2019 Ocak tüp bebek ve transfer olacaklar

Çok şükür canım benim de cumartesi yumurtalarım toplanacak ama mutsuzum 4 yunurta gördü ama prk umutlu değilim
Canım umudunu hiç kaybetme benim arkadaşım 1 tane yumurta ile hmile kaldı çocuğu oldu tek 1 tane yumurtası vardı hiç moralini bozma Allahın izniyle olacak hep olumlu düşün
Cumartesi yine görüşeceğiz sanırım :) ben 7.30 da ordayım biraz bekleteceklerini söylediler
Bide yumurta toplandıktan sonra ki kısmı bana çok zor geldi çok fazla ilaç var dikkat et yani

Demekki birşey eksik noksan kalmasın diye takviye veriyor canım.. bide şey benim transfer için baya bekleme sürecim olacak ya Embriyoların sonucuna göre takviye verecektir belki..
Az daha sabır canım benim..
İnşallah canım hepimize dua ediyorum Allah hayırlısını versin
Çok heyecanlıyım yarın büyük gün :)

Merhaba hanımlar sabah test yaptım silikte olsa göründü ikinci çizgi transferimin 8.günü inşallah yanıltmıyordur beni pazar günü de kan tahlili günüm
Ay bu harika bir haber yaaa... Insallah kanda da gorursun pozitifi. Idrar pozitifse bu is tamam :))) ayyy cok sevindim yaaa.. simdi belirtileri say bakalim bize :)))

Heyecanını paylaşıyorum canım.. topla gel yavruları :)

Bende de haberler iyi cumanın yüzü suyu hürmetine
Dün 5 embriyo harekete geçmişti bugün 11 tane olmuşlar
Pazartesi kaçının ngs görebileceği netleşecek
Minnoşlarım direniyor

Iğne var mı yine canım ya off tam bitti derken ne ilaçları verdi sana canım bu arada bende 7 de ordayım sanırım ödeme işlemleri için falan erken çağırdılar yunurta toplamadan önce yapmam gereken bisey var mı

Ay bu harika bir haber yaaa... Insallah kanda da gorursun pozitifi. Idrar pozitifse bu is tamam :))) ayyy cok sevindim yaaa.. simdi belirtileri say bakalim bize :)))
İnşallah canım pazar günü kesinleşecek zaten olup olmadığı :) idrar testine pek güvenemiyorum yanıltabiliyor diye resmi yüklemeye çalıştım ama beceremedim nasıl yüklendigini buraya. Pek belirti yaşamadım ara ara kasık ağrım oluyordu sadece hepsi bu kadar canım

Goguslerde dolgunluk falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…