Gözümü kararttım yarın sabah yapıcam ama elimde normal test var erken gebelik yok bence elinde varsa yap ya da bir gün sonra yapBnmde yrn 8.gün erkn gebelik testi ypsmmı bi kç gün dha beklesemmi bilemedim
Yok ben ilk kez yarın yapıcam idrar testiniCnm sen erken gebelik testi yapmışmydın?
Yok canım tahlillerini yaptırıp anesteziden onay aldıysan tamam başka bir işlem yok
Progesteron iğne var sabah akşam kalçadan
Birde oksapar diye bir iğne var canım günde 1 tane göbekten
İnşallah kolaylıkla atlatırsın
Hiçç korkma hiçbişe anlamicn bi uyanıcanki bitmiş, çok kolay rht ol snrada agrın olucak olmick demek dogru olmaz agrı kesici aldınmı 2 güne hiçbişeyin kalmazKizlar yarın yumurta toplama işlemim var dualarınızı bekliyorum umutsuz vakayim
Bnmde gözün karardı işte bi anda sbh yapim diorm bakalım sbhki psikolojime bakarakGözümü kararttım yarın sabah yapıcam ama elimde normal test var erken gebelik yok bence elinde varsa yap ya da bir gün sonra yap
Kolaylıkla geçsin rast gitsin inşallahKizlar yarın yumurta toplama işlemim var dualarınızı bekliyorum umutsuz vakayim
canım önceki denemede 7.gün yaptığım testler ucuz olanda da çıkmıştı erken gebelik testindede çıkmıştı hadi bakalım yarın güzel haberler verBnmde yrn 8.gün erkn gebelik testi ypsmmı bi kç gün dha beklesemmi bilem8edim
Yok öyle birşey aaaa aşkolsun.. Yapma arkadaşım olumlu düşünKizlar yarın yumurta toplama işlemim var dualarınızı bekliyorum umutsuz vakayim
Umutsuz olma cnm.iyi düşün ki iyi olsun.Kizlar yarın yumurta toplama işlemim var dualarınızı bekliyorum umutsuz vakayim
Hiçç korkma hiçbişe anlamicn bi uyanıcanki bitmiş, çok kolay rht ol snrada agrın olucak olmick demek dogru olmaz agrı kesici aldınmı 2 güne hiçbişeyin kalmaz
Kolaylıkla geçsin rast gitsin inşallah
Yok öyle birşey aaaa aşkolsun.. Yapma arkadaşım olumlu düşün
Herşey yolunda gidecek Allahın izniyle.. dualarım seninle
Umutsuz olma cnm.iyi düşün ki iyi olsun.
Herşey yolunda gider Allah’ın izniyle.
Bugün benim 9. Günüm. Açıkçası sürekli yattım. Telefonla oyun falan oynadım. Kitap okudum fil. İzledim bunun dışında yemek ve ilaçlar ve bol bol su benim bu sürecimin özeti. Tabiki birde kadınlar klübü :) Pek kimseyle konuşasım gelmedi buranın dışında. Pazartesi test günüm. İnşallah hepimiz hayırlısıyla hamile kalırız..Selam kızlar.ben de perşembe günü transfer oldum.bugün 3.günüm olacak.beklemek çok zor.siz vaktinizi nasıl değerlendiriyorsunuz?
Bende de öyle oluyo. Pazartesiyi bekliyorum artık.. allah hayırlısını versin.. yapacak bişi yok canımKızlar selam bugün 9. günüm sabah 5 de idrar testi yaptım malesef tek çizgi çıktı gittim yattım saat dokuzda kalkıp baktığım da ikinci çizgi çok silik görünüyordu var mı bu şekil de başına gelen
Ben bugün son iğne için hastaneye gideceğim ve kan testi de yaptıracağım varsa muhakkak çıkar zaten yoksa da nasibimizde yokmuş demekBende de öyle oluyo. Pazartesiyi bekliyorum artık.. allah hayırlısını versin.. yapacak bişi yok canım
Ay sanki pozitif gibi yaaa...hadi insallah... ben idrardan korkuyoooorum.pzts direkt kan verecegim.carsambayi beklemeyecegim. Foto yukler misin?Kızlar selam bugün 9. günüm sabah 5 de idrar testi yaptım malesef tek çizgi çıktı gittim yattım saat dokuzda kalkıp baktığım da ikinci çizgi çok silik görünüyordu var mı bu şekil de başına gelen
Ben bugün son iğne için hastaneye gideceğim ve kan testi de yaptıracağım varsa muhakkak çıkar zaten yoksa da nasibimizde yokmuş demek
Evet canım benim de sonradan çıkıyorduKızlar selam bugün 9. günüm sabah 5 de idrar testi yaptım malesef tek çizgi çıktı gittim yattım saat dokuzda kalkıp baktığım da ikinci çizgi çok silik görünüyordu var mı bu şekil de başına gelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?