Biri boş cıktı dedi diğer üçü de kalitesiz gözüküyor dedi zaten bende amh sıkıntısı vardı benim duratim düşünce asma hemen dedi başka çözümler bulacağız binpazartesj olsun ararız yüzyüze görüşürüz dedi.geldigimden beri ağlıyorum zaten normal olsa niye benle yüzyüze görüşsün. Çikan yumurtalardan umudum vardi ama artık kalmadı.Cok çok üzgünüm. Sen nasilsin eve geçtin mi
Yapma arkadaşım.. ol diyen Allah değil mi? Belki pazartesi olduracak Pazartesi oldurmuyorsa da daha iyisi olacağı için oldurmuyor öyle değil mi? Nefsimiz hemen herşey olsun bitsin istiyor ama ufak pürüzlerde yıkılmak yok izin vermem düşmene.. bak binlerce kadınız aynı amaç için çırpınıp duran.. hepimizin yolunda muhakkak pürüzler çıkıyor yapma nolursun.. hem belkide minikler sürpriz yapacak bize.. nolur az daha metanetli olIyi değilim canım 4 yunurta toplanmış 1 i boş çıkmış digerleride kalitesiz dedi pazartesi ne kadar bekliycem sonra doktor karar vereceğiz dedi.geldigimdrn beri ağlıyorum.Bu aradasaribaykus arkadasimizla aynı odadaydik ben çıkarken o transfere girdi umarım güzel haberi gelir
Bak sen afacanaBenimle de yüzyüze konuştu canim onda bir problem yok belki şuanda bir sıkıntı çıkmış olabilir ama lütfen moralman çökme geride kalanların tutunabilmesi için bol bol dua et ben öyle yapmıştım döllenme sürecinde hep süreler okudum hem ferahlarsın hemde belki onun yüzü suyu hürmetine bir mucize olur
Ben evdeyim canım bizim ki daha şimdiden bizi çok güldürdü transfer hamd olsun çok başarılı geçmiş doktor transfer ettikten sonra 3 kere zıplayıp farklı bir yere gitti herkes cok güldü hayırlısı Allahtan bakalım sabretmeye devam
selam kızlar benden dün yumurta topladılar. bir tanecık yumurtam var. bugün korkarak aradım neyseki döllenmiş. pazaretsi transfer var dediler. bu arada doktor yumurta topladıktan sonra estrofem , prednol, crinone jel ve ocsapar verdi. size bu süreçte ilaç verildi mi?özellikle prednolden cekınıyorum. acaba bunu ne kadar kullancam. hemsıreye sormayıda unuttum.
Benimle de yüzyüze konuştu canim onda bir problem yok belki şuanda bir sıkıntı çıkmış olabilir ama lütfen moralman çökme geride kalanların tutunabilmesi için bol bol dua et ben öyle yapmıştım döllenme sürecinde hep süreler okudum hem ferahlarsın hemde belki onun yüzü suyu hürmetine bir mucize olur
Ben evdeyim canım bizim ki daha şimdiden bizi çok güldürdü transfer hamd olsun çok başarılı geçmiş doktor transfer ettikten sonra 3 kere zıplayıp farklı bir yere gitti herkes cok güldü hayırlısı Allahtan bakalım sabretmeye devam
Ooo ne kadar çok iğne ve ilac . Evet mecbur içicem bende. Canım prednıl kullanırken tuzlu yememeliymişsin. Bilgin olsun.neden transferin olmayabilir?yumurtan cok mu? Ohss olma durymunda erteliyorlar. Hayırlısı olsun canımHayırlı olsun canım dediğin gibi neyseki döllenmiş benimde bugün topladılar verilen ilaçlar şunlar
Crione jel sabah1,aksam1
Clexane 4000 günde 1 göbekten
Coraspin günde 1
Parol sabah1 akşam 1
Prednol günde 1
Protestan iğne günde 1 ama 2 ampül
Estrogen günde 3 ad.
