2019 Ocak tüp bebek ve transfer olacaklar

Ignelere devam yani yarın görüşürüz inşallah

Bnmde yrn 8.gün erkn gebelik testi ypsmmı bi kç gün dha beklesemmi bilem8edim
canım önceki denemede 7.gün yaptığım testler ucuz olanda da çıkmıştı erken gebelik testindede çıkmıştı hadi bakalım yarın güzel haberler ver

Eklentiler

• IMG-20180913-WA0026.webp
    29 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG-20180914-WA0006.webp
    5 KB · Görüntüleme: 37
Selam kızlar.ben de perşembe günü transfer oldum.bugün 3.günüm olacak.beklemek çok zor.siz vaktinizi nasıl değerlendiriyorsunuz?

Teşekkür ederim arkadaşlar Allah razı olsun sizden umarım Rabbim gönlümüzden geçenleri bize hayırlı eyler
Hiçç korkma hiçbişe anlamicn bi uyanıcanki bitmiş, çok kolay rht ol snrada agrın olucak olmick demek dogru olmaz agrı kesici aldınmı 2 güne hiçbişeyin kalmaz

Kolaylıkla geçsin rast gitsin inşallah

Yok öyle birşey aaaa aşkolsun.. Yapma arkadaşım olumlu düşün
Herşey yolunda gidecek Allahın izniyle.. dualarım seninle

Umutsuz olma cnm.iyi düşün ki iyi olsun.
Herşey yolunda gider Allah’ın izniyle.

Selam kızlar.ben de perşembe günü transfer oldum.bugün 3.günüm olacak.beklemek çok zor.siz vaktinizi nasıl değerlendiriyorsunuz?
Bugün benim 9. Günüm. Açıkçası sürekli yattım. Telefonla oyun falan oynadım. Kitap okudum fil. İzledim bunun dışında yemek ve ilaçlar ve bol bol su benim bu sürecimin özeti. Tabiki birde kadınlar klübü :) Pek kimseyle konuşasım gelmedi buranın dışında. Pazartesi test günüm. İnşallah hepimiz hayırlısıyla hamile kalırız..
senin kaçıncı gün embriyosu canım?

Kızlar selam bugün 9. günüm sabah 5 de idrar testi yaptım malesef tek çizgi çıktı gittim yattım saat dokuzda kalkıp baktığım da ikinci çizgi çok silik görünüyordu var mı bu şekil de başına gelen

Bende de öyle oluyo. Pazartesiyi bekliyorum artık.. allah hayırlısını versin.. yapacak bişi yok canım

Ayy işallah işallaaahh çıkar arkadasım... rabbim yar ve yardımcın olsun..

Ay sanki pozitif gibi yaaa...hadi insallah... ben idrardan korkuyoooorum.pzts direkt kan verecegim.carsambayi beklemeyecegim. Foto yukler misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…