- 8 Ekim 2016
- 1.637
- 1.587
- 133
- 33
İnşallah canım ne bileyim ama hiç umudum yokOlumlu dusun. Allah'im bu hastaliga ragmen nasip edecek belki de.
Hava soguk ve karli oldufundan disari cikmiyorum.evde volta atiyorum sadece ama genelde yatiyorum diyebilirim.insallah dedigin gibi tutunuyorlardir. Herkesin belirtisi farkli tabi. Forumu okudum biraz. Lekelenme olup negatif alan da var.hakkimizda hayirlisi olsun.
İnşallah canım ne bileyim ama hiç umudum yokçünkü hiç hafiflemedi çok üzülüyorum artık böyle olmasını istemezdim
Hep negatif almaktan pozitife alistiramiyoruz kendimizi. Ne kadar istesek de bir yanimiz buruk bekliyoruz test tarihini. Ama Allahin izniyle hepimiz guzel sonuclar alalim ve insallah bu negatif donguyu kiralim6.günüm benim de.gün geçtikçe neşem kaçıyor yine olmadı gibi düşünüyorum.ne kadar alıştırmışız kendimizi olumsuzluğa.inşallah çok mutlu oluruz kızlar
Insallah hayirlisiyla son olsun canim. Allahim aratmasin. Bu sefer guzel haberler verelim biz de.Bnde yatiyom kalkiyom arada bi cikip yûrüyüp geliyom bn otelde kaliyomda daraliyom odada ,aslinda yemek yemeye gidiyom o kadar, zman geciverse hemen ,insallahhh canim tutunmusdir böyle düsün,bn öyle motive etmeye calisiyorum bu defa olcak olcak diyom,benimde bu dörtdüncü deneme
Amin canım inşallah.3.gün 2 embriyo ile 8.gün kan testi yapsak çıkar mı acaba varsa? Bir tanıdığım aynı şekilde 8.günde öğrendi cumartesi kan versem mi bilemiyorumHep negatif almaktan pozitife alistiramiyoruz kendimizi. Ne kadar istesek de bir yanimiz buruk bekliyoruz test tarihini. Ama Allahin izniyle hepimiz guzel sonuclar alalim ve insallah bu negatif donguyu kiralim
Insallah hayirlisiyla son olsun canim. Allahim aratmasin. Bu sefer guzel haberler verelim biz de.
Şşiişşttt yok öyle bir şey Karartmıyoruz enseyi.. bir sorun çıkmasa da böyle olumsuz düşünerek kuzuyu kötü etkileme annesi.. hem bu sefer olacak.. olmazsa da biz bu yola baş koymadık mı? O kuzuları bu evlere getireceğiz Allahın izniyle!!! Sen bolca dinlen c vitamini takviye et Oyun oynamaya da devam et.. Dualarım seninle canım benimValla telefondan oyn falan oynayarak geçiriyorum zamanımı transferden beri hastayım, bugün 7.günüm hiç azalmadı, zatürre oldum çok şiddetli öksürüğüm var umudum yok tuttuğuna dair bıseyde hissetmiyorum zaten hasta olmayı ben istemedim elimde olan bişey değildi Allahım nasip etmeyecek demek ki
Yok canım çok iyiyim elhamdülillah Hiç sıkıntım yok Sende oldu mu?
Maşallah kuzum sayın güzelDoktorum aradı şimdi 13 yumurtanın 12si olgun çıkmış 5i döllenmiş
Artabilir yarın tekrar görüşeceğiz dedi
5. günü bekliyoruz ngs için.. inşallah güzelce büyür minnoşlarımgitsemde sarsam keşke sıcaklığımla büyütebilsem
Ay maşallah sübhanallah canımKızlar cumartesi günü transferim olacakmış çok heyecanlı ve telaşlıyım :) 6 embriyomun 6 sıda sağlıklıymış şükür
3 tanesini bugün dondurmuşlar 3 tanesi de beni bekliyormuş :)
Teşekkür ederim.canım benim Allah razı olsunŞşiişşttt yok öyle bir şey Karartmıyoruz enseyi.. bir sorun çıkmasa da böyle olumsuz düşünerek kuzuyu kötü etkileme annesi.. hem bu sefer olacak.. olmazsa da biz bu yola baş koymadık mı? O kuzuları bu evlere getireceğiz Allahın izniyle!!! Sen bolca dinlen c vitamini takviye et Oyun oynamaya da devam et.. Dualarım seninle canım benim
Ay maşallah sübhanallah canım
Hadi hakkında hayırlısı olsun..
Sıkı sıkı tutunsun anneye kuzular
Bu arada ilaç kullanmıyorum sadece antibiyotiğim var..
Ben Choriomon kullandim canım yumurta çatlatmak için 1 Choriomon 2 gonapeptly kullandım ben de canım sayıyı sıkıntı etme 1 tane toplanıp kızı şimdi 15 aylık olan bir arkadaşım var az olsun bizim olsun canım hayırlısı ile inşallahChoriomon 5000 kullanan oldu mu aranızda bugün 5 iğnem var
3 de cetrotide
Akşam 7 de ganol f ve merional
Saat 9 da da choriomon ve ovitrella 2 tane çatlama iğnem var .moralim çok bozuk 4 yumurtam varmis o da iyi mi kötümü bilmiyorum
Ben çok sıkıntı çekmiştim canım daha yeni yeni kendime geliyorum
İlaç verdiler mi mesela benim 7 kutu hapım 2 tane iğnem var hergün kullandığım
Kızlar cumartesi günü transferim olacakmış çok heyecanlı ve telaşlıyım :) 6 embriyomun 6 sıda sağlıklıymış şükür
3 tanesini bugün dondurmuşlar 3 tanesi de beni bekliyormuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?