Canim Allah tamamina erdirsin insallah. Lekelenme yasadin mi hic?ben cok korkuyorum.transferden sonra dune kadar hep az da olsa pembe akinti geliyordu.dun kahverengi geldi azicik.bugun de geldi az. Adet olacakmisim gibi sivilcelerim de cikti.yine her adetten once oldugu gibi dis etim de sisti.yani hersey adet belirtisiEvet canım benim de sonradan çıkıyordu
Yok canım bende hiç belirti olmadı. Öğrendikten sonra hafif bulantı ve göğüs hassasiyeti başladıCanim Allah tamamina erdirsin insallah. Lekelenme yasadin mi hic?ben cok korkuyorum.transferden sonra dune kadar hep az da olsa pembe akinti geliyordu.dun kahverengi geldi azicik.bugun de geldi az. Adet olacakmisim gibi sivilcelerim de cikti.yine her adetten once oldugu gibi dis etim de sisti.yani hersey adet belirtisi
Bugun 4. Günüm iyiyim biraz nezle olmustum hapsurdugum icin cok üzüldüm ama kismet belkide okadar oksuruge birakmamislardir. Benim 3. Gun sizin kacinci günün embriyosuYa test günümüzde aynı olacak peki nasılsiniz süreciniz nasıl geçiyor
Öncelikle geçmiş olsun canım bende 10 gündür hastayım zatürre oldum hiç umudum yoktu tuttuğuna dair o kadar öksürmeye nasıl dayansın diyordum ama 2 gündür idrar testlerim pozitif yarın kan testim var inşallah ondada olumlu haber alırım hiç üzülme kafana takma Rabbim onu orda korur kollar ısteyerek hastalanmıyoruz sonuçta sen kendine dikkat et olumlu düşünBugun 4. Günüm iyiyim biraz nezle olmustum hapsurdugum icin cok üzüldüm ama kismet belkide okadar oksuruge birakmamislardir. Benim 3. Gun sizin kacinci günün embriyosu
Canım öncelikle hayırlı olsun tedavin minnoşuna pazartesi kavuşuyorsun annesi :) canım ben opudan sonra progestan dostinex ve antibiyotik kullandım transferden sonra estrofem ımom progestan proluton depot ve coraspin kullanıyorumselam kızlar benden dün yumurta topladılar. bir tanecık yumurtam var. bugün korkarak aradım neyseki döllenmiş. pazaretsi transfer var dediler. bu arada doktor yumurta topladıktan sonra estrofem , prednol, crinone jel ve ocsapar verdi. size bu süreçte ilaç verildi mi?özellikle prednolden cekınıyorum. acaba bunu ne kadar kullancam. hemsıreye sormayıda unuttum.
çok teşekkür ederim. inşallah hersey yolunda gıder. sen transferın kacıncı gunundesın. umarım sana sımsıkı tutnmustur. :)) ne zaman test yapıcaksınCanım öncelikle hayırlı olsun tedavin minnoşuna pazartesi kavuşuyorsun annesi :) canım ben opudan sonra progestan dostinex ve antibiyotik kullandım transferden sonra estrofem ımom progestan proluton depot ve coraspin kullanıyorum
ayy canım yazmıssın zaten sımdı gordum. yaşasınnn hamılesın o halde. tebrık ederımm. :) hayırlı ugurlu olsun. saglıkla devam etsın.Öncelikle geçmiş olsun canım bende 10 gündür hastayım zatürre oldum hiç umudum yoktu tuttuğuna dair o kadar öksürmeye nasıl dayansın diyordum ama 2 gündür idrar testlerim pozitif yarın kan testim var inşallah ondada olumlu haber alırım hiç üzülme kafana takma Rabbim onu orda korur kollar ısteyerek hastalanmıyoruz sonuçta sen kendine dikkat et olumlu düşün
Transferimin 9.günündeyim canım 2 gündür idrar testlerim pozitif yarın kan testim canım bakalım sonuç ne olacak inşallah yanıltmamıslardır beniçok teşekkür ederim. inşallah hersey yolunda gıder. sen transferın kacıncı gunundesın. umarım sana sımsıkı tutnmustur. :)) ne zaman test yapıcaksın
5. Gün embiryosu iki tane transfer ettik.. ağrım çok var.. belim kopuyor resmen. Hapsurmaya gelince bende çok fazla hapsiriyirum sıkıntı olacağını sanmıyorumBugun 4. Günüm iyiyim biraz nezle olmustum hapsurdugum icin cok üzüldüm ama kismet belkide okadar oksuruge birakmamislardir. Benim 3. Gun sizin kacinci günün embriyosu
yanltmaz bence gözün aydınn :) bende boyle guzel haber alacak mıyım acaba?Transferimin 9.günündeyim canım 2 gündür idrar testlerim pozitif yarın kan testim canım bakalım sonuç ne olacak inşallah yanıltmamıslardır beni
Merhaba. Ilk defa yorum yaziyorum. Inşaallah en yakın zamanda yavrularınızı alırsınız kucağınıza. Benim 5. Günün bugün ignelerimi yapıyorum. Çok stresliyim bu yumurta toplama konusunda.5. Gün embiryosu iki tane transfer ettik.. ağrım çok var.. belim kopuyor resmen. Hapsurmaya gelince bende çok fazla hapsiriyirum sıkıntı olacağını sanmıyorum
Alırsın canım umudunu yitirme sakın güzel olucak herşey :)yanltmaz bence gözün aydınn :) bende boyle guzel haber alacak mıyım acaba?
Iyi değilim canım 4 yunurta toplanmış 1 i boş çıkmış digerleride kalitesiz dedi pazartesi ne kadar bekliycem sonra doktor karar vereceğiz dedi.geldigimdrn beri ağlıyorum.Bu aradaP Pelinimben nasılsın canım?
Gözün aydın canım inş kanda da göreceksinTransferimin 9.günündeyim canım 2 gündür idrar testlerim pozitif yarın kan testim canım bakalım sonuç ne olacak inşallah yanıltmamıslardır beni
Iyi değilim canım 4 yunurta toplanmış 1 i boş çıkmış digerleride kalitesiz dedi pazartesi ne kadar bekliycem sonra doktor karar vereceğiz dedi.geldigimdrn beri ağlıyorum.Bu aradasaribaykus arkadasimizla aynı odadaydik ben çıkarken o transfere girdi umarım güzel haberi gelir
Kuzum çok üzüldümneden böyle az olmuş peki açıklama olarak ne diyor
Korkma hic. O cok kolay bir islem.Ben 3 defa uyutulmadan bir kere de uyutularak oldum onu. Hepsi de rahat gecti. Zaten serum bagliyorlar hemen agri kesici veriyorlar.hic korkma.Allah saglikli yumurtalar,embriyolar,bebekler nasip etsin.Merhaba. Ilk defa yorum yaziyorum. Inşaallah en yakın zamanda yavrularınızı alırsınız kucağınıza. Benim 5. Günün bugün ignelerimi yapıyorum. Çok stresliyim bu yumurta toplama konusunda.
Merak etmeyin baygın oluyorsunuz ve hiçbir şey hissetmiyorsun :))Merhaba. Ilk defa yorum yaziyorum. Inşaallah en yakın zamanda yavrularınızı alırsınız kucağınıza. Benim 5. Günün bugün ignelerimi yapıyorum. Çok stresliyim bu yumurta toplama konusunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?