Monodoks sabah1 akşam 1
Bana bunlar verildi canim hangisinden baslayacagimi şaşırdım doktor verdiyse iç bak benim belki transferim bile olmaz ama doktor dedi diye içicem
Evet evet afacanım inşallah sağ salim tutunurBak sen afacana
Maşallah sübhanallah canım benimsağlıkla güzel haberlerini aldığımız günlere çok çok yaklaştık hadi hayırlısı olsun inşallah
Etmem mi canım kendimle birlikte sana da her zaman ediyorum Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınHadi hayırlısı canım olacak yavrun inanıyorum benim için de dua edersen sevinirim
Yapma arkadaşım.. ol diyen Allah değil mi? Belki pazartesi olduracak Pazartesi oldurmuyorsa da daha iyisi olacağı için oldurmuyor öyle değil mi? Nefsimiz hemen herşey olsun bitsin istiyor ama ufak pürüzlerde yıkılmak yok izin vermem düşmene.. bak binlerce kadınız aynı amaç için çırpınıp duran.. hepimizin yolunda muhakkak pürüzler çıkıyor yapma nolursun.. hem belkide minikler sürpriz yapacak bize.. nolur az daha metanetli ol
Dualarım seninle..
Ooo ne kadar çok iğne ve ilac . Evet mecbur içicem bende. Canım prednıl kullanırken tuzlu yememeliymişsin. Bilgin olsun.neden transferin olmayabilir?yumurtan cok mu? Ohss olma durymunda erteliyorlar. Hayırlısı olsun canım
P Pelinimben canım şimdi okudum. Doktor benim yumurtama da kalitesiz olabilir dedi. Öströjen düşük dedi. Yani olacagı varsa olur endişe etme
Merhaba. Ilk defa yorum yaziyorum. Inşaallah en yakın zamanda yavrularınızı alırsınız kucağınıza. Benim 5. Günün bugün ignelerimi yapıyorum. Çok stresliyim bu yumurta toplama konusunda.
Hayırlı olsun canım dediğin gibi neyseki döllenmiş benimde bugün topladılar verilen ilaçlar şunlar
Crione jel sabah1,aksam1
Clexane 4000 günde 1 göbekten
Coraspin günde 1
Parol sabah1 akşam 1
Prednol günde 1
Protestan iğne günde 1 ama 2 ampül
Estrogen günde 3 ad.
Monodoks sabah1 akşam 1
Bana bunlar verildi canim hangisinden baslayacagimi şaşırdım doktor verdiyse iç bak benim belki transferim bile olmaz ama doktor dedi diye içicem
bebeğin dokusu anne vücuduna ysbancı geldiğinde atarmış ya bunu engellemek içinmiş prednolEvet biraz fazla bencede ama vardır bi bildiği diyorum. Bana bir açıklama yapmadı canım hatta jel günde 1 kez dedi eczacı 2 yazmış sonra hemşire yo aradım yazdım ya diyor 2 bisey yazmamış ne için veriliyor Prednol canım
saribaykus seninde mi bu sekil canım jel i eminim 1 kez dedi sonra arayınca 2 yazdım diyor halbuki bisey yazmamış
evet jel bendede sabah aksamEvet canım aynı liste aynı ilaçlar jel sabah akşam günde 2 kez kullanılıyor bende öyle yazmış
Clexane yoktu eczane de muadili aldım ben oksapar
evet jel bendede sabah aksam
Evet canım aynı liste aynı ilaçlar jel sabah akşam günde 2 kez kullanılıyor bende öyle yazmış
Clexane yoktu eczane de muadili aldım ben oksapar
evet jel bendede sabah aksam
Yok canım yürüyebilirsin sorun olmaz zaten birikip tortu bırakmaması için yürümen gerekiyorJeli hemşire tüpü sık 5 dk uzan sonra 15 dk türü dedi sonra dinlenecek miyiz yoksa yürümeye devam mi sabah 6.30 da evden çıkıyorum çalıştığım için
Pelin hnm nasılda aynı düşüncedeyiz 3ncu deneme için merkez arastırııyorum hastaneler ticari mekana dönüşmüş olumsuz haberi mutlulukla verir olmus lar İzmir kent hastanesinde 2 denememi yaptım ilk hamile kaldım düştü 2ncide cihaz bozulmuş haber bile vermediler para için koydular bizde böyle sınanıyoruz sabırHerşey nasip ama hep derdim sanki dünyaya anne olmak için gelmişim ben erteledim iş di güç du herşey tamam olsun sonra diledigim gibi bebeğimi buyuturup demiştim. Ama asıl planlayici ben değilmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?