim.canım benim Allah razı olsun

Ay maşallah sübhanallah canım
Hadi hakkında hayırlısı olsun..
Sıkı sıkı tutunsun anneye kuzular

Bu arada ilaç kullanmıyorum sadece antibiyotiğim var..

Amin canım hepimizinkini inşallah
Neden acaba bende bu kadar fazla ilaç var aklıma takılıyor
Kimsede gormedim bu kadar ilacı yarım saatte bir hap alıyorum
Gündüz göbekten yaptığım bir iğne var
Birde sabah akşam kalçalar progesteron iğnesi yapıyorum

Ben Choriomon kullandim canım yumurta çatlatmak için 1 Choriomon 2 gonapeptly kullandım ben de canım sayıyı sıkıntı etme 1 tane toplanıp kızı şimdi 15 aylık olan bir arkadaşım var az olsun bizim olsun canım hayırlısı ile inşallah

Çok şükür canım benim de cumartesi yumurtalarım toplanacak ama mutsuzum 4 yunurta gördü ama prk umutlu değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…