2019 Ocak tüp bebek ve transfer olacaklar

Benimle de yüzyüze konuştu canim onda bir problem yok belki şuanda bir sıkıntı çıkmış olabilir ama lütfen moralman çökme geride kalanların tutunabilmesi için bol bol dua et ben öyle yapmıştım döllenme sürecinde hep süreler okudum hem ferahlarsın hemde belki onun yüzü suyu hürmetine bir mucize olur
Ben evdeyim canım bizim ki daha şimdiden bizi çok güldürdü transfer hamd olsun çok başarılı geçmiş doktor transfer ettikten sonra 3 kere zıplayıp farklı bir yere gitti herkes cok güldü hayırlısı Allahtan bakalım sabretmeye devam

Yapma arkadaşım.. ol diyen Allah değil mi? Belki pazartesi olduracak Pazartesi oldurmuyorsa da daha iyisi olacağı için oldurmuyor öyle değil mi? Nefsimiz hemen herşey olsun bitsin istiyor ama ufak pürüzlerde yıkılmak yok izin vermem düşmene.. bak binlerce kadınız aynı amaç için çırpınıp duran.. hepimizin yolunda muhakkak pürüzler çıkıyor yapma nolursun.. hem belkide minikler sürpriz yapacak bize.. nolur az daha metanetli ol
Dualarım seninle..

Bak sen afacana
Maşallah sübhanallah canım benim sağlıkla güzel haberlerini aldığımız günlere çok çok yaklaştık hadi hayırlısı olsun inşallah

Hayırlı olsun canım dediğin gibi neyseki döllenmiş benimde bugün topladılar verilen ilaçlar şunlar

Crione jel sabah1,aksam1
Clexane 4000 günde 1 göbekten
Coraspin günde 1
Parol sabah1 akşam 1
Prednol günde 1
Protestan iğne günde 1 ama 2 ampül
Estrogen günde 3 ad.
Monodoks sabah1 akşam 1
Bana bunlar verildi canim hangisinden baslayacagimi şaşırdım doktor verdiyse iç bak benim belki transferim bile olmaz ama doktor dedi diye içicem

Hadi hayırlısı canım olacak yavrun inanıyorum benim için de dua edersen sevinirim

Ooo ne kadar çok iğne ve ilac . Evet mecbur içicem bende. Canım prednıl kullanırken tuzlu yememeliymişsin. Bilgin olsun.neden transferin olmayabilir?yumurtan cok mu? Ohss olma durymunda erteliyorlar. Hayırlısı olsun canım

Bak sen afacana
Maşallah sübhanallah canım benim sağlıkla güzel haberlerini aldığımız günlere çok çok yaklaştık hadi hayırlısı olsun inşallah
Evet evet afacanım inşallah sağ salim tutunur

Hadi hayırlısı canım olacak yavrun inanıyorum benim için de dua edersen sevinirim
Etmem mi canım kendimle birlikte sana da her zaman ediyorum Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Sanki benimkinin çözümü yokmuş gibi canim düşük amh kalitesiz yumurta o kadar iğnelere ilaçlara bile vücudum tepki vermedi herşey olacağına varır. Üzüldüm hemde çok ama hayatta herşey iyi gidecek diye bi kural yok .ilk başta bibyikildim şuan toplanma asamasindayim iyi dileklerin iyi çok sağol canım sizler olmazsanız inanın hiç toparlayamam

Evet biraz fazla bencede ama vardır bi bildiği diyorum. Bana bir açıklama yapmadı canım hatta jel günde 1 kez dedi eczacı 2 yazmış sonra hemşire yo aradım yazdım ya diyor 2 bisey yazmamış ne için veriliyor Prednol canım

Herşey nasip ama hep derdim sanki dünyaya anne olmak için gelmişim ben erteledim iş di güç du herşey tamam olsun sonra diledigim gibi bebeğimi buyuturup demiştim. Ama asıl planlayici ben değilmişim
P Pelinimben canım şimdi okudum. Doktor benim yumurtama da kalitesiz olabilir dedi. Öströjen düşük dedi. Yani olacagı varsa olur endişe etme

Hiç korkma canım anlamıyorsun bile sonucu güzel olsun da diyorsun ne iğneden aci duyuyor insan nede anezteziden. Sonucunun güzel olacağını hep düşün o zaman korkun geçecek
Merhaba. Ilk defa yorum yaziyorum. Inşaallah en yakın zamanda yavrularınızı alırsınız kucağınıza. Benim 5. Günün bugün ignelerimi yapıyorum. Çok stresliyim bu yumurta toplama konusunda.

saribaykus seninde mi bu sekil canım jel i eminim 1 kez dedi sonra arayınca 2 yazdım diyor halbuki bisey yazmamış

bebeğin dokusu anne vücuduna ysbancı geldiğinde atarmış ya bunu engellemek içinmiş prednol

saribaykus seninde mi bu sekil canım jel i eminim 1 kez dedi sonra arayınca 2 yazdım diyor halbuki bisey yazmamış

Evet canım aynı liste aynı ilaçlar jel sabah akşam günde 2 kez kullanılıyor bende öyle yazmış
Clexane yoktu eczane de muadili aldım ben oksapar

Jeli hemşire tüpü sık 5 dk uzan sonra 15 dk türü dedi sonra dinlenecek miyiz yoksa yürümeye devam mi sabah 6.30 da evden çıkıyorum çalıştığım için
Evet canım aynı liste aynı ilaçlar jel sabah akşam günde 2 kez kullanılıyor bende öyle yazmış
Clexane yoktu eczane de muadili aldım ben oksapar

evet jel bendede sabah aksam

Jeli hemşire tüpü sık 5 dk uzan sonra 15 dk türü dedi sonra dinlenecek miyiz yoksa yürümeye devam mi sabah 6.30 da evden çıkıyorum çalıştığım için
Yok canım yürüyebilirsin sorun olmaz zaten birikip tortu bırakmaması için yürümen gerekiyor

Herşey nasip ama hep derdim sanki dünyaya anne olmak için gelmişim ben erteledim iş di güç du herşey tamam olsun sonra diledigim gibi bebeğimi buyuturup demiştim. Ama asıl planlayici ben değilmişim
Pelin hnm nasılda aynı düşüncedeyiz 3ncu deneme için merkez arastırııyorum hastaneler ticari mekana dönüşmüş olumsuz haberi mutlulukla verir olmus lar İzmir kent hastanesinde 2 denememi yaptım ilk hamile kaldım düştü 2ncide cihaz bozulmuş haber bile vermediler para için koydular bizde böyle sınanıyoruz sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…