Teşekkür ederim. Inşallah hepimiz için hayırlı güzel bir sonuç olur.Hiç korkma canım anlamıyorsun bile sonucu güzel olsun da diyorsun ne iğneden aci duyuyor insan nede anezteziden. Sonucunun güzel olacağını hep düşün o zaman korkun geçecek
canım bıldıgım kadarıyla kese görünene kadar devam ama cok emın degılım transfere gıdınce sormayı dusunuyorumCanım peki transferden sonra kullanıyor muyuz acaba devam denilmemiş
Sıkma sakın canını arkadaşım Herşey çok güzel olacak.. er ya da geçSanki benimkinin çözümü yokmuş gibi canim düşük amh kalitesiz yumurta o kadar iğnelere ilaçlara bile vücudum tepki vermedi herşey olacağına varır. Üzüldüm hemde çok ama hayatta herşey iyi gidecek diye bi kural yok .ilk başta bibyikildim şuan toplanma asamasindayim iyi dileklerin iyi çok sağol canım sizler olmazsanız inanın hiç toparlayamam
Canım ben 11 haftalık hamilelik boyunca kullanmıştım sonra gebelik sonlandirildı sonlandirilmasaydi 12 haftaya kadar kullanacaktımcanım bıldıgım kadarıyla kese görünene kadar devam ama cok emın degılım transfere gıdınce sormayı dusunuyorum
aa gecmiş olsun canım. üzüldüm. niye sonlandırıldı? rabbim tez zamanda yenısını versınCanım ben 11 haftalık hamilelik boyunca kullanmıştım sonra gebelik sonlandirildı sonlandirilmasaydi 12 haftaya kadar kullanacaktım
Herkesten uzak kalarak en güzelini yapmışsın cnm.biz de ilk denemede nerdeyse herkesin haberi vardı çok pişman olmuştum söylediğime,bunu da herkesten saklamak için akla karayı seçiyorum resmenBugün benim 9. Günüm. Açıkçası sürekli yattım. Telefonla oyun falan oynadım. Kitap okudum fil. İzledim bunun dışında yemek ve ilaçlar ve bol bol su benim bu sürecimin özeti. Tabiki birde kadınlar klübü :) Pek kimseyle konuşasım gelmedi buranın dışında. Pazartesi test günüm. İnşallah hepimiz hayırlısıyla hamile kalırız..
senin kaçıncı gün embriyosu canım?
Benimde 5. Gün embriyosu. 2 tane transfer oldu yarın test günüm..Herkesten uzak kalarak en güzelini yapmışsın cnm.biz de ilk denemede nerdeyse herkesin haberi vardı çok pişman olmuştum söylediğime,bunu da herkesten saklamak için akla karayı seçiyorum resmenannem anlamasın diye ter döküyorum özellikle.hayır evden çıkmıyorum diye bile huylanıyo kadın,annelik iç güdüsü işte benim 5.gün embriyosu kuzum,ya senin?
Selam arkadasım. Bende kent de 2. Deneme yaptırdım bakalım sonuç bekliyorum. Burada bi irembeyi söylüyorlar onlarla görüştün müPelin hnm nasılda aynı düşüncedeyiz 3ncu deneme için merkez arastırııyorum hastaneler ticari mekana dönüşmüş olumsuz haberi mutlulukla verir olmus lar İzmir kent hastanesinde 2 denememi yaptım ilk hamile kaldım düştü 2ncide cihaz bozulmuş haber bile vermediler para için koydular bizde böyle sınanıyoruz sabır
Teşekkür ederim canım benim Rabbim hepimise hayırlısı ile nasip etsin inşallah kalbi durmuştu o yüzden soblandirildı Kasım ayında şimdi donmuşlarla deniyecez 28 ocakta transfer var Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ve sonuna kadar sağlıkla devam etsin inşallahaa gecmiş olsun canım. üzüldüm. niye sonlandırıldı? rabbim tez zamanda yenısını versın
İnşallahh hepimiz güzel sonuçlar alalım. Allah sabrını versin.Teşekkür ederim canım benim Rabbim hepimise hayırlısı ile nasip etsin inşallah kalbi durmuştu o yüzden soblandirildı Kasım ayında şimdi donmuşlarla deniyecez 28 ocakta transfer var Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ve sonuna kadar sağlıkla devam etsin inşallah
Amin canım benim aminn inşallah dualarım hepimizleİnşallahh hepimiz güzel sonuçlar alalım. Allah sabrını versin.
Leke olabilir diyolar. Bence hiç yorma kendini ve yat uzan dinlen. Hayırlısıyla tutmuştur inşalla bebiş.. benimde yarın test günüm. Rabbim büyük...Kizlar bugun 9uncu gunum.Aslinda test gunun 23u yani carsamba.Ama artik dayanamiycam yarin yaptircam.cunku bugun fazla pembe geldi jel.adet baslangici gibi.O kadar korktum ki hala da korkuyorum.esimle ne yapacagimizi sadirdik.hatta simdi de mi gitsek diye dusunduk ama yarina kadar sabretmeye karar verdik.
Pelin hnm nasılda aynı düşüncedeyiz 3ncu deneme için merkez arastırııyorum hastaneler ticari mekana dönüşmüş olumsuz haberi mutlulukla verir olmus lar İzmir kent hastanesinde 2 denememi yaptım ilk hamile kaldım düştü 2ncide cihaz bozulmuş haber bile vermediler para için koydular bizde böyle sınanıyoruz sabır
Nerde tedavi goruyorsnzValla ben kafayı yemek üzereyim günde 14 ilacım var bence hiç normal değil dün bana da gayet normal söylendi ne yani bunca emek ilaç git geller iş yerinden izin al popomun üstüne oturamıyorum ki dün ilk ignemdi göbeğim zaten delik deşik. Her akşam hastane ye iğne için ayda 300 tl vereceğim tüp bebek ilaçları saymıyorum bide .bence bu kadar rahat olunmamali bilmiyorum artık neye güvenip inanacagimi.
Benimde öyle olmuştu.ne yasadıgını anlıyorum. Allah tekrarını yasatmasın. İnşallah yeniden hamile kaldıgında sağlıkla ilerler.Teşekkür ederim canım benim Rabbim hepimise hayırlısı ile nasip etsin inşallah kalbi durmuştu o yüzden soblandirildı Kasım ayında şimdi donmuşlarla deniyecez 28 ocakta transfer var Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ve sonuna kadar sağlıkla devam etsin inşallah
Istanbul dayim ben canım bezmialem hastanesiNerde tedavi goruyorsnz
Çok çok haklısın benim düşüncelerime tercüman olmuşsun. Her açıdan bu kadar zor olmamalı diyorum..Valla ben kafayı yemek üzereyim günde 14 ilacım var bence hiç normal değil dün bana da gayet normal söylendi ne yani bunca emek ilaç git geller iş yerinden izin al popomun üstüne oturamıyorum ki dün ilk ignemdi göbeğim zaten delik deşik. Her akşam hastane ye iğne için ayda 300 tl vereceğim tüp bebek ilaçları saymıyorum bide .bence bu kadar rahat olunmamali bilmiyorum artık neye güvenip inanacagimi.
Ben ege uni özel olarak bakılmaya karar verdim olumsuz olursa da en azından aklım kalmaz ölü embriyo mu koydular diye kimseye guven yok izmirde korkunc bir sistem varIstanbul dayim ben canım bezmialem hastanesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?