2019 Ocak tüp bebek ve transfer olacaklar

Hiç korkma canım anlamıyorsun bile sonucu güzel olsun da diyorsun ne iğneden aci duyuyor insan nede anezteziden. Sonucunun güzel olacağını hep düşün o zaman korkun geçecek
Teşekkür ederim. Inşallah hepimiz için hayırlı güzel bir sonuç olur.

Sıkma sakın canını arkadaşım Herşey çok güzel olacak.. er ya da geç

canım bıldıgım kadarıyla kese görünene kadar devam ama cok emın degılım transfere gıdınce sormayı dusunuyorum
Canım ben 11 haftalık hamilelik boyunca kullanmıştım sonra gebelik sonlandirildı sonlandirilmasaydi 12 haftaya kadar kullanacaktım

Herkesten uzak kalarak en güzelini yapmışsın cnm.biz de ilk denemede nerdeyse herkesin haberi vardı çok pişman olmuştum söylediğime,bunu da herkesten saklamak için akla karayı seçiyorum resmenannem anlamasın diye ter döküyorum özellikle.hayır evden çıkmıyorum diye bile huylanıyo kadın,annelik iç güdüsü iştebenim 5.gün embriyosu kuzum,ya senin?

Günaydın anne adayları.. ünşallah tez zamanda yavrularımıza kavuşuruz...

Benimde 5. Gün embriyosu. 2 tane transfer oldu yarın test günüm..
Dün artık biraz moralim bozuldu.
Bu kadar zor olmamalıydı diyip ağlıyorum. Uyuyamıyorum. Biliyorum ki geçecek. Ama zorlanıyorum işte. Anneler anlıyo canım.
Allahım inşallah güzel haberler alırsıın.. yavrularımız gelir.

Selam arkadasım. Bende kent de 2. Deneme yaptırdım bakalım sonuç bekliyorum. Burada bi irembeyi söylüyorlar onlarla görüştün mü
Bir de dr neslihan gürbüz ile bi görüş istersen.
Bir de ali öner erdoğdu var. Benim takip ettiğim duyduğum kişiler bunlar. Görüşmeye gidip konuşabilirsin belki..
Ama kent de memnun olmamanın başka sebepleri neler merak ettim?
Malesef heryerde ticari bi yaklaşım var. Bende bu olmazsa bir daha da denemeyi düşünmüyorum.

aa gecmiş olsun canım. üzüldüm. niye sonlandırıldı? rabbim tez zamanda yenısını versın
Teşekkür ederim canım benim Rabbim hepimise hayırlısı ile nasip etsin inşallah kalbi durmuştu o yüzden soblandirildı Kasım ayında şimdi donmuşlarla deniyecez 28 ocakta transfer var Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ve sonuna kadar sağlıkla devam etsin inşallah

İnşallahh hepimiz güzel sonuçlar alalım. Allah sabrını versin.

Kizlar bugun 9uncu gunum.Aslinda test gunun 23u yani carsamba.Ama artik dayanamiycam yarin yaptircam.cunku bugun fazla pembe geldi jel.adet baslangici gibi.O kadar korktum ki hala da korkuyorum.esimle ne yapacagimizi sadirdik.hatta simdi de mi gitsek diye dusunduk ama yarina kadar sabretmeye karar verdik.

Leke olabilir diyolar. Bence hiç yorma kendini ve yat uzan dinlen. Hayırlısıyla tutmuştur inşalla bebiş.. benimde yarın test günüm. Rabbim büyük...

Opu sonrası adetinde normalden fazla sancı çeken oldu mu aranızda?

Valla ben kafayı yemek üzereyim günde 14 ilacım var bence hiç normal değil dün bana da gayet normal söylendi ne yani bunca emek ilaç git geller iş yerinden izin al popomun üstüne oturamıyorum ki dün ilk ignemdi göbeğim zaten delik deşik. Her akşam hastane ye iğne için ayda 300 tl vereceğim tüp bebek ilaçları saymıyorum bide .bence bu kadar rahat olunmamali bilmiyorum artık neye güvenip inanacagimi.

Nerde tedavi goruyorsnz

Benimde öyle olmuştu.ne yasadıgını anlıyorum. Allah tekrarını yasatmasın. İnşallah yeniden hamile kaldıgında sağlıkla ilerler.
Aminn canım

Çok çok haklısın benim düşüncelerime tercüman olmuşsun. Her açıdan bu kadar zor olmamalı diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…