2019 Ocak tüp bebek ve transfer olacaklar

Benimde ayın 10unda transferim oldu. Bugün 8. Günüm ve karnım kasıklarım regl oluyomuşum gibi çok ağrıyor. Sürekli yatıyorum. Pazar günü 10. Gün ama p.tesi teste gitcem. Rabbim herkese evlat sahibi yapsın. İdrar testinde silik çıktı ama güvenemiyorum.

Aynı gün transfer olmuşuz benim de adet olacakmışım gibi ağrılarım var.. İdrar testini kaçıncı gün yaptın ben cesaret edemedim henüz... Silik çıktıysa bence vardır hayırlısıyla kanda da çıkar kucağına almak nasip olur inşallah

Canım ben bu sabah yaptım. Yarın sabahda yapcam. Önceden 1 kutu test almıştım sürekli yapıodum

önemli olan kan testi ama ben yine de merakıma engel olamadım. Cıkmasa da dert etmemeye kendimi telkin ettim.

önemli olan kan testi ama ben yine de merakıma engel olamadım. Cıkmasa da dert etmemeye kendimi telkin ettim.
Ben de tam şimdi onu düşünüyordum çıkmazsa eğer umutsuzluğa kapılıp moralimi bozarım diye.. Bir de benim test tarihim 23 Ocak yani daha çook var

Evet geçmiyoor günleerr.. nasıl geçiriyorsun canım zamanını? Bir de kızın mı var?
Evdeyim işe de gitmiyorum ama yatmak da mümkün olmuyor 6 yaşında bi kızım var teyzesi ellerinden öper her gece yatmadan önce Allaha dua eder iki tane kardeşim olsun diye yalnız bir değil iki :))

Yok canım tahlillerini yaptırıp anesteziden onay aldıysan tamam başka bir işlem yok
Progesteron iğne var sabah akşam kalçadan
Birde oksapar diye bir iğne var canım günde 1 tane göbekten
İnşallah kolaylıkla atlatırsın

Canım 11 tanesi mi döllenmiş ben anlamadım :)
Evet canım 5i ilk gün döllenmisti bugünde 6 tanesi daha döllenmiş Bölünmeleri de gayet iyi pazartesi güzel haberler vereceğiz dedi embriyolog
Yarın öğlen yeniden görüşeceğiz pazar çalışmıyoruz dedi
Bende dedim ki siz olmayınca hepsi yalnız kalacak Ben gelip yanlarında olsam diğerlerine de annelik yaparım tavuk gibi yatarım hı? gelem mi? dedim..
O ciddiyetle konuşan embriyolog ve arkasındaki bütün ekip yarıldı gülmekten.. meğer hoparlör açıkmış
Asrın soytarısı olarak fotoğrafımı asarlar bence kliniğin girişine

Evdeyim işe de gitmiyorum ama yatmak da mümkün olmuyor 6 yaşında bi kızım var teyzesi ellerinden öper her gece yatmadan önce Allaha dua eder iki tane kardeşim olsun diye yalnız bir değil iki :))
Canım beniim. Bana da dua etsin. Hayırlısını versin allah.

Erken gebelik testimi yptın cnm? Kaçıncı gündü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…